lady.sk
AKLINIK B 468X60

 
Napíšte nám svoje otázky, pripomienky, návrhy, nápady, požiadavky na redakcia(`na`)lady.sk
 
PRIHLÁSENIE


  Zapamätať heslo

Nová registrácia
Zabudnuté heslo

Registráciou získavate ochranu mena v poradni a v komentároch k článkom.
 
PORADŇA

Dnes pribudlo:
1 tém, a 1 reakcií.
Včera pribudlo:
1 tém, a 2 reakcií.

 
Z ARCHÍVU
 
Štvrtok, 28. Marec, , Dnes oslavuje Sona
  KATALÓG Informácie    Pridať firmu 
Móda, módne odevy, bielizeň Obuv, kabelky Módne doplnky, klenotníctva Kozmetika, parfuméria Skrášľovacie salóny, služby, pobyty Zdravie, výživa
Ošetrujúce farbenie vlasov bez amoniaku s dotykom hodvábu – nová kolekcia od Palette

  Spracoval(a) : Monika
Dátum : 19.2.2015
späť
Späť

Poslať
 

Dokonalá farba na vaše vlasy o akej ste vždy snívali je teraz na dosah.  Značka Palette, jednotka na slovenskom aj európskom trhu, prináša novú kolekciu 20 perfektne ošetrujúcich  odtieňov Palette Perfect Care Color s obsahom luxusného elixíru z hodvábu. Vaše vlasy získajú neopakovateľnú jemnosť, intenzívny lesk a bohaté odtiene, a to všetko bez amoniaku.  

 

Už po stáročia je vysoko cenená zmyselná jemnosť a luxusná starostlivosť hodvábu. Teraz  ju vďaka  novej kolekcii farieb Palette Perfect Care Color môžete dopriať aj svojim vlasom. Receptúra novinky Palette Perfect Care Color využíva okrem vzácneho hodvábu aj viacvrstvovú technológiu. Počas farbenia sa tak vytvára hneď niekoľko farebných vrstiev, ktoré sa postupne odhaľujú po každom umytí vlasov, čím zaručujú dlhotrvajúcu intenzitu samotnej farby. Vlasom je tak počas farbenia dopriata dokonalá starostlivosť.

 

Farby Palette Perfect Care Color sú permanentné, s tretím stupňom trvácnosti a ponúkajú škálu až 20 atraktívnych odtieňov. Palette Perfect Care Color sa aj bez amoniaku postará nielen o oslnivý farebný výsledok, ale aj dokonalé krytie šedín. Navyše, opojná ovocná vôňa jablka a maliny s kvetinovými tónmi rozmaznajú pri farbení vaše zmysly.

 

Na výber sa ponúka široká paleta farieb, od blond odtieňov ako Ľadový a chladný blond cez tmavšie odtiene ako Rubínovo červený či Tmavá škorica, až po čokoládové odtiene Teplý kávový alebo Krémová Mokka. V ponuke farieb nechýbajú ani čierne odtiene, ako napríklad ModročiernyHodvábny sýto čierny.

 

Palette Perfect Care Color je v slovenských obchodoch dostupná od januára 2015. Nezáväzne odporúčaná maloobchodná cena je 3,99€. Teraz navyše (v období február – marec) pri kúpe farby vo vybraných predajniach (dm-Drogeriemarkt, 101 drogérie, Teta, Kaufland, Carrefour) dostanete misku a štetec na farbenie vlasov ako darček*.

 

* ponuka platí do vyčerpania zásob, aktivity prebiehajú v termínoch február -marec

 


Diskusia k článku:

Príspevok :
Autor :
E-mail :
Prispievate ako neregistrovaný používateľ. Prihlásiť sa môžete v ľavom stĺpci.
NAJČÍTANEJŠIE
 
REKLAMA
BIOTRUE banner 109 sutaz
 
REKLAMA
 
PARTNERI
Slovensky paraolypijsky vybor
 
NAJNOVŠIE
 
HĽADAŤ

v článkoch
v poradni
v katalógu
 
 
(c)2016 Fornet. Všetky práva vyhradené. redakcia(`na`)lady.sk
Nezodpovedáme za obsah príspevkov pridaných zvonku!!!