lady.sk
AKLINIK B 468X60

REKLAMA
MOBIVENAL banner 109x109 sutaz
 
 
Napíšte nám svoje otázky, pripomienky, návrhy, nápady, požiadavky na redakcia(`na`)lady.sk
 
PRIHLÁSENIE


  Zapamätať heslo

Nová registrácia
Zabudnuté heslo

Registráciou získavate ochranu mena v poradni a v komentároch k článkom.
 
PORADŇA

Dnes pribudlo:
0 tém, a 0 reakcií.
Včera pribudlo:
0 tém, a 1 reakcií.

 
Z ARCHÍVU
 
Štvrtok, 19. December, , Dnes oslavuje Judita
  KATALÓG Informácie    Pridať firmu 
Móda, módne odevy, bielizeň Obuv, kabelky Módne doplnky, klenotníctva Kozmetika, parfuméria Skrášľovacie salóny, služby, pobyty Zdravie, výživa
RECEPTY S EMCO

  Spracoval(a) : Eva
Dátum : 28.7.2014
späť
Späť

Poslať
 

Lievance

Ingrediencie:

·         1 hrnček jemných ovsených vločiek Emco

·         1 hrnček mlieko

·         1 zrelý banán

·         1 lyžička prášku do pečiva

·         štipka soli

·         na ochutenie škoricový cukor alebo slivky so strúhaným tvarohom

·         kyslú smotanu

·         jahody, čučoriedky

Ovsené vločky zalejeme mliekem a necháme pár minút bobtnať. Banán rozkrájame na koliečka, pridáme spoločne s ostatnými ingredienciami k vločkám a všetko tyčovým mixérom rozmixujeme. Takto vzniknuté riedke cesto nalievame naberačkou alebo polievkovou lyžicou do rozpáleného, tukom ľahko vymastenej panvice. Lievance pečieme po obidvoch stranách. Na záver podľa chuti dochutíme. Fantázii se medze nekladú, môžeme si dopriať variant so slivkami a strúhaným tvarohom, javorovým sirupom alebo s kyslou smotanou a čučoriedkami či iným ovocím. Nejobvyklejšie sú ale sypané cukrom a škoricou.

 

Zemiakové placky

 

Ingrediencie:

·         6 veľkých zemiakov

·         1 hrnček jemných ovsených vločiek Emco

·         4 strúčiky cesnaku

·         1-2 vajcia

·         soľ

·         korenie

·         majoránka

·         tuk na smaženie

Zemiaky nastrúhame, pridáme rozmačkaný cesnak, ovsené vločky, vajcia a korenie podľa chuti. Smažíme na zahriatom tuku po obidvoch stranách dozlata.

 

Sekaná z kuracích pŕs s jablkami

 

Ingrediencie:

·         400 g kuracích pŕs

·         100 g jabĺk

·         100 g jemných ovsených vločiek Emco

·         2 bielky

·         1 lyžica repkového alebo olivového olejaň

Kuracie prsia umyjeme a pomelieme. Jablká olúpeme, zbavíme jadierok a jemne nastrúhame. Pomleté mäso osolíme, premiešame s jablkami, ovsenými vločkami a bielkami. Necháme 15 minút odležať. Zo zmesi vytvoríme bochník, ktorý potrieme olejom a pečieme v trúbe predhriatej na 200˚C približne 35-40 minút.

 


Diskusia k článku:

Príspevok :
Autor :
E-mail :
Prispievate ako neregistrovaný používateľ. Prihlásiť sa môžete v ľavom stĺpci.
NAJČÍTANEJŠIE
 
REKLAMA
BIOTRUE banner 109 sutaz
 
REKLAMA
 
PARTNERI
Slovensky paraolypijsky vybor
 
NAJNOVŠIE
 
HĽADAŤ

v článkoch
v poradni
v katalógu
 
 
(c)2016 Fornet. Všetky práva vyhradené. redakcia(`na`)lady.sk
Nezodpovedáme za obsah príspevkov pridaných zvonku!!!