lady.sk
AKLINIK B 468X60

REKLAMA
MOBIVENAL banner 109x109 sutaz
 
 
Napíšte nám svoje otázky, pripomienky, návrhy, nápady, požiadavky na redakcia(`na`)lady.sk
 
PRIHLÁSENIE


  Zapamätať heslo

Nová registrácia
Zabudnuté heslo

Registráciou získavate ochranu mena v poradni a v komentároch k článkom.
 
PORADŇA

Dnes pribudlo:
0 tém, a 0 reakcií.
Včera pribudlo:
1 tém, a 0 reakcií.

 
Z ARCHÍVU
 
Utorok, 19. Marec, , Dnes oslavuje Jozef
  KATALÓG Informácie    Pridať firmu 
Móda, módne odevy, bielizeň Obuv, kabelky Módne doplnky, klenotníctva Kozmetika, parfuméria Skrášľovacie salóny, služby, pobyty Zdravie, výživa
Glamour záležitosti v réžii ASUS doplnkov

  Spracoval(a) : Lenka
Dátum : 29.1.2016
späť
Späť

Poslať
 

Plesy, bály, oskarové večery, či iné prestížne udalosti, ktorých aj keď sa nezúčastňujeme osobne, tak ich detailne sledujeme. Azda najsledovanejším prvkom spoločenských udalostí, najmä čo sa ženskej populácie týka, sa stala móda. Šaty, topánky, doplnky, strihy, farby, materiály a najmä, celkový dojem, ktorý zanechali účastníčky, či už plesov v svetových operách, alebo hlavné aktérky červeného koberca. Pred očami celého sveta prichádzajú rok čo rok predviesť na vlastných telách skvosty návrhárskej fantázie.

Ako sa nechať inšpirovať, aby sme len to skutočne vydarené dokázali pretaviť do vlastnej vizáže? A to nie len v prípade, kedy sa sami chystáme na ples, ale aj počas bežných dní každodenného života? Veď, ktorá žena by nechcela pôsobiť vkusne a tak trochu aj luxusne?

Radšej menej ako priveľa

Niekedy stačí jediný doplnok, jediná maličkosť, jediný šperk, ktorý nás posunie do kategórie „šik“. Zaručeným úspechom takmer bez rizika je čierny outfit oživený jediným nápadným, farebne odlišným doplnkom. Na strane druhej, stačí jediná maličkosť, jediný nedokonalý detail, ktorý nás z kategórie „šik“ nemilosrdne presťahuje do kategórie „katastrofa“.

Doplnok, či šperk?

Mimo náušníc, náhrdelníkov a klasických klenotov sa za šperk považujú aj topánky a neotrasiteľnú pozíciu v rodine šperkov zaujal aj mobilný telefón, konkrétne smartfón. Telefón na plesoch, či pri iných spoločenských udalostiach zostáva väčšinou skrytý, čo je v absolútnom poriadku, ale počas bežných dní to môže byť práve on, čo vás postaví mimo šedý priemer. Výrobca ASUS to vie a čo sa ponúkaných modelov týka je to jeden z najvypuklejších výrobcov, ktorý sa okrem nadštandardnej technickej vybavenosti s mimoriadnym zreteľom stará aj o dokonalý, minimalistický, harmonický ZEN dizajn.

Čo ste si možno nevšimli

V ponuke ASUS telefónov nechýba krvavo červená. Popri moderných bielych a zlatých telefónoch sa akosi vytratila táto dominantná farba, ktorá práve v tejto módnej vlne zdobí pery, či nechty tých najsledovanejších módnych ikon. Nosíte krvavo červené nechty aj vy? ASUS ZenFone k nim sadne ako uliaty. Podčiarkne vaše nechty, upravené ruky, podčiarkne celkový dojem z vás.

 

Nie je lesk ako lesk

Svetlo odhalí viac než sa môže na prvý pohľad zdať, ak nie úplne všetko. Látky, materiály, či rôzne šperky pri ňom môžu pôsobiť buď lacno, alebo im naopak, pridá na atraktivite. Inak sa odráža svetlo od flitrov, inak z hodvábu a inak zo zamatu. Inak na svetle vyzerá diamant a inak „sklíčko“. Inak zapôsobí plast a inak brúsený hliník. Inak sa leskne povrch hladký a inak povrch textúrovaný. A aj v tomto sú produkty ASUS už na prvý pohľad špecificky výnimočné. Povrch zariadení pôsobí vždy luxusne, či už zamatovo v prípade ASUS ZenFone 2, hodvábne v prípade ASUS ZenFone Selfie, alebo ako brúsený hliník v prípade ASUS ZenFone Laser. Nezameniteľným znakom výrobcu a akýmsi puncom výrobkov ASUS sú sústredené kruhy, ktoré s dokonalou presnosťou jeden vedľa druhého vytvárajú na svetle exkluzívny efekt.

 

Tablet, alebo clutch kabelka?

Špeciálnou kapitolou dizajnovej vyspelosti je ASUS ZenPad, ktorý pôsobí ako luxusná clutch kabelka, ktorá by krásne sadla aj k plesovým šatám. Ale keďže obľúbenú púdrenku do tabletu neschováte odporúčame ho najmä pre bežný deň a každý deň, kde sa okrem módneho doplnku k čomukoľvek uplatní omnoho efektívnejšie ako studnica neobmedzených informácií, zábavy a multimediálneho obsahu.

 

V každom prípade ide o techniku

Fantastický dizajn je však len čerešnička na torte. To podstatné je vo vnútri. Ide predsa o techniku, a tú produkty ASUS nepoznajú kompromisy. Každý produkt je vo svojej triede nadštandard. A to sa týka jak výkonu, tak rýchlosti a v neposlednom rade i vstavanej foto technike. Vždy o niečo väčší displej vsadený do menšieho tela lemovaný uzučkým rámom. Vždy fantastické rozlíšenie zamerané aj na tie najmenšie zobrazovacie detaily. Inteligentný kontrast, ktorý nenechá veci zahalené do čiernoty. Technológia PixelMaster, široký záber, alebo fotenie v protisvetle. Len nedávno bol predstavený ASUS ZenFone Selfie, ktorý disponuje režimom „vylepšenie“, vďaka ktorému takmer zázračne zachytíte vlastnú tvár bez fľakov s jasnými kontúrami a so zjednotenou farbou pleti. Lahôdkou je aj natáčanie vlastných FullHD videí a pohlcujúci zážitok vďaka silnému kino zvuku, ktorý vás vtiahne do deja. Informácie o všetkých produktoch ASUS nájdete na www.asus.com/sk.

 


Diskusia k článku:

Príspevok :
Autor :
E-mail :
Prispievate ako neregistrovaný používateľ. Prihlásiť sa môžete v ľavom stĺpci.
NAJČÍTANEJŠIE
 
REKLAMA
BIOTRUE banner 109 sutaz
 
REKLAMA
 
PARTNERI
Slovensky paraolypijsky vybor
 
NAJNOVŠIE
 
HĽADAŤ

v článkoch
v poradni
v katalógu
 
 
(c)2016 Fornet. Všetky práva vyhradené. redakcia(`na`)lady.sk
Nezodpovedáme za obsah príspevkov pridaných zvonku!!!