lady.sk
AKLINIK B 468X60

REKLAMA
MOBIVENAL banner 109x109 sutaz
 
 
Napíšte nám svoje otázky, pripomienky, návrhy, nápady, požiadavky na redakcia(`na`)lady.sk
 
PRIHLÁSENIE


  Zapamätať heslo

Nová registrácia
Zabudnuté heslo

Registráciou získavate ochranu mena v poradni a v komentároch k článkom.
 
PORADŇA

Dnes pribudlo:
0 tém, a 1 reakcií.
Včera pribudlo:
0 tém, a 1 reakcií.

 
Z ARCHÍVU
 
Štvrtok, 19. December, , Dnes oslavuje Judita
  KATALÓG Informácie    Pridať firmu 
Móda, módne odevy, bielizeň Obuv, kabelky Módne doplnky, klenotníctva Kozmetika, parfuméria Skrášľovacie salóny, služby, pobyty Zdravie, výživa
Recept na dnes: Taliansky králik

  Spracoval(a) : Mária Novická
Dátum : 7.3.2001
späť
Späť

Poslať
 

1 predná časť králika, 80g masti, 80g cibule, soľ, mleté čierne korenie, 500g rajčín alebo jedna malá konzerva pretlaku, 3 strúčiky cesnaku, 250g špaget, 100g parmezánu

Očisteného a umytého králika pokrájame na malé kúsky. Na masti speníme nadrobno posekanú cibuľu, pridáme pokrájané mäso, osolíme a dusíme. Keď je mäso mäkké, pridáme očistené pokrájané rajčiny alebo pretlak, roztretý cesnak a uvarené špagety. Všetko dôkladne premiešame. Ohňovzdornú misu vymastíme, vložíme do nej pripraveného králika a posypeme nastrúhaným parmezánom. Vložíme do rúry a zapečieme. Podávame so zeleninovým šalátom alebo opekanými zemiakmi. Naša rada: skúsili sme to isté z bravčového mäsa. Je to jedlé. Až priveľmi.

Diskusia k článku:

Príspevok :
Autor :
E-mail :
Prispievate ako neregistrovaný používateľ. Prihlásiť sa môžete v ľavom stĺpci.
NAJČÍTANEJŠIE
 
REKLAMA
BIOTRUE banner 109 sutaz
 
REKLAMA
 
PARTNERI
Slovensky paraolypijsky vybor
 
NAJNOVŠIE
 
HĽADAŤ

v článkoch
v poradni
v katalógu
 
 
(c)2016 Fornet. Všetky práva vyhradené. redakcia(`na`)lady.sk
Nezodpovedáme za obsah príspevkov pridaných zvonku!!!