lady.sk
AKLINIK B 468X60
  * 2024
  * 2023
  * 2022
  * 2021
  * 2020
  * 2019
  * 2018
  * 2017
  * 2016
  * 2015
  * 2014
  * 2013
       December
       November
       Október
       September
       August
       Júl
       Jún
       Máj
       Apríl
       Marec
       Február
       Január
  * 2012
  * 2011
  * 2010
  * 2009
  * 2008
  * 2007
  * 2006
  * 2005
  * 2004
  * 2003
  * 2002
  * 2001
  * 2000

 
Napíšte nám svoje otázky, pripomienky, návrhy, nápady, požiadavky na redakcia(`na`)lady.sk
 
PRIHLÁSENIE


  Zapamätať heslo

Nová registrácia
Zabudnuté heslo

Registráciou získavate ochranu mena v poradni a v komentároch k článkom.
 
PORADŇA

Dnes pribudlo:
1 tém, a 1 reakcií.
Včera pribudlo:
1 tém, a 2 reakcií.

 
Z ARCHÍVU
 
Štvrtok, 28. Marec, , Dnes oslavuje Sona
  KATALÓG Informácie    Pridať firmu 
Móda, módne odevy, bielizeň Obuv, kabelky Módne doplnky, klenotníctva Kozmetika, parfuméria Skrášľovacie salóny, služby, pobyty Zdravie, výživa
Spoločnosť Nikon predstavuje nasledovníka najpredávanejšieho fotoaparátu COOLPIX

  Spracoval(a) : Peter
Dátum : 5.3.2013
späť
Späť

Poslať
 

Farebný model S3500 má rozlíšenie 20 megapixelov, širokouhlý objektív NIKKOR so 7× zoomom a ponúka ostré videozáznamy v rozlíšení HD

 

Spoločnosť Nikon Europe dnes ohlásila nový model zo série kompaktných fotoaparátov COOLPIX S. Farebná séria fotoaparátov S3500 je nasledovníkom veľmi obľúbeného modelu S3300, ktorý sa stal najpredávanejším fotoaparátom vo všetkých kategóriách v Európe. Nový model je atraktívny a inteligentný a je vybavený širokouhlým objektívom NIKKOR so 7× zoomom, displejom LCD s uhlopriečkou 6,7 cm (2,7“), technológiou optickej stabilizácie obrazu, záznamom videosekvencií s rozlíšením 720p a vstavanými filtrovými efektmi.

Nicolas Gillet, produktový manažér pre spotrebiteľské produkty spoločnosti Nikon Europe, povedal: „Fotoaparát COOLPIX S3500 je ideálny na okamžité zachytenie zábavy. Automatické zaostrovanie spolu s technológiou stabilizácie obrazu minimalizuje účinky chvenia fotoaparátu a zaisťuje dokonale ostré fotografie. Širokouhlý objektív s optickým priblížením umožňuje jednoducho zachytiť skupinové fotografie aj detailné portréty. Vynikajúci dizajn a kvalitné spracovanie s pútavými farebnými variáciami, vrátane obľúbeného štýlu lineart, znamená, že budete chcieť tento fotoaparát nosiť všade so sebou.“

Fotoaparát S3500 – vylepšite spracovanie svojich spomienok
Fotoaparát COOLPIX S3500 sa ľahko zmestí do vrecka a zároveň ponúka vysoký výkon. Tento model predstavuje dokonalú voľbu na neustále nosenie a zároveň je oveľa všestrannejší než akýkoľvek inteligentný telefón. Fotoaparát je vybavený štíhlym telom s hrúbkou 20,5 mm a zároveň ponúka objektív NIKKOR so 7× optickým priblížením a technológiou stabilizácie obrazu, ktorá zaručuje jasné a stabilné fotografie a videosekvencie, či už zaznamenávate priateľov pri nočnej zábave v meste alebo približujete známu turistickú atrakciu.

Model S3500 je navrhnutý na jednoduché ovládanie a podporu bezproblémového kreatívneho fotografovania. Ponuka 18 motívových režimov automaticky optimalizuje nastavenie fotoaparátu pre obľúbené fotografické scény a systém Inteligentný portrét ponúka množstvo technológií automatickej detekcie, ktoré zaručujú bezproblémové zábery osôb. Možnosti úprav vzhľadu vám pomôžu vylepšiť portréty a ponuka retušovania obsahuje množstvo funkcií na okamžité úpravy fotografií, vrátane režimu rýchlych efektov pri zobrazovaní. Je napríklad možné použiť efekt Selektívna farba, ktorý konvertuje snímku na monochromatickú a potom pridá farebný nádych podľa vášho výberu, alebo Filter typu hviezda, ktorý jasným objektom pridá hviezdicový záblesk.

 

Keď budete so svojimi fotografiami spokojní, vynikajúca úroveň detailov zaručená snímačom CCD s rozlíšením 20 miliónov pixelov vám poskytne dostatočné rozlíšenie na vytvorenie veľkých výtlačkov. Potom vám nič nebráni fotografie vytlačiť a zarámovať si svoje spomienky. Fotografie môžete tiež zdieľať on-line pomocou karty Eye-Fi X2 (alebo novšej verzie) a prenášať ich vo formáte JPEG priamo do počítača alebo inteligentného zariadenia.

 

Začínajúci filmári si obľúbia ostrý záznam videosekvencií v rozlíšení HD (720p), ktorý je k dispozícii jedným stlačením vyhradeného tlačidla záznamu videosekvencií. Všetky dokonalé okamihy možno ihneď zaznamenať a prehrávať na veľkom displeji LCD s uhlopriečkou 6,7 cm (2,7“). Či už budete fotografovať za jasného slnečného svetla alebo za nízkej hladiny osvetlenia, regulácia jasu displeja vám poskytne kvalitný obraz na fotografovanie aj prehrávanie.

 

Model COOLPIX S3500 sa dodáva v ôsmich farbách: fialovej, striebornej, čiernej, červenej, oranžovej, ružovej, ružovej so vzorom lineart a modrej so vzorom lineart.


Diskusia k článku:

Príspevok :
Autor :
E-mail :
Prispievate ako neregistrovaný používateľ. Prihlásiť sa môžete v ľavom stĺpci.
NAJČÍTANEJŠIE
 
REKLAMA
BIOTRUE banner 109 sutaz
 
REKLAMA
 
PARTNERI
Slovensky paraolypijsky vybor
 
NAJNOVŠIE
 
HĽADAŤ

v článkoch
v poradni
v katalógu
 
 
(c)2016 Fornet. Všetky práva vyhradené. redakcia(`na`)lady.sk
Nezodpovedáme za obsah príspevkov pridaných zvonku!!!