lady.sk
AKLINIK B 468X60
  * 2024
  * 2023
  * 2022
  * 2021
  * 2020
  * 2019
  * 2018
  * 2017
  * 2016
  * 2015
  * 2014
  * 2013
       December
       November
       Október
       September
       August
       Júl
       Jún
       Máj
       Apríl
       Marec
       Február
       Január
  * 2012
  * 2011
  * 2010
  * 2009
  * 2008
  * 2007
  * 2006
  * 2005
  * 2004
  * 2003
  * 2002
  * 2001
  * 2000

 
Napíšte nám svoje otázky, pripomienky, návrhy, nápady, požiadavky na redakcia(`na`)lady.sk
 
PRIHLÁSENIE


  Zapamätať heslo

Nová registrácia
Zabudnuté heslo

Registráciou získavate ochranu mena v poradni a v komentároch k článkom.
 
PORADŇA

Dnes pribudlo:
1 tém, a 1 reakcií.
Včera pribudlo:
1 tém, a 2 reakcií.

 
Z ARCHÍVU
 
Štvrtok, 28. Marec, , Dnes oslavuje Sona
  KATALÓG Informácie    Pridať firmu 
Móda, módne odevy, bielizeň Obuv, kabelky Módne doplnky, klenotníctva Kozmetika, parfuméria Skrášľovacie salóny, služby, pobyty Zdravie, výživa
100% fresh aj v zime! Nová, slovenská 100% šťava FRUXI FRESH.

  Spracoval(a) : Zuzana
Dátum : 24.1.2013
späť
Späť

Poslať
 

Spoločnosť Gurman zo Starej Ľubovne  uviedla nové produkty  FRUXI FRESH na  slovenský trh  v lete 2012.

Zatiaľ sa vyrábajú štyri príchute. Jablková, pomarančová, grapefruitová a mix jablka a mrkvy. Onedlho k nim pribudnú ďalšie tradičné aj netradičné chuťové variácie, veľmi atraktívne, chuťovo výborné a najmä 100 % čisté.

 

„ 100% šťavy FRUXI FRESH sú určené pre mladé moderné ženy, ktoré si potrpia na zdravý životný štýl, dbajú o svoje zdravie a líniu, pre zodpovedné mamičky  a ich malé ratolesti, pre tých  ktorí si potrpia na kvalitu produktu. A práve toto zosobňuje pre nás Barborka Rakovská,  preto sme ju oslovili ako  moderátorku stretnutia s médiami a ambasádorku značky FRUXI FRESH.“  uviedol Ľubomír Mrug, brand manager a zástupca spoločnosti Gurman.

 

100% šťava FRUXI FRESH je určená pre všetkých ľudí, ktorí podliehajú aktuálnym trendom, pre ľudí so zdravým životným štýlom, pre tých, ktorí si zakladajú na kvalite produktu a očakávajú od džúsu viac, ako len produkt z koncentrátu i pre tých, ktorí kladú dôraz na plnosť chute.

 

FRUXI FRESH je 100 % šťava bez konzervačných látok. Neobsahuje umelé farbivá, je lisovaná za studena bez pridania vody a cukru. Týmito vlastnosťami a procesom spracovania patrí medzi špičku vo svojom segmente. Je vhodná na každodenné pitie pre deti aj dospelých. Každým dúškom vám FRUXI FRESH doplní vitamíny potrebné k správnej životospráve a zvýšeniu prirodzenej imunity. Nahrádza konzumáciu ovocia a zeleniny. Nezaťažuje organizmus a priaznivo ovplyvňuje myseľ.                                            

Tajomstvo výroby  100% šťavy FRUXI FRESH sa ukrýva v niekoľkých krokoch. Vysoko kvalitný proces výroby pozostáva z technologicky dôkladných postupov, od starostlivého výberu plodov ovocia a zeleniny, umývania a mletia, lisovania za studena až po pasterizáciu a plnenie za prísnych hygienických podmienok. Kvalitu 100% štiav FRUXI FRESH určujú v prvom rade suroviny použité k ich výrobe. „Požadujeme od všetkých našich dodávateľov presné špecifikácie, certifikáty, kontrolujeme ich vlastnosti a bezpečnosť.“ uviedol Ľ. Mrug zo spoločnosti Gurman.

