lady.sk
AKLINIK B 468X60
  * 2024
  * 2023
  * 2022
  * 2021
  * 2020
  * 2019
  * 2018
  * 2017
  * 2016
  * 2015
  * 2014
  * 2013
  * 2012
  * 2011
  * 2010
       December
       November
       Október
       September
       August
       Júl
       Jún
       Máj
       Apríl
       Marec
       Február
       Január
  * 2009
  * 2008
  * 2007
  * 2006
  * 2005
  * 2004
  * 2003
  * 2002
  * 2001
  * 2000

 
Napíšte nám svoje otázky, pripomienky, návrhy, nápady, požiadavky na redakcia(`na`)lady.sk
 
PRIHLÁSENIE


  Zapamätať heslo

Nová registrácia
Zabudnuté heslo

Registráciou získavate ochranu mena v poradni a v komentároch k článkom.
 
PORADŇA

Dnes pribudlo:
1 tém, a 0 reakcií.
Včera pribudlo:
1 tém, a 1 reakcií.

 
Z ARCHÍVU
 
Piatok, 29. Marec, , Dnes oslavuje Miroslav
  KATALÓG Informácie    Pridať firmu 
Móda, módne odevy, bielizeň Obuv, kabelky Módne doplnky, klenotníctva Kozmetika, parfuméria Skrášľovacie salóny, služby, pobyty Zdravie, výživa
AMEDEI – zvodnosť talianskej čokolády

  Spracoval(a) : Zuzana
Dátum : 19.1.2010
späť
Späť

Poslať
 

Čokoláda, rovnaký fenomén ako káva či čaj, sa teší veľkej obľube každej vekovej kategórie. Raz, keď objavíte aký pôžitok , bohatosť a širokosť vnemov Vám poskytuje kvalitná čokoláda, už nikdy sa nebudete pozerať na čokoládu tak ako predtým. Už nikdy pri nákupe nebude dôležité to, čo pred “čokoládovým osvietením”, ktoré Vám prináša čokoláda AMEDEI.

Svetová autorita v oblasti čokolády, prestížna Akadémia čokolády, sa stretla v januári tohto roku, aby ako každý rok oznámila víťazov svojej ceny za najlepšiu čokoládu. Štyri dni testovania vyše 400 prihlásených výrobkov pod taktovkou nie menej ako 25 porotcov denne napokon prinieslo svoj výsledok. Čokoládoví experti z celého sveta uznali čokoládu Amedei ako najlepšiu čokoládu na svete a udelili jej najdôležitejšiu zo všetkých cien – Zlatý bôb.

Spoločnosť Amedei, ktorú založilo súrodenecké duo Tessieriovcov, získala toto výnimočné ocenenie zohľadňujúce celé spracovanie kakového bôbu na čokoládu za svoj produkt s názvom „9“. V ňom sa miešajú kakaové bôby až z deviatich rozličných plantáží.

Okrem Zlatého bôbu putovali do rúk Tessieriovcov aj dve zlaté medaily za čokoládu Porcelana a Toscano Black 70%, strieborná medaila za Toscano Black 63% a bronzová medaila za Toscano Black 66%. Pozoruhodný výpočer cien dopĺňajú tri bronzové medaily za mliečnu čokoládu Gocce v kategórii Najlepšia mliečna čokoláda, za horúcu čokoládu v kategórii Najlepšia čokoláda na pitie a extra tmavú čokoládu s mandľami, ktorá sa stala treťou Najlepšou ochutenou tmavou čokoládou. Mliečna čokoláda s lieskovými orieškami Amedei získala zlatú medailu v kategórii Najlepšia ochutená mliečna čokoláda už niekoľký raz po sebe.

Čokoládu od firmy Amedei dostanete vo štvor až päťhviezdičkových hoteloch v špičkových reštauráciách a v obchodoch s luxusným tovarom v Európe a v Amerike. Firmu Amedei založila Cecilia Tessieriová a jej brat Alessio v roku 1990. Postupne sa vypracovali až na absolútnu svetovú špičku.

V roku 1990 začala „success story“ firmy, ktorá vznikla z rodinnej vášne.Alessio a Cecilia Tessieri 2. júna 2006 prijali titul Rytieri Talianskej republiky. Nastala tak veľmi výnimočná situácia. Súrodenci  dostali titul, ktorý talianski prezidenti udeľujú tým najlepším reprezentantom značky Made in Italy. Ocenenie, o ktoré sa pričinil rod Amedeiovcov, preto rodinu vedie dopredu ako betlehemská hviezda. Dôležitými rozhodnutiami rodiny však nebol len samotný nápad oddať sa  čokoláde, ale aj výber pracovných metód, identita značky a produktový dizajn.

Pôvod výrobkov, či už išlo o čokoládové zmesi alebo pralinky, je pochopiteľne rodinnou záležitosťou. Kombinácia jednoduchých  tradičných hodnôt prevzatých od starších generácií sa preniesla do dokonalej organizácie práce – v službách excelentných produktov,  ktoré sa nikdy neprepadnú do priemernosti. Duch, ktorý zostal  nezmenený aj potom, ako svet spoznal meno Pontederského podniku, je  súčasťou sústavného dialógu medzi jednotlivými členmi rodiny.

Misiou Amedei je pracovať s ľuďmi, ktorí sa stotžňujú a ďalej šíria reputáciu a filozofiu Amedei, rešpektujúc značku a korpotátnu identitu, a tým prispievajú k budovaniu znalosti značky na jednotlivých trhoch.


Diskusia k článku:

Príspevok :
Autor :
E-mail :
Prispievate ako neregistrovaný používateľ. Prihlásiť sa môžete v ľavom stĺpci.
NAJČÍTANEJŠIE
 
REKLAMA
BIOTRUE banner 109 sutaz
 
REKLAMA
 
PARTNERI
Slovensky paraolypijsky vybor
 
NAJNOVŠIE
 
HĽADAŤ

v článkoch
v poradni
v katalógu
 
 
(c)2016 Fornet. Všetky práva vyhradené. redakcia(`na`)lady.sk
Nezodpovedáme za obsah príspevkov pridaných zvonku!!!