lady.sk
AKLINIK B 468X60

 
Napíšte nám svoje otázky, pripomienky, návrhy, nápady, požiadavky na redakcia(`na`)lady.sk
 
PRIHLÁSENIE


  Zapamätať heslo

Nová registrácia
Zabudnuté heslo

Registráciou získavate ochranu mena v poradni a v komentároch k článkom.
 
PORADŇA

Dnes pribudlo:
0 tém, a 0 reakcií.
Včera pribudlo:
1 tém, a 1 reakcií.

 
Z ARCHÍVU
 
Piatok, 29. Marec, , Dnes oslavuje Miroslav
  KATALÓG Informácie    Pridať firmu 
Móda, módne odevy, bielizeň Obuv, kabelky Módne doplnky, klenotníctva Kozmetika, parfuméria Skrášľovacie salóny, služby, pobyty Zdravie, výživa
Vždy počúvame pravidlá

  Spracoval(a) : Natália Krížová
Dátum : 25.10.2002
späť
Späť

Poslať
 

Býva zvykom, že pravidlá hry v láske sa snažia určovať ženy. Niektoré sa s tým pochvália, iné pracujú nenápadne metódou cukru a biča. Na vás mužov z rôznych časopisov útočia články o tom, ako by sa mal správať ideálny muž, manžel, partner, spolubývajúci... My vieme aj to ako by sa k mužovi mala správať manželka, partnerka, konkubína ... Toto sú pravidlá správania ideálnej ženy. Súhlasíte?

