lady.sk
AKLINIK B 468X60
  * 2024
  * 2023
  * 2022
  * 2021
  * 2020
  * 2019
  * 2018
  * 2017
  * 2016
  * 2015
       December
       November
       Október
       September
       August
       Júl
       Jún
       Máj
       Apríl
       Marec
       Február
       Január
  * 2014
  * 2013
  * 2012
  * 2011
  * 2010
  * 2009
  * 2008
  * 2007
  * 2006
  * 2005
  * 2004
  * 2003
  * 2002
  * 2001
  * 2000

 
Napíšte nám svoje otázky, pripomienky, návrhy, nápady, požiadavky na redakcia(`na`)lady.sk
 
PRIHLÁSENIE


  Zapamätať heslo

Nová registrácia
Zabudnuté heslo

Registráciou získavate ochranu mena v poradni a v komentároch k článkom.
 
PORADŇA

Dnes pribudlo:
1 tém, a 3 reakcií.
Včera pribudlo:
1 tém, a 2 reakcií.

 
Z ARCHÍVU
 
Utorok, 16. Apríl, , Dnes oslavuje Dana/Danica
  KATALÓG Informácie    Pridať firmu 
Móda, módne odevy, bielizeň Obuv, kabelky Módne doplnky, klenotníctva Kozmetika, parfuméria Skrášľovacie salóny, služby, pobyty Zdravie, výživa
Prvá sušička v najúspornejšej energetickej triede

  Spracoval(a) : Peter
Dátum : 31.1.2015
späť
Späť

Poslať
 

Nová sušička v energetickej triede A+++ Siemens WT48Y7W1 ušetrí až štvrtinu nákladov na elektrinu oproti modelu A++.  Nová sušička Siemens WT48Y7W1 sa pýši príkladnou spotrebou energie iba 1,37 kWh na jeden cyklus. Po prvý raz sa tak zaradila do najúspornejšej energetickej triedy A+++. Oproti podobnému modelu v triede A++ ušetrí až 25 % elektrickej energie, a to najmä vďaka technológii tepelného čerpadla. Navyše samočistiaci bezúdržbový kondenzátor selfCleaning CondenserTM zabezpečí, aby si túto príkladnú spotrebu sušička zachovala po celú životnosť.

 

Sušenie bielizne zavesenej vonku na slniečku je síce najviac ekologickým spôsobom sušenia, no veľakrát nám to neumožňujú poveternostné podmienky či priestorové možnosti. Našťastie, máme k dispozícii sušičku, ktorá bielizeň šetrne vysuší bez ohľadu na to, či vonku mrzne, sneží alebo prší.  Navyše nám ušetrí čas na vešanie bielizne a na jej sušenie, uľahčuje žehlenie a ocenia ju aj alergici, keďže pri voľnom sušení sa na bielizni zachytávajú rôzne alergény.

Efektívne a úsporne

Nová sušička s tepelným čerpadlom Siemens WT48Y7W1 sa svojím maximálne účinným využitím energie a nízkou spotrebou stáva vzorom energetickej účinnosti. Po prvý raz sa zaradila do najúspornejšej energetickej triedy A+++ a v porovnaní s modelmi v energetickej triede A++ je až o 25 % úspornejšia. Inovatívny asynchrónny kompresor sušičky ecoSilenceDrive rozpozná, kedy treba sušiť a kedy je nutné urobiť prestávku, čím sa nielen značne predlžuje jeho životnosť, ale znižuje sa aj jeho hlučnosť a ušetrí sa veľké množstvo elektrickej energie. A len čo je potrebný výkon, kompresor je v okamihu v plnom nasadení, takže sa postará o tie najlepšie výsledky sušenia.

Kondenzačná sušička s elixírom mladosti

Príkladnú spotrebu energie si sušička zachováva po celé obdobie svojej životnosti zásluhou patentovaného samočistiaceho kondenzátora. Kondenzátor sušičky sa totiž počas procesu sušenia niekoľkokrát automaticky vyčistí, takže sa dokonale odstránia všetky vlákna uvoľnené z bielizne a textilný prach. Toto pravidelné samočistenie vás zbaví nepríjemnej manuálnej údržby, navyše zabráni znižovaniu výkonu, predlžovaniu sušenia a tým aj zvyšovaniu spotreby energie.

Úsporná, rýchla – a tiež jemná?

Na túto otázku možno odpovedať jedným „Áno“. Zárukou obzvlášť jemného sušenia je jedinečný systém sušiaceho bubna softDry; jeho elipsovité prelisy zaisťujú rovnomerné sušenie, asymetrické unášače šetrne rozdeľujú bielizeň a našuchoria ju. K dispozícii je 12 programov sušenia. Sušička sa dôkladne postará o športové oblečenie, vlnu, jemnú spodnú bielizeň aj o košele a prostredníctvom programu „super 40“ zaistí usušenie bielizne len za 40 minút.

Kondenzačná sušička s tepelným čerpadlom Siemens WT48Y7W1

Trieda spotreby energie: A+++

Množstvo bielizne: 1 – 8 kg

Systém sušenia pomocou tepelného čerpadla


Diskusia k článku:

Príspevok :
Autor :
E-mail :
Prispievate ako neregistrovaný používateľ. Prihlásiť sa môžete v ľavom stĺpci.
NAJČÍTANEJŠIE
 
REKLAMA
BIOTRUE banner 109 sutaz
 
REKLAMA
 
PARTNERI
Slovensky paraolypijsky vybor
 
NAJNOVŠIE
 
HĽADAŤ

v článkoch
v poradni
v katalógu
 
 
(c)2016 Fornet. Všetky práva vyhradené. redakcia(`na`)lady.sk
Nezodpovedáme za obsah príspevkov pridaných zvonku!!!