lady.sk
AKLINIK B 468X60

 
Napíšte nám svoje otázky, pripomienky, návrhy, nápady, požiadavky na redakcia(`na`)lady.sk
 
PRIHLÁSENIE


  Zapamätať heslo

Nová registrácia
Zabudnuté heslo

Registráciou získavate ochranu mena v poradni a v komentároch k článkom.
 
PORADŇA

Dnes pribudlo:
0 tém, a 0 reakcií.
Včera pribudlo:
1 tém, a 1 reakcií.

 
Z ARCHÍVU
 
Piatok, 29. Marec, , Dnes oslavuje Miroslav
  KATALÓG Informácie    Pridať firmu 
Móda, módne odevy, bielizeň Obuv, kabelky Módne doplnky, klenotníctva Kozmetika, parfuméria Skrášľovacie salóny, služby, pobyty Zdravie, výživa
Buďte „IN“ od hlavy až po päty!

  Spracoval(a) : Lenka
Dátum : 21.9.2015
späť
Späť

Poslať
 

Matthew Williamson je vo svete módy veľkým pojmom. Jeho odevné kreácie sú každoročne prezentované na londýnskych a newyorských mólach. V spolupráci so značkou Toni&Guy navyše vytvoril  exkluzívnu kozmetickú taštičku, ktorú môžete získať aj vy, exkluzívne v parfumériách Marionnaud Paris!

Značka Toni&Guy sa na módnych prehliadkach už tradične prezentuje ako tvorca štýlu od hlavy až po päty. Matthew Williamson je vďaka svojmu nezameniteľnému štýlu, jedným z hlavných návrhárov podujatia London Fashion Week. V priebehu akcie spolupracuje s globálnym ambasádorom značky Toni&Guy - Markom Hamptonom, ktorý k jeho dizajnérskym outfitom vytvára vlasový styling. Vďaka kozmetickej taške Toni&Guy, sa tak Matthewove nápady môžu dostať aj k vám.

Matthew  dodáva: ,, Milujem spoluprácu na projektoch,  pri ktorých sa nachvíľu dostanem aj mimo sveta módy. Je pre mňa vždy výzvou vidieť, ako sa moja práca dokáže prezentovať aj v iných kreatívnych smeroch. Toni&Guy sú pre mňa prirodzeným rozšírením takejto spolupráce. Je fajn vidieť môj obľúbený vzor, ktorému bol vďaka kozmetickej taštičke vdýchnutý nový život !‘‘

Ako tento dizajnérsky skvost získať? Je to veľmi jednoduché. Stačí ak od 17.9. 2015 do 30.10.2015 nakúpite v sieti parfumérií Marionnaud Paris akékoľvek dva produkty Toni&Guy a exkluzívny darček je váš. Okrem toho sa však môžete zapojiť aj do súťaže o šaty z dielne Matthewa Williamsona v hodnote 1777 EUR. Pri nákupe dvoch akýchkoľvek výrobkov Toni&Guy a po zaregistrovaní priamo v ktorejkoľvek parfumérií Marionnaud, budete zaradené do súťaže o tieto exkluzívne šaty.  Kozmetickú tašku môžete získať aj v drogériách DM, a to od 1.10 do 31.10 a taktiež v obchodnom dome Tesco MY na Kamennom námestí v Bratislave od 9.9.2015 do vypredania zásob.

Ďalšie informácie nájdete priamo v parfumériách Marrionaud alebo na www.marionnaud.sk.


Diskusia k článku:

Príspevok :
Autor :
E-mail :
Prispievate ako neregistrovaný používateľ. Prihlásiť sa môžete v ľavom stĺpci.
NAJČÍTANEJŠIE
 
REKLAMA
BIOTRUE banner 109 sutaz
 
REKLAMA
 
PARTNERI
Slovensky paraolypijsky vybor
 
NAJNOVŠIE
 
HĽADAŤ

v článkoch
v poradni
v katalógu
 
 
(c)2016 Fornet. Všetky práva vyhradené. redakcia(`na`)lady.sk
Nezodpovedáme za obsah príspevkov pridaných zvonku!!!