1. Správna žena vie pracovať so záchodovou doskou. Je totiž veľké dievča. Ak je hore, dá ju dole a nefrfle. Muž ju potrebuje hore, žena dole. Meditovali ste vy niekedy nad stavom záchodovej dosky?
2. Muž na ženu nemyslí dvadsať hodín denne aj keď by ju to tešilo. Musí totiž aj pracovať, dumať nad lovom „mamuta“, čítať Playboy. Nie je to dráma.
3. Nedeľa patrí športu. Je to rovnaký jav ako príliv a odliv. Nie je čomu sa čudovať.
4.Úžasná žena má dlhé vlasy – sú také sexi. Dokonca aj v päťdesiatke /aj keď správna žena snáď nemôže byť nikdy taká stará/ Práve kvôli nožniciam sa bojíte oženiť. Vydaté ženy si snáď vždy s radosťou ostrihajú vlasy.
5. Nakupovanie NIE JE šport. V žiadnom prípade to nie je maratón, maximálne beh na krátke trate.
6. Vy ste stvorenia citlivé a tak je plač skoro vždy vydieranie.
7. Ak od vás niečo žena chce musí o to zrozumiteľne požiadať. Aby bolo jasné: Jemné náznaky a taktizovanie nefungujú! Silné narážky nefungujú! Bežné narážky nefungujú! Funguje jediné. Povedať po čom ti srdce piští.
8.  Nepamätáte si dátumy. Preto vám ich treba pripomínať. Nie slzami v deň sviatku, ale dopredu a jasne.
9. Väčšina z vás má maximálne troje topánok a tri obleky. Prečo by ste mali vedieť, ktoré z 20 tich topánok pristane žene k jej tridsiatym /zbytočným/ novým šatám.
10. Neznášate obšírne a premúdrené reči. Áno a nie sú vo vašom svete perfektne akceptovateľné odpovede na väčšinu otázok.
11. Ak si vypočujete ženský problém chcete ho vyriešiť. Ak od vás žena nechce počuť riešenie, ale potrebuje bútľavú vŕbu mala by ísť za mamou, či kamarátkou. Aj tak s nimi klebetí skoro stále.
12. Milujete silné, slabé ženy. Ak tú vašu bolí hlava vždy keď ste spolu posledných 17 mesiacov, je to problém. Nech navštívi doktora. Psychiater je tiež doktor.
13. Vy viete, že auto nie je večné. Zbožňovania hodná žena vie, že v ňom treba skontrolovať olej.
14. Ak žene vravíte, že pripálila rezeň a ona vám odpovie, že vy ste pred piatimi mesiacmi zablúdili v Prahe – môže to byť dôvod na vraždu. Všetky komentáre staršie ako týždeň sa vo vašej hlave anulujú. A je to normálne.
15. Nenávidíte otázku „Nezdá sa ti, že som pribrala miláčik?“ Ak jej to hovorí zrkadlo, bude to pravda. Keď to začnete riešiť vy, určite si to všimne.
16.  Ak niečo, čo hovoríte, dokáže interpretovať dvojakým spôsobom a jeden z nich ju urazí, určite ste to mysleli tým druhým.
17. Ak sa obzeráte za babami je to normálne. Cez deň sa očami namlsáte a večer ste len jej.
18. Ak žena chce aby ste niečo urobili, nemá vám zároveň povedať ako to máte urobiť. Keď to vie tak dobre, pokojne jej dáte šancu chopiť sa práce samej.
19. To či vaše dieťa prinieslo trojku z matematiky a či zateká strop vás zaujíma. Nie však počas futbalového prenosu, pri sledovaní filmu, alebo sexe.
20. Žena, ktorá zablúdi na ceste do vedľajšej ulice a chce vás poúčať o tom ako najrýchlejšie trafíte k jej tete, je katastrofou pre každého z vás. Aj Kolumbus objavil Ameriku bez jedinej ženy na palube.
21. Zamilovanie z vás po pár mesiacoch a pár hádkach vyprchá. Neznamená to, že ju nemilujete. Ak vás s tým však bude neustále obťažovať, pokojne si nájdete nový objekt.
22. Vy vidíte len v 16 farbách, tak ako Windovs v základnom nastavení. Marhuľa je pre vás ovocie, nie farba. Je neprístojné žiadať od vás cez telefón, či sa hodí purpurový pulóvrik k vášmu terakotovému saku
23. Hmyz zabíjate a neštudujete. Keď chce žena ušetriť pavúčika, či bzdochu nesmie začať jačať „Pavúk!!!“
24. Neviete čítať ženské myšlienky a ani po tom netúžite. To však neznamená, že máte druhú.
25.  Ak sa ženy s odutou pusou spýtate "čo sa stalo" a ona odpovie "nič", správate sa, ako by sa nič nestalo.
26. Otázka, čo si mám obliecť vyrieknutá pred plnou skriňou vás obťažuje. Najmä, keď si žena to čo ste jej so sebazaprením vybrali nakoniec vôbec neoblečie.
27. Ak s vami chceme debatovať o vašich záujmoch máme byť pripravené na témy ako automobilové preteky, zbrane, počítače alebo práca. Nové záclonky ste si vôbec nevšimli.
28. Posedenie s kamarátmi pri pive je pre vás rovnako zaujímavé, ako pre ženy nová kabelka. S tým sa dá len vyrovnať, alebo trpieť.
29. Ste vo forme. GUĽA je tiež forma.


Diskusia k článku:

Vtipne a pravdive. Suhlasim.<br>Pozbierane z viacerych starsich prispevkov, ale stoji zato, precitat si . . . :-)))
Neregistrovaný - , 28.10.2002 08:42
to som bol ja : ¤
Neregistrovaný - ¤, 28.10.2002 08:44
bože, to je taká pravda až z toho ide "hrúza":))
Neregistrovaný - sara, 28.10.2002 10:04,
tak tak, súhlasím.:)
Neregistrovaný - Bellezza , 28.10.2002 12:41
Pravidlo č.4 je blbosť...
Neregistrovaný - Bellezza, 17.8.2004 10:12
Príspevok :
Autor :
E-mail :
Prispievate ako neregistrovaný používateľ. Prihlásiť sa môžete v ľavom stĺpci.
NAJČÍTANEJŠIE
 
REKLAMA
BIOTRUE banner 109 sutaz
 
REKLAMA
 
PARTNERI
Slovensky paraolypijsky vybor
 
NAJNOVŠIE
 
HĽADAŤ

v článkoch
v poradni
v katalógu
 
 
(c)2016 Fornet. Všetky práva vyhradené. redakcia(`na`)lady.sk
Nezodpovedáme za obsah príspevkov pridaných zvonku!!!