V chladných zimných dňoch sa každý rád zahreje dobrým jedlom. Nemusíme si pritom vyberať jedlá ťažké, mastné, ani veľmi sýte. Ideálnou voľbou je čerstvé kuracie mäso, ktoré môžeme pripraviť takpovediac na milión spôsobov. Je chutné, ľahké, nezaťaží náš žalúdok a navyše je bohaté na bielkoviny. Môžeme si ho dopriať na obed i na večeru, v horúcej polievke so zeleninou alebo ako hlavné jedlo - možností je viac ako dosť. Na sviatočný stôl HYZA ponúka aj jemné šunky a delikatesné údené kuracie rezne.
HYZA Úprimné kurča s rodokmeňom - kvalitné čerstvé slovenské kurča si môžete pripraviť tak, ako ho máte radi. Inšpiráciu teraz nájdete aj v priloženom receptári s receptami z najrôznejších kútov Slovenska. Napr, s kyslou kapustou plnou vitamínov, alebo ako silný vývar so zeleninou, či pikantné krídelká s čili papričkami – to všetko vás príjemne zahreje v chladných zimných dňoch a dodá novú energiu .Na Vianoce môžete vyskúšať pečené kurča podlievané čiernym pivom s červenou kapustou a lokšami. Ak máte radi krídelká, určite vás poteší kurča „homár“ s extra nádielkou čerstvých kuracích krídel – môžete z nich pripraviť polievku či upiecť ich do chrumkava v pekáči posypané grilovacím korením..
HYZA Kuracia šunka de luxe údená, Kuracia debrecínka – môžete si vybrať, ktorá vám bude viac chutiť. Kuracia šunka de luxe je vyrobené z čerstvého, kvalitného kuracieho mäsa a starostlivo vybraných korenín. Kuracia debrecínka zasa z najkvalitnejších čerstvých kuracích pŕs. Obe šunky sú prirodzene bez lepku a neobsahujú žiadne alergény. Na sviatočný stôl z nich pripravíte obložené chlebíčky, kanapky, obložené misy, rolády, šunku v aspiku – fantázii sa medze nekladú. Pre ich jemnú chuť ich môžete kombinovať so syrmi, zeleninou aj ovocím.
HYZA Údené kuracie rezne – jemné údené mäso z vysoko kvalitných a čerstvých kuracích pŕs. Skutoční gurmáni ocenia, že sú lahodné, s charakteristickou dymovou vôňou a chuťou. Môžete ich použiť ako ľahké predjedlo, na prípravu obložených mís, kanapiek alebo ich nakrájať ako jednohubky s bobuľkami hrozna k poháru vína. Údené kuracie prsia sú ľahko stráviteľné, nezaťažia váš žalúdok, takže sa s chuťou môžete pustiť aj do sladkého dezertu.