lady.sk
AKLINIK B 468X60

 
Napíšte nám svoje otázky, pripomienky, návrhy, nápady, požiadavky na redakcia(`na`)lady.sk
 
PRIHLÁSENIE


  Zapamätať heslo

Nová registrácia
Zabudnuté heslo

Registráciou získavate ochranu mena v poradni a v komentároch k článkom.
 
PORADŇA

Dnes pribudlo:
1 tém, a 0 reakcií.
Včera pribudlo:
1 tém, a 1 reakcií.

 
Z ARCHÍVU
 
Piatok, 29. Marec, , Dnes oslavuje Miroslav
  KATALÓG Informácie    Pridať firmu 
Móda, módne odevy, bielizeň Obuv, kabelky Módne doplnky, klenotníctva Kozmetika, parfuméria Skrášľovacie salóny, služby, pobyty Zdravie, výživa
Nová videokamera LEGRIA mini X – tvorivé nakrúcanie a špičková kvalita zvuku

  Spracoval(a) : Peter
Dátum : 25.1.2014
späť
Späť

Poslať
 

Spoločnosť Canon predstavuje úplne novú videokameru LEGRIA mini X, ktorá okrem špičkového HD videa prináša aj profesionálnu kvalitu zvuku. Nová kamera je ideálnym zariadením na každodenné nakrúcanie videa. Vysokú kvalitu videa, typickú pre produkty Canon, dopĺňa vynikajúci zvuk a dizajn umožňujúci flexibilné využitie. Videokamera LEGRIA mini X ponúka rôznorodé spôsoby využitia od nakrúcania reportážnych scén cez dokumentačné snímky a sebavyjadrenie prostredníctvom videa až po záznamy koncertov a divadelných predstavení.

 

Nielen kvalitný obraz, ale aj špičkový zvuk

Nová LEGRIA mini X prichádza s vynikajúcou kvalitou zvuku, a to predovšetkým vďaka novému veľkému vstavanému stereofónnemu mikrofónu. Väčšie rozmery a lepšia dvojvrstvová štruktúra opletenia materiálom z morskej huby umožnili efektívnejšie odtienenie rušivých zvukov na pozadí aj nežiaducich vplyvov statickej elektriny. Zdokonalený mikrofón je ideálny na nahrávanie rozhovorov alebo reportáží priamo v teréne. Videokamera LEGRIA mini X sa môže pochváliť aj širokým dynamickým rozsahom. Veľmi verne tak dokáže zaznamenať všetky úrovne zvuku od ticha koncertnej sály pred začiatkom predstavenia až po záverečné veľmi búrlivé inštrumentálne prvky.

 

Funkcia záznamu s lineárnou moduláciou PCM umožňuje nekomprimovaný záznam zvuku s vysokou hustotou. Výsledný zvukový záznam je tak veľmi verný a zodpovedá CD kvalite. S novou kamerou Legria mini X môžete navyše využívať nové vstupy pre slúchadlá aj externé mikrofóny a záznam zvuku tak operatívne prispôsobovať okolitým podmienkam. Ide o dôležitú výhodu napríklad pri nakrúcaní rozhovorov alebo počas veľmi jemného dolaďovania úrovne zvuku v hlučných prostrediach. Už počas nakrúcania môžete využiť technológiu Canon Audio Scene Select, ktorá umožňuje široký výber z predvolených zvukových scén. Automatika počas nakrúcania optimalizuje nastavenie záznamu tak, aby zvukové podanie čo najlepšie zodpovedalo snímanej scéne, či už ide o hudobný koncert alebo obchodné rokovanie.

 

 

Mimoriadna flexibilnosť záznamu

LEGRIA mini X zaujme už na prvý pohľad inovačným dizajnom. Kamera je dostatočne kompaktná a vďaka malej hmotnosti je ideálnym zariadením na spontánne nahrávky. Nový model využíva ultraširokouhlý objektív so svetelnosťou f/2,8 a zorným poľom až 170 stupňov. Nakrúcanie z rôznych uhlov pohľadu uľahčí aj vstavaný stojan a výklopný dotykový displej LCD s uhlopriečkou 6,8 cm (2,7 palca). Konštrukcia novej kamery umožňuje tzv. hands-free nahrávanie. Kameru nie je potrebné držať v ruke, takže používateľže byť zároveň účinkujúcim v nakrúcanej scéne alebo si môže vychutnať úplnú slobodu pri režírovaní a tvorbe záznamu.

 

Úžasná kvalita a dokonalé výsledky

Svetoznáme technológie spoločnosti Canon na spracovanie obrazu umožňujú dosiahnuť vysokokvalitné výsledky, ktoré spĺňajú požiadavky amatérskych kameramanov aj filmárov. Nová kamera umožňuje záznam vo formátoch AVCHD (1080/50i) a MP4 (1080/25p) a využíva obrazový procesor DIGIC DV 4 spolu so snímačom CMOS typu 1/2,3“. Vďaka týmto technológiám jednoducho vytvoríte video a fotografie v živých farbách a s minimálnym šumom aj v zlých svetelných podmienkach. Nová optická stabilizácia umožňuje v režime priblíženia (Close-up) nakrúcať priamo z ruky, tzn. bez statívu alebo inej podobnej opory. Pôsobivé výsledky dosiahnete aj pri nakrúcaní Full HD videa alebo pri fotografovaní ultraširokouhlých snímok v rozlíšení 12 miliónov pixelov.

 

Zdokonalená konektivita uľahčuje zdieľanie vašich záberov

S podporou Wi-Fi si môžete svoje video a fotografie jednoducho prezerať a zdieľať na rôznych zariadeniach alebo ich bezdrôtovo ukladať do sociálnych sietí. Prostredníctvom smartfónu alebo tabletu a aplikácie Canon Camera Access Plus používateľ ovláda videokameru LEGRIA mini X na diaľku a naživo sleduje udalosti napríklad u seba doma alebo v kancelárii tak, že jednoducho pripojí zariadenie do domácej bezdrôtovej siete. S novou videokamerou môžete využívať aj nový elektronicky polohovateľný stojan Canon Camera Pan Table CT-V1 taktiež s možnosťou vzdialeného ovládania zo smartfónu alebo tabletu. Tento voliteľný a samostatne predávaný stojan umožňuje horizontálne otáčanie v rozsahu až 200 stupňov a v kombinácii s ultraširokouhlým objektívom kamery LEGRIA mini X poskytuje uhol záberu celých 360 stupňov.

 

Tvorivé režimy

Diskusia k článku:

Príspevok :
Autor :
E-mail :
Prispievate ako neregistrovaný používateľ. Prihlásiť sa môžete v ľavom stĺpci.
NAJČÍTANEJŠIE
 
REKLAMA
BIOTRUE banner 109 sutaz
 
REKLAMA
 
PARTNERI
Slovensky paraolypijsky vybor
 
NAJNOVŠIE
 
HĽADAŤ

v článkoch
v poradni
v katalógu
 
 
(c)2016 Fornet. Všetky práva vyhradené. redakcia(`na`)lady.sk
Nezodpovedáme za obsah príspevkov pridaných zvonku!!!