lady.sk
AKLINIK B 468X60

 
Napíšte nám svoje otázky, pripomienky, návrhy, nápady, požiadavky na redakcia(`na`)lady.sk
 
PRIHLÁSENIE


  Zapamätať heslo

Nová registrácia
Zabudnuté heslo

Registráciou získavate ochranu mena v poradni a v komentároch k článkom.
 
PORADŇA

Dnes pribudlo:
0 tém, a 2 reakcií.
Včera pribudlo:
0 tém, a 1 reakcií.

 
Z ARCHÍVU
 
Sobota, 21. December, , Dnes oslavuje Bohdan
  KATALÓG Informácie    Pridať firmu 
Móda, módne odevy, bielizeň Obuv, kabelky Módne doplnky, klenotníctva Kozmetika, parfuméria Skrášľovacie salóny, služby, pobyty Zdravie, výživa
Recept na dnes: Pečené kura Pišta

  Spracoval(a) : Kristína Farkašová
Dátum : 17.5.2001
späť
Späť

Poslať
 

1 viazanička polievkovej zeleniny, 2 malé kurčatá, soľ, ½ viazaničky petržlenu, kôpru a pažítky, trochu majoránky, 160g hladkej múky, 250ml piva, 2 žĺtky, mletá paprika, korenie, 2 bielka, tuk na vymastenie

Polievkovú zeleninu očistíme, umyjeme a pokrájame na malé kocky. Kurčatá umyjeme a spolu so zeleninou vložíme do studenej osolenej vody. Varíme asi 40 minút. Kurčatá vyberieme, necháme odkvapkať, vychladnúť a potom ich rozštvrtíme. Medzitým umyjeme bylinky, usušíme, obtrháme lístky a jemne posekáme. Múku, pivo, žĺtky, papriku, soľ, korenie a posekané bylinky premiešame. Bielko so štipkou soli ušľaháme dotuha a vmiešame do cesta. Tuk rozohrejeme vo vysokej panvici alebo vo fritéze asi na 175 stupňov Celzia. Štvrtiny kurčaťa namočíme do cesta a smažíme vo vriacom tuku 6-8 minút. Ako prílohu podávame zemiakový šalát.

Diskusia k článku:

Príspevok :
Autor :
E-mail :
Prispievate ako neregistrovaný používateľ. Prihlásiť sa môžete v ľavom stĺpci.
NAJČÍTANEJŠIE
 
REKLAMA
BIOTRUE banner 109 sutaz
 
REKLAMA
 
PARTNERI
Slovensky paraolypijsky vybor
 
NAJNOVŠIE
 
HĽADAŤ

v článkoch
v poradni
v katalógu
 
 
(c)2016 Fornet. Všetky práva vyhradené. redakcia(`na`)lady.sk
Nezodpovedáme za obsah príspevkov pridaných zvonku!!!