lady.sk
AKLINIK B 468X60

REKLAMA
MOBIVENAL banner 109x109 sutaz
 
 
Napíšte nám svoje otázky, pripomienky, návrhy, nápady, požiadavky na redakcia(`na`)lady.sk
 
PRIHLÁSENIE


  Zapamätať heslo

Nová registrácia
Zabudnuté heslo

Registráciou získavate ochranu mena v poradni a v komentároch k článkom.
 
PORADŇA

Dnes pribudlo:
1 tém, a 0 reakcií.
Včera pribudlo:
1 tém, a 0 reakcií.

 
Z ARCHÍVU
 
Utorok, 19. Marec, , Dnes oslavuje Jozef
  KATALÓG Informácie    Pridať firmu 
Móda, módne odevy, bielizeň Obuv, kabelky Módne doplnky, klenotníctva Kozmetika, parfuméria Skrášľovacie salóny, služby, pobyty Zdravie, výživa
Polus sa stará o váš imidž

  Spracoval(a) : Eva
Dátum : 25.11.2015
späť
Späť

Poslať
 

Už pätnásť rokov sa Polus City Center, prvé nákupné centrum na Slovensku, stará aj o váš imidž a prináša to najlepšie zo módnych trendov rovno k vám. Odteraz bude radosť z nákupov dvojnásobná, môžete si totiž odniesť darček navyše!

Rozhodne nebýva zvykom, aby narodeninový oslávenec rozdával darčeky, ale Polus City Center sa svoju radosť z pätnástich rokov pôsobenia na slovenskom trhu rozhodol poňať tak trochu nekonvenčne. Originálnou bola už samotná narodeninová párty zo 7. novembra – každý účastník si z nej odniesol sladký darček v podobe vlastnoručne vyzdobeného mafinu. Vďaka kreativite a šikovnosti zákazníkov Polusu sa podarilo skrášliť viac ako päťsto chutných koláčikov, čo stačilo na ustanovenie nového slovenského rekordu v počte vyzdobených mafinov.  A len pri mafinoch rozdávanie radosti neskončilo. Až do 17. januára 2016 budú v Poluse rezonovať dozvuky jubilejného výročia vďaka jedinečnej akcii, ktorej sa môžete zúčastniť aj vy! Ako by sa vám páčilo odniesť si z nákupov v Poluse 20-eurovú nákupnú poukážku?  

Čím viac nakúpite, tým bližšie ste k darčeku

Až do 17. januára 2016 bude Polus štedro odmeňovať svojich verných zákazníkov. Hľadáte nové sako pre partnera? Blúzku na večierok? Či voňavý darček v podobe kvalitného parfumu? Všetko, čo potrebujete na doladenie svojho imidžu či imidžu vášho partnera, môžete teraz získať s bonusom – 20-eurovou nákupnou poukážkou. Polus prichádza s tematickými dňami pre znásobenú radosť z nákupov. Príďte si aj vy po darček - jediné, čo pre to musíte spraviť, je odkladať si nákupné bločky z vybraných predajní v Poluse.

 

Za každých 5 eur hodnoty nákupu vo vybraných predajniach v Poluse získate jednu pečiatku. Nazbierajte 15 pečiatok alebo nakúpte jednorazovo nad 75 eur a dostanete ako darček nákupnú poukážku Polus v hodnote 20 eur, ktorú môžete využiť pri svojich ďalších nákupoch v Poluse.  

Pečiatky môžete zbierať vo vybraných predajniach do 17. 1. 2016 a vyplnenú kartičku vám na Infopulte vymenia do 31. 1. 2016.

Pre pánov, čo držia krok s dobou

Vizitkou moderného muža je pestovaná vizáž a Polus ponúka pánom skvelú možnosť, ako aktualizovať stav šatníka o kvalitné kúsky, to všetko bez niekoľkohodinového bezcieľneho blúdenia po butikoch. Veci, čo povyšujú muža na elegána s dobrým vkusom, nájdete teraz v Poluse s atraktívnou pridanou hodnotou – každým ďalším nákupom ste bližšie k získaniu 20-eurovej nákupnej poukážky. Od 23.11. do 6.12. zbierajte pečiatky pre váš nákup vo vybraných pánskych módnych predajniach v rámci Dní pánskeho štýlu: Alain Delon, Cipo&Baxx, Levis, Meatfly, Mustang, Otto Berg, Pako Lorente,  s.Oliver, Tommy Hilfiger, Tom Tailor a Tailor Made.

Predvianočné nákupy, ktorými si „zarobíte“ na ďalší darček

Od 7.12. do 20.12. budete mať príležitosť spojiť príjemné s užitočným a zbierať počas predvianočných nákupov pečiatky, ktoré vás privedú k 20-eurovej poukážke, využiteľnej napríklad na ďalší darček pod stromček. Dni splnených želaní budú prebiehať v predajniach: Yves Rocher, Panta Rhei, Mp3.sk, Brloh, Super ZOO, Paul Frank, Marionnaud, Fann parfumérie, Albi, Dráčik a Tescoma.

Dámy, traste sa na zimné trendy!

Neseďte cez vianočné sviatky doma v teplákoch, radšej si spravte radosť štýlovým módnym kúskom!

Od 21.12. do 17.1. Polus chystá akciu Dni dámskej módy, ktorá nepochybne zrýchli tep všetkým fanúšičkám módneho oblečenia, či doplnkov. Príďte si vybrať, čo vám pristane, a zbierajte pri tom pečiatky pre získanie 20-eurovej nákupnej poukážky v predajniach: Max Original Leather, Sugarbird, Magenta, Mango, Jasmine, Orsay, Promod, Lindex, Kara, Desigual, Favab a G-Star Raw.

Kompletný zoznam predajní zapojených do akcie a presné podmienky nájdete na www.polus.sk

 

 


Diskusia k článku:

I am just actually happy to glance at this Web-site posts which incorporates a great deal of useful info, numerous thanks for furnishing this kind of stats.
Neregistrovaný - , 23.9.2021 17:47, furphy.alejandra(`na`)hotmail.com
Place on with this write-up, I Truthfully believe that This web site requires a great deal more consideration. I’ll possibly be back again to find out more, thanks for the data!
Neregistrovaný - , 26.9.2021 09:41, wunderlich.daisy(`na`)outlook.com
Príspevok :
Autor :
E-mail :
Prispievate ako neregistrovaný používateľ. Prihlásiť sa môžete v ľavom stĺpci.
NAJČÍTANEJŠIE
 
REKLAMA
BIOTRUE banner 109 sutaz
 
REKLAMA
 
PARTNERI
Slovensky paraolypijsky vybor
 
NAJNOVŠIE
 
HĽADAŤ

v článkoch
v poradni
v katalógu
 
 
(c)2016 Fornet. Všetky práva vyhradené. redakcia(`na`)lady.sk
Nezodpovedáme za obsah príspevkov pridaných zvonku!!!