Čakáte návštevu, priateľov, pripravujete oslavu, silvestrovskú párty, alebo si chcete s partnerom spríjemniť spoločný večer pohárom dobrého vína? Čaro príjemných chvíľ si najlepšie vychutnáte s jedinečne lahodným syrom. V Tekovskom syre s bylinkami, paprikou či medvedím cesnakom od Levmilku-Levických mliekární objavíte nevšedné spojenie tradičnej receptúry s netradičnými príchuťami. Stačí štipka fantázie a s ochutenými tekovskými syrmi pripravíte sebe a svojím najbližším ozajstný gurmánsky zážitok...
Tekovský syr bylinka – je kvalitný polotvrdý zrejúci plnotučný syr vyrobený zo stopercentne čerstvého slovenského mlieka a neobsahuje žiadne rastlinné tuky. Lahodnú bylinkovú chuť mu dodáva zmes sušených byliniek – petržlen, pažítka, trebuľka a estragón. Syr je prirodzeným zdrojom vápnika a zdraviu prospešných bielkovín a vitamínov – 100 g syra v sebe skrýva až štyri poháre mlieka. Neobsahuje lepok, takže je vhodný aj pre celiatikov a tiež pre vegetariánov. Môžete ho použiť na prípravu obložených mís, kanapiek, syrových tort, či syrových chuťoviek s hroznom alebo iným ovocím.
Tekovský syr paprika – je prírodný polotvrdý zrejúci plnotučný syr obohatený o starostlivo vyberanú a kvalitnú sušenú červenú papriku. Vyrába sa tradičnou receptúrou z čerstvého slovenského kravského mlieka a neobsahuje žiadne rastlinné tuky. Je bez lepku, takže ho môžete ponúknuť aj celiatikom a tiež vegetariánom. Bohatú chuť syra s paprikou oceníte na obložených chlebíčkoch, krekeroch, v syrových roládach či plnených vajíčkach. Je vhodným doplnkom studených mís a čerstvých zeleninových šalátov.
Tekovský syr medvedí cesnak – je prírodný polotvrdý zrejúci plnotučný syr vyrobený tradičnou receptúrou z čerstvého slovenského kravského mlieka. Neobsahuje žiadne rastlinné tuky. Charakteristickú chuť a lákavú vôňu mu dodáva sušený medvedí cesnak. Je bez lepku, takže si ho môžu dopriať aj celiatici a samozrejme aj vegetariáni. Syr s jedinečnou príchuťou medvedieho cesnaku spestrí koktail chutí na studenej mise, kanapkách, v zeleninovom šaláte, ale aj v teplých receptoch - napr. na plnenie mäsových závitkov či zapekanie rôznych druhov mäsa v pekáči.