lady.sk
AKLINIK B 468X60

 
Napíšte nám svoje otázky, pripomienky, návrhy, nápady, požiadavky na redakcia(`na`)lady.sk
 
PRIHLÁSENIE


  Zapamätať heslo

Nová registrácia
Zabudnuté heslo

Registráciou získavate ochranu mena v poradni a v komentároch k článkom.
 
PORADŇA

Dnes pribudlo:
1 tém, a 0 reakcií.
Včera pribudlo:
1 tém, a 0 reakcií.

 
Z ARCHÍVU
 
Utorok, 19. Marec, , Dnes oslavuje Jozef
  KATALÓG Informácie    Pridať firmu 
Móda, módne odevy, bielizeň Obuv, kabelky Módne doplnky, klenotníctva Kozmetika, parfuméria Skrášľovacie salóny, služby, pobyty Zdravie, výživa
Zachyťte obe stránky príbehu fotoaparátom Canon PowerShot N100

  Spracoval(a) : Peter
Dátum : 7.3.2014
späť
Späť

Poslať
 

Canon predstavuje PowerShot N100 úplne nový typ fotoaparátu s množstvom inovačných technológií, s ktorým bez problémov premeníte svoje fotografie a videá na nezabudnuteľné príbehy. PowerShot N100 je prvý kompaktný fotoaparát Canon s možnosťou snímania spredu aj zozadu, takže môžete súčasne zachytiť svoj výraz počas stláčania spúšte zvečníte tak obe stránky príbehu. Fotoaparát je zároveň vybavený podobnými optickými technológiami, akými disponujú modely uznávanej série PowerShot S, čo je zárukou mimoriadne kvalitných snímok.

 

Obojsmerné snímanie

Po aktivovaní novej funkcie obojsmerného snímania (Dual Capture) fotoaparátu PowerShot N100, ktorá umožňuje snímať objekty pred aj za fotoaparátom, zachytíte na fotografii či videu každú emóciu. PowerShot N100 zaznamenáva výraz vašej tváre počas snímania v podobe fotografie alebo videa a ten sa potom stane súčasťou výslednej snímky. To je ideálne v prípadoch, kedy sú vaše reakcie rovnako dôležité ako fotografovaný moment, napríklad pri pozorovaní prvých krôčikov vášho dieťaťa.

O pôsobivý vzhľad fotografií sa postará technológia Smart Auto z dielne Canon, ktorá automaticky vyberie najlepšie nastavenia z 58 predvolených typov scén od západu slnka až po smejúce sa bábätká. Vďaka funkcii Canon Hybrid Auto nikdy nezmeškáte ten pravý moment pri fotografovaní sa totiž pred každým stlačením spúšte nakrútia štyri sekundy filmového záznamu. Fotoaparát PowerShot N100 tiež dokáže inteligentne skombinovať funkciu Hybrid Auto s obojsmerným snímaním a vytvoriť tak automaticky dvojsekundový záznam vášho výrazu pred každým stlačením spúšte počas fotografovania. Na konci dňa sa tieto klipy spoja do jediného filmu s rozlíšením 720p, takže získate videozáznam zo zákulisia fotografovania.

Nový režim Story Highlights je dokonalým nástrojom, ktorý vám pomôže jednoducho vytvoriť vlastný príbeh, bez potreby akýchkoľvek dodatočných úprav. Tento režim automaticky upraví všetky vaše cenné príbehy do podoby jediného pamätného video albumu, o ktorý sa radi podelíte so svojimi blízkymi. Fotoaparát využíva unikátny algoritmus a výkonný procesor DIGIC 6 pri inteligentnej analýze snímok a tvorbe výberových video albumov s triedením podľa témy, dátumu či dokonca podľa tvárí uložených vo fotoaparáte. Špeciálne tlačidlo Obľúbené umožňuje výber, organizovanie a oživenie vašich vzácnych spomienok okamžite môžete označiť svoje fotografie a videá značkami, podľa ktorých ich zatriedite do výberových albumov.

Príbehy, o ktoré sa chcete podeliť

Zdieľanie každodenných príbehov je teraz jednoduchšie než kedykoľvek predtým vďaka funkcii Wi-Fi fotoaparátu PowerShot N100 môžete bezdrôtovo nahrávať svoje príbehy priamo do sociálnych sietí[1].  Pripojenie k smartfónu je jednoduché konfigurovateľné tlačidlo na pripojenie mobilného zariadenia s podporou NFC umožňuje v niekoľkých rýchlych a jednoduchých krokoch pripojiť sa a zdieľať vaše výtvory prostredníctvom aplikácie Canon CameraWindow. Toto tlačidlo tiež umožňuje jednoduché zálohovanie snímok na cloudových online úložiskách napríklad na Google Drive™ alebo Flickr™ cez portál CANON iMAGE GATEWAY. Pomocou aplikácie CameraWindow môžete dokonca diaľkovo ovládať PowerShot N100 priamo z displeja svojho smartfónu. Zo svojho telefónu tak budete môcť jednoducho ovládať najpoužívanejšie funkcie fotoaparátu, ako je zoom, blesk, uzávierka či dokonca samospúšť ideálna možnosť, ak chcete byťčasťou skupinových záberov alebo túžite z dostatočnej vzdialenosti zachytiť život zvierat vo voľnej prírode.

 

Vaše príbehy si zaslúžia špičkovú obrazovú kvalitu 

Vďaka prvotriednym technológiám spoločnosti Canon sa zo svojich príbehov môžete tešiť celý život. O tvorbu prirodzene pôsobiacich snímok aj v slabom osvetlení sa postará systém Canon HS pokročilá kombinácia výkonného procesora DIGIC 6 a vysokocitlivého 12,1-megapixelového snímača typu 1/1,7 CMOS.

Ultraširokouhlý 24 mm objektív fotoaparátu PowerShot N100 poskytuje flexibilnosť na zachytenie panoramatických záberov krajiny a o priblíženie vzdialených objektov sa stará 5x optický zoom. Fotoaparát na tvorbu príbehov s možnosťou spätného záberu je vybavený 25 mm objektívom, ktorý súčasne spolupracuje s objektívom orientovaným dopredu, a je dostatočne širokouhlý, aby zachytil aj dvojicu fotografov. Prvotriedny optický stabilizátor obrazu a Inteligentný systém IS z dielne Canon zaisťujú ostrosť a zreteľnosť snímok, a to dokonca aj v prípade nakrúcania videa počas chôdze vďaka zdokonalenému režimu Dynamický IS.

Kreativita na dosah prstov

Tvorba kreatívnych snímok je s fotoaparátom PowerShot N100 jednoduchá k dispozícii sú automatické režimy na zdokonalenie snímok. V prípadoch, kedy je dôlež

Diskusia k článku:

Príspevok :
Autor :
E-mail :
Prispievate ako neregistrovaný používateľ. Prihlásiť sa môžete v ľavom stĺpci.
NAJČÍTANEJŠIE
 
REKLAMA
BIOTRUE banner 109 sutaz
 
REKLAMA
 
PARTNERI
Slovensky paraolypijsky vybor
 
NAJNOVŠIE
 
HĽADAŤ

v článkoch
v poradni
v katalógu
 
 
(c)2016 Fornet. Všetky práva vyhradené. redakcia(`na`)lady.sk
Nezodpovedáme za obsah príspevkov pridaných zvonku!!!