Známa moderátorka Barbora Rakovská je už viac ako rok ambasádorkou značky FRUXI FRESH 100% šťavy. Preto prišla ako jedna z prvých pozdraviť a zablahoželať k zisku ocenenia DANUBIUS GASTRO 2014 .
Posledný januárový deň otvorilo svoje brány výstavisko Incheba s tradičnou výstavou DANUBIUS GASTRO, ktorá sa koná už úctihodných 21. rokov. Mnoho vystavovateľov prezentuje svoje výrobky a technológie z oblasti gastro a potravín, avšak len máloktorý sa môže pochváliť ziskom ocenenia. Tento rok 2014 sa laureátom ceny stala značka FRUXI FRESH – slovenský výrobca 100% štiav zo Starej Ľubovne.
„ Veľmi som si obľúbila tieto šťavy, pijeme ich doma často, máme svoje obľúbené. Moja „naj“ je pomarančová klasika a moja malá dcérka ma najradšej sladkú šťavu jablko s malinami. Musím povedať, že FRUXI FRESH absolútne dôverujem. Viem, že tieto šťavy sú zdravé, bez akýchkoľvek škodlivých prísad, cukru, farbív a konzervantov. Zdravie je totiž pre mňa prioritou. A tiež je pre mňa dôležité vedieť, že podporujem slovenskú značku.“ uviedla Barbora.
V pôsobivej expozícii štiav FRUXI FRESH môžu návštevníci ochutnať nielen všetkých 9. aktuálnych príchutí 100% štiav, ale aj premiérovo vyskúšať úplnú novinku 100-percentnú cvikľovú.
Takže neváhajte a príďte sa pozrieť a hlavne ochutnať AJ VY ! Počas celého víkendu je výstava otvorená od 9- tej do 18- tej hodiny a FRUXI FRESH nájdete v hale D.
FRUXI FRESH je 100 % šťava so zachovanými vitamínmi! Je bez konzervačných látok, neobsahuje umelé farbivá, je lisovaná za studena bez pridania vody a cukru. Aktuálne sa vyrába už 9. druhov chutí, z toho sú 100% šťavy z jabĺk, pomarančov, grapefruitov, kombinácie mrkvy s jablkami a malín s jablkami. Ďalšie štyri príchute sú šťavy z jabĺk s rôznymi bylinkami ako je baza čierna, mäta pieporná, klinčeky a zmes rôznych bylín , všetky šťavy “so zachovaním vitamínov z čerstvého ovocia a prídavných bylín“.