lady.sk
AKLINIK B 468X60
  * 2024
  * 2023
  * 2022
  * 2021
  * 2020
  * 2019
  * 2018
  * 2017
  * 2016
  * 2015
  * 2014
  * 2013
       December
       November
       Október
       September
       August
       Júl
       Jún
       Máj
       Apríl
       Marec
       Február
       Január
  * 2012
  * 2011
  * 2010
  * 2009
  * 2008
  * 2007
  * 2006
  * 2005
  * 2004
  * 2003
  * 2002
  * 2001
  * 2000

 
Napíšte nám svoje otázky, pripomienky, návrhy, nápady, požiadavky na redakcia(`na`)lady.sk
 
PRIHLÁSENIE


  Zapamätať heslo

Nová registrácia
Zabudnuté heslo

Registráciou získavate ochranu mena v poradni a v komentároch k článkom.
 
PORADŇA

Dnes pribudlo:
1 tém, a 1 reakcií.
Včera pribudlo:
1 tém, a 2 reakcií.

 
Z ARCHÍVU
 
Štvrtok, 28. Marec, , Dnes oslavuje Sona
  KATALÓG Informácie    Pridať firmu 
Móda, módne odevy, bielizeň Obuv, kabelky Módne doplnky, klenotníctva Kozmetika, parfuméria Skrášľovacie salóny, služby, pobyty Zdravie, výživa
Pralinka to povie za vás

  Spracoval(a) : Monika
Dátum : 14.2.2013
späť
Späť

Poslať
 

Deň svätého Valentína je ideálnou príležitosťou na to, aby sme svojim najbližším pripomenuli, že ich máme radi. Niekedy sa však slová lásky nehľadajú ľahko. Pomôžte si preto drobným darčekom! Elegantná čokoládová pralinka to povie za vás. 


Tradícia valentínskych darčekov sa za posledné roky udomácnila aj u nás. Hľadanie symbolu lásky a vďačnosti sa už pravidelne stáva výzvou dní pred 14-tym februárom. Radi by sme darovali niečo, čo milovanému človeku vyčarí úsmev na tvári, poteší srdce a povzbudí fantáziu. Niet sa preto čomu čudovať, že zmyselná čokoláda pre mnohých z nás predstavuje ideálnu voľbu. Ak chcete niečo naozaj výnimočné, ručne vyrábané pralinky ILLUI budú pre vás to pravé.

Darujte originalitu

Tajomstvo praliniek ILLUI sa skrýva najmä v ich „poctivosti“ a neodolateľnej chuti. Všetky sú vyrobené na Slovensku a ingrediencie používané pri výrobe sú prírodného pôvodu bez použitia chemických látok a konzervačných prísad, čo zaručuje naozaj prvotriednu kvalitu. Takáto delikatesa síce nemá trvanlivosť dlhšiu ako 6 týždňov, za to sa však odvďačí výnimočným pôžitkom z lahodnej chuti a vône.  Pralinka po pralinke, všetky sa vyrábajú ručne. Ručne sa vyrábajú aj náplne, ktoré jednotlivým kúskom dodávajú charakteristickú príchuť a arómu. Stačí si len vybrať podľa vlastného vkusu, alebo podľa vkusu obdarovaného.

Sladký Valentín

Špeciálne ku dňu sv. Valentína vznikla kolekcia plná lásky. Vybrať si môžete z kvalitných tabuľkových čokolád doplnených srdcami z bielej čokolády, fúkaných sŕdc, výnimočných marcipánových dobrôt a mnohých ďalších. Neodolateľne pôsobia aj tabuľky z bielej čokolády s originálnou valentínskou potlačou. Kto má rád kombinácie nevšedných chutí, k dispozícii má napríklad poctivú 70% percentnú čokoládu s chilli. Fanúšikovia tradičných praliniek však neobídu na prázdno. Pre svojho milovaného môžu zostaviť vlastnú bonboniéru plnú neodolateľných kúskov z horkej, mliečnej, bielej a dokonca aj DIA čokolády. Všetko pekne zabalené do elegantnej dózy alebo škatuľky. A aké pralinky sú na výber?

 

Truffles – svoj názov dostali podľa nepravidelného tvaru hľuzovky. Dohotovujú  sa v rukách, preto je každý takto „vymodelovaný“ bonbón jedinečný svojim tvarom. Truffles môžu obsahovať rôzne plnky, ale aj kúsky ovocia, či orechov.

 

Pralines – charakteristická pre ne je tzv. čokoládová škrupinka, ktorá je v symbióze s plnkou. Pralines môžu byť zdobené a čokoládovnícki majstri ich považujú za skutočné umelecké dielka. A nielen oni.

 

 

Dipped goods – nie sú to pralinky v pravom zmysle slova. Ide o ovocie namáčané v kvalitnej čokoláde. Lahodná kombinácia chuti sušených plodov a čokolády nenechá chladným žiadneho milovníka sladkého potešenia.

 

Dragée – dražé sa vyrába odlišnou technológiou ako pralinky alebo máčané ovocie. Na drobné kúsky ovocia alebo orieškov je postupne nanesená čokoláda, ktorá sa neskôr leští. Vybrať si možno medzi kvalitnou tmavou, mliečnou i bielou verziou. Alternatívou k čokoláde môže byť aj jogurtová, či karamelová poleva.

 

Pralinky značky ILLUI dostanete v predajni v Auparku v Bratislave, v predajni KuBbo Select v OC GALÉRIA v Košiciach a v čokoládovni ChocoLoco v Trnave na Hlavnej v SVATÉHO PASÁŽI.

 


Diskusia k článku:

Príspevok :
Autor :
E-mail :
Prispievate ako neregistrovaný používateľ. Prihlásiť sa môžete v ľavom stĺpci.
NAJČÍTANEJŠIE
 
REKLAMA
BIOTRUE banner 109 sutaz
 
REKLAMA
 
PARTNERI
Slovensky paraolypijsky vybor
 
NAJNOVŠIE
 
HĽADAŤ

v článkoch
v poradni
v katalógu
 
 
(c)2016 Fornet. Všetky práva vyhradené. redakcia(`na`)lady.sk
Nezodpovedáme za obsah príspevkov pridaných zvonku!!!