Tipov ako stráviť valentínsky večer, je nespočetne veľa – či už budete na dobrej večeri, v kine, niekde s priateľmi, alebo v Paríži. Jedno však majú všetky miesta spoločné – nech ste kdekoľvek, tento večer sa nezaobíde bez poháriku sektu. Podnecuje fantáziu a z mužov robí romantikov. Nechajte sa preto inšpirovať tipmi na valentínske bublinky!
Pre všetkých zaľúbencov
Plánujete romantickú večeru a neviete, aký sekt zvoliť? V prvom rade vyberte taký, ktorý vám bude obom chutiť.
Hubert de Luxe rosé
Hubert de Luxe rosé s lahodnou chuťou lesného ovocia a jedinečnou arómou vás aj na Valentína prenesú naspäť do slnečného leta. Za svoju elegantnú ružovú farbu vďačí odrode Tramín červený. Tramín červený je jedna z mála aromatických odrôd, ktoré dokážu dať vínu takú krásnu elegantnú ružovú farbu. Hubert de Luxe rosé sa výborne hodí k jemným zákuskom s ovocím, napr. jahodový košík s pudingom, čučoriedkové rezy, cheesecake alebo hriešne dobrá vanilková zmrzlina s horúcimi malinami.
Hubert Grand Blanc
Ak preferujete menej sladké sekty, siahnite po Hubert Grand Blanc Medium dry. Tento sekt si vás podmaní svojou decentnou ovocnou až citrusovou vôňou a dlhým jemným perlením. Toto akostné šumivé víno vzniká dokonalým spojením kupáže Pinot blanc, Rizling vlašský a Veltlínske zelené. Ideálne dopĺňa romantické chvíle a vďaka svojej farbe s jemne žltým nádychom sa nádherne vyníma vo svetle sviečok. Vhodne doplní akýkoľvek ovocný valentínsky zákusok.
Valentín s priateľmi
Tento sviatok však už dávno nie je len výsadou zamilovaných – najdôležitejšie je stráviť ho v prítomnosti ľudí, ktorých máte radi.
Hubert l´Original demi sec
Tento sekt si zamilujete na prvé ochutnanie, či už máte radi suché alebo sladké bublinky. Hubert L'Original je vyrobený originálnou metódou - kvasením vo fľašiach. Spôsob výroby a kvalitné odrodové vína mu dodajú jemné perlenie, biskvitový buket a jedinečný chuťový vnem. Ak sa rozhodnete oslavovať Valentína v kruhu priateľov, výborne doplní pokrm z bieleho mäsa alebo cestoviny, oceníte ho však aj pri večeri vo dvojici s ovocným dezertom na záver.