Stephanie
|
|
Spracoval(a) : Kristína Farkašová
Dátum : 30.10.2000 |
Späť |
|
Poslať |
|
|
Potrebujeme: 600g morčacích pŕs, hrozienka, hladká múka, vajcia, soľ, mlieko, olej na vyprážanie, čučoriedky na ozdobu, kompótová broskyňa na naplnenie a ozdobu, mleté vlašské orechy na posypanie
Postup: Morčacie prsia narežeme v dvoch kusoch, vyklepeme a osolíme. Posypeme orechmi a naplníme broskyňou a hrozienkami. Naplnené rezne obalíme v hladkej múke a v pripravenom cestíčku z hladkej múky, mlieka, vajec a štipky soli. Pomaly vyprážame v horúcom oleji. Vypražené rezne necháme odkvapkať od oleja a prekrojíme ich na polovice. Kompótovú broskyňu naplníme čučoriedkami a ozdobíme ňou pripravenú porciu.
Dobrú chuť...
Diskusia k článku:
|