Pre zaujímavosť, na výrobu jedného litra 100% šťavy FRUXI FRESH jablko sa zúžitkuje 16 zrelých plodov jabĺk. Pri ostatných atraktívnych príchutiach je to 7 pomarančov, 4 grapefruity,  a zmiešané 4 mrkvy a 13 jabĺk.

 

 

ROZHOVOR BARBORA RAKOVSKÁ:

 Otázky kládla Silvia Paprancová

 

„Barborka si mladá dáma,  mediálne známa moderátorka,  zároveň   mamička  malinkej dcérky Amie a taktiež partnerka známeho umelca.  Vieš skĺbiť prácu moderátorky,  zároveň žiť zdravý život, starať  sa o seba a byť stále krásna, upravená  a hlavne popri  tom všetkom byť zodpovedná a starostlivá maminka.

 

1. Ako sa ti darí všetko  toto skĺbiť a zvládať ?“

Zvládať všetko, čo si spomenula sa podľa mňa stáva pre ženu samozrejmosťou od momentu kedy prinesie na svet svoje dieťa a stane sa matkou. Odvtedy už neexistujú slová urobím to neskôr, teraz sa mi nechce alebo je to nemožné. Skrátka dá sa všetko. Jednou rukou držíš dieťa, druhou pripravuješ mlieko a hodiny ukazujú 3 ráno. Tento režim vycvičí každú ženu a neskôr sa už nepozastavíš nad tým, že za jeden deň stihneš toľko aktivít, že keď to potom vidíš všetko napísané v jednej vete, sama tomu neveríš:). Je to ale obdivuhodné a preto by sme mali byť my ženy, matky na seba hrdé...

 

2. Čo pre teba znamená zdravý životný štýl,  zdravá výživa  a kedy si  začala „rozmýšľať a konať  zdravo“?

O zdravý životný štýl som sa začala zaujímať počas tehotenstva a prenášať do reality, keď sa mi narodila dcérka. Myslím, že v dnešnej dobe, kedy si takmer každý mesiac prečítame o novom potravinovom škandále, sa treba mať na pozore a dávať veľký pozor na to, čo jeme a čo hlavne dávame do úst našim deťom. Oni si budujú základ a keď už od začiatku prijímajú nezdravé a nekvalitné produkty  môže to mať pre nich v budúcnosti katastrofálne následky. Pre mňa zdravý životný štýl znamená v prvom rade stravovať sa domácou stravou, kde presne viem čo varím, čo pridávam do stravy a neobávam sa, že jem polievku z bujónu a podobne.

 

3. Čo všetko robíš preto, aby si bola zdravá a krásna?

Snažím sa nerobiť nič špeciálne a nič nepreháňať. Ešte stále treba veci nechávať aj na prírodu, ktorá sama zariadila, aby všetko fungovalo ako má. Nedržím diéty ani nechodím na skrášľovacie kúry. Snažím sa pravidelne jesť a čo najmenej v reštauráciách. Keď už vidím, že som o niečo väčšia :) určite si rada zacvičím vo fitku alebo si idem zabehať. Pohybu mám ale pri Amii viac ako dosť.

 

4. Od kedy máš doma vlastný odšťavovač?  Používaš ho často? Čo si zvykneš doma  najčastejšie odšťavovať ? Kedy uprednostníš hotovú 100% šťavu  FRUXI FRESH pred domácim, odšťaveným ovocím ?

 Odšťavovač mám v domácej výbave už dlhšie a používala som ho  pomerne často a to nie len pre seba, ale aj pre malú Amiu.  Kupovaným šťavám som veľmi neverila, ale  ako ste už spomenuli som dosť zaneprázdnená  hlavne starostlivosťou o malú a aj pracovne, takže ak mám dôveru, rada siahnem po  adekvátnom kvalitnom produkte.  Keďže som dostala príležitosť odskúšať produkty FRUXI FRESH  a dozvedela som sa informácie o tom aké sú to šťavy, odkiaľ pochádzajú, aká je filozofia a úroveň  firmy, ktorá ich vyrába rozhodla som sa vyskúšať . Neoľutovala som J.   Nie len že sú chutné, ale  som presvedčená, že sú hodnotovo  rovnako kvalitné,  čerstvé a plné vitamínov.

