lady.sk
AKLINIK B 468X60

 
Napíšte nám svoje otázky, pripomienky, návrhy, nápady, požiadavky na redakcia(`na`)lady.sk
 
PRIHLÁSENIE


  Zapamätať heslo

Nová registrácia
Zabudnuté heslo

Registráciou získavate ochranu mena v poradni a v komentároch k článkom.
 
PORADŇA

Dnes pribudlo:
1 tém, a 1 reakcií.
Včera pribudlo:
1 tém, a 2 reakcií.

 
Z ARCHÍVU
 
Štvrtok, 28. Marec, , Dnes oslavuje Sona
  KATALÓG Informácie    Pridať firmu 
Móda, módne odevy, bielizeň Obuv, kabelky Módne doplnky, klenotníctva Kozmetika, parfuméria Skrášľovacie salóny, služby, pobyty Zdravie, výživa
Leciderm Akné s revolučnou technológiou Pro Active 5 proti akné.

  Spracoval(a) : Gabika
Dátum : 10.3.2014
späť
Späť

Poslať
 

Viac než 80 percent mladistvých rieši akné počas puberty, ale veľmi časté sú aj jeho postpubertálne prejavy. Práve postpubertálne akné pôsobí na pleť obzvlášť deštruktívne a mení jej štruktúru aj vzhľad. Príčiny a prejavy akné je teraz možné ovplyvniť. Riešením je bioaktívna novinka Leciderm akné, jediný prípravok s aktívnym kolostrom. Má vysoké antibakteriálne účinky, ktoré aknóznu pokožku upokojujú a účinne spomalia všetky nežiaduce prejavy akné. Navyše zabraňuje tvorbe jaziev a vyhladzuje stopy po akné vďaka schopnosti podporiť tvorbu kolagénu. Leciderm akné je unikátny svojou schopnosťou spojiť kozmetické a liečivé účinky a riešiť prejavy aj príčiny vzniku akné. Prípravky Leciderm sú vhodné pre všetky typy aknóznej pokožky a používať ich môžu aj atopici. Neobsahujú alkohol ani parabény a sú hypoalergénne.

 

Leciderm Akné dostanete v lekárňach v štyroch podobách – ako krém, tonikum, gél aj masku. Pôsobia vo všetkých 3 dôležitých krokoch, ktorými sú: čistenie, výživa a regenerácia.

 

Krok číslo jedna – Prípravok pre fázu čistenia

 

Čistenie pleti je zásadným krokom pri ošetrení aknóznej pokožky. Čistiaci gél Leciderm akné s peelingom odstráni odumreté povrchové bunky, pleť vyčistí a vyhladí. Obsahuje unikátny výťažok z modrých perál a vitamín E s antioxidačným účinkom. Pri zvýšenej tvorbe vyrážok sa odporúča aplikovať čistiacu a vyživujúcu masku, ktorá pleť prečistí do hĺbky, vyživí a zregeneruje. Pri použití masky vyberajte tie, ktoré sú na bázi bentonitu, ktorý viaže nečistoty, a tie s obsahom vyživujúcich zložiek, napríklad vitamínov alebo aktívneho kolostra, ktoré pleť efektívne regeneruje, hojí a podporuje tvorbu kolagénu, a tak pomáha brániť tvorbe jazvičiek.

V limitovanej edícii gél + maska  zdarma.

Krok číslo dva – Antioxidácia a hojenie

Druhý krok čistenia zaisťuje Tonikum Leciderm akné. Sťahuje póry a zároveň pleť zjemňuje a zmäkčuje. Má silné antioxidačné a súčasne antibakteriálne účinky. Pôsobí proti baktérii Octopirox, pôvodcovi zápalového akné. Tonikum pleť zjemní, póry sú stiahnuté a pleť je pripravená na aplikáciu krému.

 

Krok číslo tri - Regenerácia

Na trhu je nespočetné množstvo krémov na aknóznu pleť a orientácia medzi nimi nie je jednoduchá.

Ľahký fluidný krém pre ošetrenie aknóznej pleti by mal byť obohatený o antimikrobiálnu zložku, ktorá pleť celodenne chráni pred inváziou patogénnych mikroorganizmov. Kvalitu krému zvyšujú hydratačné, regeneračné a vyživujúce zložky. Látkou, ktorá v sebe ukrýva všetky tieto vlastnosti je aktívne kolostrum, bohaté na vitamíny, minerály a rastové faktory, podporujúce rýchlu regeneráciu defektov pokožky a tvorbu kolagénu. Kolostrum je čisto prírodná zložka, ktorá sa dostáva v starostlivosti o akné do popredia záujmu mnohých dermatológov. Tento krém je vhodný ako na denné, tak na nočné použitie. Je vhodný tiež ako podkladový krém pod make-up.

Pre aknóznu pleť je ošetrenie v 3 krokoch obzvlášť dôležité. Leciderm akné prináša komplexné riešenie a profesionálnu starostlivosť.

 

 

Výrobky rady Leciderm odporúča Prim. Hana Zelenková, Prezidentka európskej spoločnosti estetickej dermatológie. „Kolostrum v lokálnej forme je úplná inovácia. Je absolútne unikátne. Účinné látky a ich percentuálne zastúpenie je vyvážené, organické a zároveň spĺňa požiadavky bezpečnosti.“

 

www.omega-pharma.cz


Diskusia k článku:

Príspevok :
Autor :
E-mail :
Prispievate ako neregistrovaný používateľ. Prihlásiť sa môžete v ľavom stĺpci.
NAJČÍTANEJŠIE
 
REKLAMA
BIOTRUE banner 109 sutaz
 
REKLAMA
 
PARTNERI
Slovensky paraolypijsky vybor
 
NAJNOVŠIE
 
HĽADAŤ

v článkoch
v poradni
v katalógu
 
 
(c)2016 Fornet. Všetky práva vyhradené. redakcia(`na`)lady.sk
Nezodpovedáme za obsah príspevkov pridaných zvonku!!!