lady.sk
AKLINIK B 468X60
  * 2024
  * 2023
  * 2022
  * 2021
  * 2020
  * 2019
  * 2018
  * 2017
  * 2016
  * 2015
  * 2014
  * 2013
  * 2012
  * 2011
  * 2010
  * 2009
  * 2008
       December
       November
       Október
       September
       August
       Júl
       Jún
       Máj
       Apríl
       Marec
       Február
       Január
  * 2007
  * 2006
  * 2005
  * 2004
  * 2003
  * 2002
  * 2001
  * 2000

 
Napíšte nám svoje otázky, pripomienky, návrhy, nápady, požiadavky na redakcia(`na`)lady.sk
 
PRIHLÁSENIE


  Zapamätať heslo

Nová registrácia
Zabudnuté heslo

Registráciou získavate ochranu mena v poradni a v komentároch k článkom.
 
PORADŇA

Dnes pribudlo:
1 tém, a 1 reakcií.
Včera pribudlo:
1 tém, a 2 reakcií.

 
Z ARCHÍVU
 
Štvrtok, 28. Marec, , Dnes oslavuje Sona
  KATALÓG Informácie    Pridať firmu 
Móda, módne odevy, bielizeň Obuv, kabelky Módne doplnky, klenotníctva Kozmetika, parfuméria Skrášľovacie salóny, služby, pobyty Zdravie, výživa
Prirodzená farba vlasov - šťastný koniec aj pre sivé vlasy

  Spracoval(a) : Farkašová Kristína
Dátum : 18.3.2008
späť
Späť

Poslať
 

Za farbu našich vlasov je zodpovedný pigment  melanín, ktorý produkujú špeciálne pigmentotvorné bunky tzv. melanocyty z aminokyseliny tyroxín pôsobením enzýmov.  Melanocyty vytvárajú melanín v papile vlasu iba vo fáze rastu vlasov, čím sa melanín prenáša do vonkajšej vrstvy celého vlasu. S narastajúcim vekom klesá jeho produkcia v korienkoch vlasov. V dôsledku zníženia produkcie farebných pigmentov tak vznikajú dutinky v štruktúre vlasu. Tieto dutinky sa vo vlasoch správajú ako bublinky vzduchu vo vode a spôsobujú tzv. totálny odraz, takže sa pozorovateľovi javia ako nepriehľadné strieborné gulôcky dobre odrážajúce svetlo. Tým, že sa posúvajú po vlasovom steble spôsobujú, že vlas vyzerá sivo alebo bielo. Je individuálne, kedy sa začnú objavovať prvé sivé vlasy. Okrem celkového starnutia organizmu to závisí predovšetkým od genetických predpokladov.


Každá žena túži vyzerať aspoň tak mlado, ako sa cíti. Hlavne ženy, ktoré majú značný podiel sivých vlasov chcú, aby ich vlasy po zafarbení vyzerali čo najprirodzenejšie. Nová farba Schwarzkopf Natural & Easy Grey Expert je špeciálne určená pre vlasy, z ktorých viac ako 70% tvoria sivé vlasy. S touto novou farbou na vlasy dosiahnete prirodzené zafarbenie vlasov, ktoré budú plné farebných odleskov bez toho, aby vlasy vyzerali umelo a fádne. Svieža a prirodzená farba vlasov teraz už aj pre vlasy, ktoré obsahujú viac ako 70% sivých vlasov.


Práve u žien s vysokým podielom sivých vlasov sa výsledok farbenia a prekrývania šedín často javí  ako neprirodzený a nevýrazný. Dôvodom je, že prekrytie sivého vlasu vyžaduje vysokú koncentráciu farebného pigmentu, ktorý nakoniec prekryje aj prirodzené farebné odlesky vlasov. Výsledná farba potom pôsobí fádne a je na prvý pohľad jasné, že vlasy sú farbené. Nie je to prípad Natural & Easy Grey Expert od Schwarzkopf. Táto farba vždy dokonale prekryje sivé vlasy a vytvára nádherne prirodzený vlasový odtieň.


Vlasovým odborníkom zo spoločnosti Schwarzkopf sa podarilo vyvinúť receptúru, ktorá je šitá na  mieru sivým vlasom. Dokonale prekryje aj veľmi prešedivelé vlasy a súhrou viacerých farebných tónov vytvára prirodzený farebný výsledok.  
Po aplikácii novej farby  Schwarzkopf Natural & Easy Grey Expert  si vlasy s viac ako 70 % tným podielom sivých vlasov zachovávajú prirodzený vzhľad plný viacfarebných odleskov. Rovnako dokonale zafarbí aj korienky vlasov. Súčasťou balenia je aj  špeciálny Color-Care-Finish šampón, ktorý chráni vaše vlasy po farbení a zároveň im dodá nádherný lesk.

Nové farby na vlasy Natural & Easy Grey Expert od Schwarzkopf  sú dostupné v predajniach v nasledovných siedmich farebných odtieňoch:
• 630 Svetloplavý diamant
• 640 Stredneplavá vanilka
• 650 Tmavoplavé amaretto
• 660 Svetlohnedý vlašský orech
• 670 Strednehnedý muškátový orech
• 675 Zlatistohnedá čokoláda
• 680 Tmavohnedé espresso 

Schwarzkopf Natural & Easy Grey Expert – špeciálne určené pre vlasy s podielom sivých vlasov viac ako 70%. Farba, s ktorou vlasy nevyzerajú ako farbené. Dokonalé prekrytie sivých vlasov bez farebnej helmy!

Odporúčaná maloobchodná cena 149,00,-SK.

 


Diskusia k článku:

Príspevok :
Autor :
E-mail :
Prispievate ako neregistrovaný používateľ. Prihlásiť sa môžete v ľavom stĺpci.
NAJČÍTANEJŠIE
 
REKLAMA
BIOTRUE banner 109 sutaz
 
REKLAMA
 
PARTNERI
Slovensky paraolypijsky vybor
 
NAJNOVŠIE
 
HĽADAŤ

v článkoch
v poradni
v katalógu
 
 
(c)2016 Fornet. Všetky práva vyhradené. redakcia(`na`)lady.sk
Nezodpovedáme za obsah príspevkov pridaných zvonku!!!