 

6. Ktoré ovocie a zeleninu máš najradšej?    Je pre teba dôležitá viac chuť, alebo to, čo jednotlivé ovocie obsahuje po zdravotnej stránke- vitamíny, antioxidanty....  ?

Chuť je veľmi dôležitá. Myslím si, že veľa ľudí má problém s bio produktmi, automaticky si myslia, že  sú bez chuti. Opak je však pravdou. Pre mňa je tiež chuť dôležitá, ale takisto ma zaujíma čo všetko  to ktoré ovocie či zelenina obsahuje. Najradšej mám jablká, hrušky, pomaranče a v poslednej dobe si ulietavam aj na exotických ovociach.

 

7.  Piješ 100% ovocné a zeleninové šťavy  aj ty aj malá Amia?

Pijeme ovocné štavy sú zdrojom vitamínov a najmä teraz v zime ich považujem za súčasť nápojového menu. Amii chutia a zároveň jej dodávajú potrebnú dávku vitamínov.

 

8. Vyskúšala si FRUXI FRESH 4 druhy – ktorá zo  štyroch možností ťa najviac zaujala, chutila ti ? Ochutnala som samozrejme všetky štyri a musím uznať, že sú skutočne veľmi chutné  a kvalitné. Ale mojou srdcovkou sa stal jednoznačne pomaranč.  Doma v chladničke určite pribudne do zásoby jeden 3 l box a malá 250 ml fľaštička sa asi sa stane súčasťou mojej   kabelky. Najdôležitejšie pre mňa je však to, že si takúto 100% šťavu môžem kedykoľvek  vychutnať s vedomím, že neobsahuje  ani pre moju malú dcérku, ani pre mňa nič škodlivé, žiadne konzervačné látky, umelé farbivá, pridaný cukor a podobne.

 

9. Ktorú  100 % šťavu  z pripravovaných  druhov FRUXI FRESH - z akého ovocia  by si  rada ochutnala  ?   Som určite zvedavá na spoločnú chuť jablka s malinou a jablko s hruškou bude tiež  určite zaujímavé.

 

10. Záver rozhovoru :

 „Dostala som  srdečné pozvanie od spoločnosti  GURMAN  a verím, že v blízkom čase, pokiaľ mi to osobné i pracovné  povinnosti dovolia, navštívim   osobne závod na spracovanie FRUXI FRESH v malebnom mestečku Stará Ľubovňa pod Vysokými Tatrami.   Verím, že bude pôsobivé sledovať ako prebieha celý proces výroby kvalitnej 100% šťavy. Viete, nie je to tak ako pri vtipe s tým, že keby ste videli výrobu párkov, tak ich prestanete jesť. V Ľubovni  sa kvalitné ovocie po umytí pomelie, následne lisuje a v naozaj  v čistom prostredí šetrne pasterizuje.  Chcela by som  to všetko na vlastné oči vidieť a sledovať, ako sa v aseptickom prostredí  šťava plní do fliaš alebo do väčších boxov.  Rada by som  na vlastné oči videla, ako sa tieto produkty vyrábajú a opätovne sa presvedčím, že každým  dúškom FRUXI FRESH  pijem  naozaj čerstvé (fresh) 100%  šťavy. Takže verím, že Vás v blízkej dobe budem môcť  znova informovať, že tomu tak naozaj  je.

 


Diskusia k článku:

Príspevok :
Autor :
E-mail :
Prispievate ako neregistrovaný používateľ. Prihlásiť sa môžete v ľavom stĺpci.
NAJČÍTANEJŠIE
 
REKLAMA
BIOTRUE banner 109 sutaz
 
REKLAMA
 
PARTNERI
Slovensky paraolypijsky vybor
 
NAJNOVŠIE
 
HĽADAŤ

v článkoch
v poradni
v katalógu
 
 
(c)2016 Fornet. Všetky práva vyhradené. redakcia(`na`)lady.sk
Nezodpovedáme za obsah príspevkov pridaných zvonku!!!