lady.sk
AKLINIK B 468X60

 
Napíšte nám svoje otázky, pripomienky, návrhy, nápady, požiadavky na redakcia(`na`)lady.sk
 
PRIHLÁSENIE


  Zapamätať heslo

Nová registrácia
Zabudnuté heslo

Registráciou získavate ochranu mena v poradni a v komentároch k článkom.
 
PORADŇA

Dnes pribudlo:
0 tém, a 2 reakcií.
Včera pribudlo:
0 tém, a 4 reakcií.

 
Z ARCHÍVU
 
Pondelok, 23. December, , Dnes oslavuje Nadežda
  KATALÓG Informácie    Pridať firmu 
Móda, módne odevy, bielizeň Obuv, kabelky Módne doplnky, klenotníctva Kozmetika, parfuméria Skrášľovacie salóny, služby, pobyty Zdravie, výživa
Bravčové rebierko po česky

  Spracoval(a) : Kristína Farkašová
Dátum : 25.11.2001
späť
Späť

Poslať
 

600g bravčových rebierok, 100g šunky, 50g mozočka, 200g šampiňónov, 2 vajcia, 100g anglickej slaniny, 80g masla, 50g cibule, soľ

Bravčové rebierka dobre naklepeme. Na časti masla opražíme cibuľu, pridáme posekaný mozoček, šunku a šampiňóny pokrájané na malé kocky, posolíme, podusíme a napokon pridáme vajcia. Touto zmesou naplníme rebierka, ktoré potom zvinieme ku kosti a obalíme plátkom slaniny. Pečieme v rúre na masle.




Diskusia k článku:

Na rebierkach je aj maso? Chcelo by to nazornu ukazku ako rebierka zvinut.... ku kosti. Podla popisu si to akosi neviem predstavit, ze bucham po holych rebierkach.
Neregistrovaný - jan, 16.1.2006 12:58
Príspevok :
Autor :
E-mail :
Prispievate ako neregistrovaný používateľ. Prihlásiť sa môžete v ľavom stĺpci.
NAJČÍTANEJŠIE
 
REKLAMA
BIOTRUE banner 109 sutaz
 
REKLAMA
 
PARTNERI
Slovensky paraolypijsky vybor
 
NAJNOVŠIE
 
HĽADAŤ

v článkoch
v poradni
v katalógu
 
 
(c)2016 Fornet. Všetky práva vyhradené. redakcia(`na`)lady.sk
Nezodpovedáme za obsah príspevkov pridaných zvonku!!!