lady.sk
AKLINIK B 468X60

 
Napíšte nám svoje otázky, pripomienky, návrhy, nápady, požiadavky na redakcia(`na`)lady.sk
 
PRIHLÁSENIE


  Zapamätať heslo

Nová registrácia
Zabudnuté heslo

Registráciou získavate ochranu mena v poradni a v komentároch k článkom.
 
PORADŇA

Dnes pribudlo:
0 tém, a 1 reakcií.
Včera pribudlo:
0 tém, a 1 reakcií.

 
Z ARCHÍVU
 
Štvrtok, 19. December, , Dnes oslavuje Judita
  KATALÓG Informácie    Pridať firmu 
Móda, módne odevy, bielizeň Obuv, kabelky Módne doplnky, klenotníctva Kozmetika, parfuméria Skrášľovacie salóny, služby, pobyty Zdravie, výživa
Cestoviny pripravené za okamih

  Spracoval(a) : Monika
Dátum : 29.7.2014
späť
Späť

Poslať
 

Cestoviny pripravené za okamih

Cestoviny nepatria medzi jedlá, ktoré by bolo treba zdĺhavo pripravovať. Na čo si však komplikovať život a pripravovať omáčky samy doma, keď ich máte hotové za pár sekúnd. Keď máte uvarené cestoviny, stačí ich zmiešať s niektorou z nových Paradajkových omáčok na cestoviny od spoločnosti NOVOFRUCT SK. A vyberie si z nich každý. Kto má rád vôňu Talianska, ocení omáčku S bazalkou. Kto zase nemá po ruke syr, ktorý by si na cestoviny nastrúhal, siahne po omáčke So syrom. Tí, ktorí potrebujú svoju dávku mäska aj v paradajkovej omáčke, si pochutnajú na Zámockej omáčke s bravčovým mäsom alebo Boloňskej omáčke s hovädzím mäsom.

Všetky Paradajkové omáčky na cestoviny – Boloňskú, Zámockú, So syrom aj S bazalkou

 

Jedlá, ktoré máte na tanieri za pár sekúnd

 

Načo sa zaoberať varením, keď sme navarili za Vás. V dnešnej uponáhľanej dobe chce každý ušetriť trochu času, no pritom stále jesť chutne. Vyberte si preto niektoré z hotových jedál od spoločnosti NOVOFRUCT SK a každý deň môžete mať na stole niečo nové. Zároveň ide o klasiku, ktorú nikto nerozozná od domácej kuchyne. Hotové jedlá si môžete zobrať aj na cesty. Hotové jedlá Premium sa vyznačujú vysokou kvalitou všetkých surovín a ingrediencií. Nájdete ich v praktických ľahko otvárateľných baleniach. Vyskúšajte Bravčové mäso vo vlastnej šťave, Bravčové mäso s paprikou a hubami, prípadne Čertovskú hrianku.

 

Bravčové mäso vo vlastnej šťave

Bravčové mäso s paprikou a hubami

Čertovská hrianka

 

www.novofruct.sk

 


Diskusia k článku:

Príspevok :
Autor :
E-mail :
Prispievate ako neregistrovaný používateľ. Prihlásiť sa môžete v ľavom stĺpci.
NAJČÍTANEJŠIE
 
REKLAMA
BIOTRUE banner 109 sutaz
 
REKLAMA
 
PARTNERI
Slovensky paraolypijsky vybor
 
NAJNOVŠIE
 
HĽADAŤ

v článkoch
v poradni
v katalógu
 
 
(c)2016 Fornet. Všetky práva vyhradené. redakcia(`na`)lady.sk
Nezodpovedáme za obsah príspevkov pridaných zvonku!!!