lady.sk
AKLINIK B 468X60
  * 2024
  * 2023
  * 2022
  * 2021
  * 2020
  * 2019
  * 2018
  * 2017
  * 2016
  * 2015
  * 2014
  * 2013
       December
       November
       Október
       September
       August
       Júl
       Jún
       Máj
       Apríl
       Marec
       Február
       Január
  * 2012
  * 2011
  * 2010
  * 2009
  * 2008
  * 2007
  * 2006
  * 2005
  * 2004
  * 2003
  * 2002
  * 2001
  * 2000

 
Napíšte nám svoje otázky, pripomienky, návrhy, nápady, požiadavky na redakcia(`na`)lady.sk
 
PRIHLÁSENIE


  Zapamätať heslo

Nová registrácia
Zabudnuté heslo

Registráciou získavate ochranu mena v poradni a v komentároch k článkom.
 
PORADŇA

Dnes pribudlo:
1 tém, a 0 reakcií.
Včera pribudlo:
1 tém, a 1 reakcií.

 
Z ARCHÍVU
 
Piatok, 29. Marec, , Dnes oslavuje Miroslav
  KATALÓG Informácie    Pridať firmu 
Móda, módne odevy, bielizeň Obuv, kabelky Módne doplnky, klenotníctva Kozmetika, parfuméria Skrášľovacie salóny, služby, pobyty Zdravie, výživa
Príbeh značky Aussie... alebo: „Život je aj o niečom inom ako o vlasoch, tie sú však dobrým miestom,kde začať.”

  Spracoval(a) : Gabika
Dátum : 7.4.2013
späť
Späť

Poslať
 

Ešte pred dvadsiatimi rokmi by ste museli veľmi úpenlivo premýšľať o niečom vzrušujúcom, čo pochádza z Austrálie, okrem zopár hrôzostrašných príbehov o veľkých bielych žralokoch. Teraz však všetko nasvedčuje tomu, že „protinožci” sú na výslní. Austrálčania ukazujú svoju silnú stránku v rôznych oblastiach. Vyrábajú kvalitné vína a vytvárajú zaujímavú módu. Navyše produkujú filmy a hudbu, ktoré všetci zbožňujeme.

 

A  – vynikajúcu starostlivosť o vlasy.

AUSSIE. Možno ste už aj vy počuli o našich špeciálnych výrobkoch, ktoré zožali obrovský úspech v Londýne a v celej Veľkej Británii. Ešte pred pár rokmi neznáma značka predala už neuveriteľných päťdesiat miliónov výrobkov. „Dobré pre vás,” poviete si. „Ale čo to má spoločné so mnou? Nenosím účes ako surfista. Dokonca ani neviem stáť na surfe.”

Sme prví, ktorí súhlasia s tým, že život je o niečom inom ako o vlasoch. Zároveň si však myslíme,  že sú dobrým miestom, kde začať.

Výrobky označené logom kengury už onedlho nájdete aj v slovenských predajniach. Na vlastnej koži zažijete, čo s vašimi vlasmi dokáže urobiť austrálska divočina. Vyberať si môžete z 13 rôznych výrobkov.

Každá nádobka je plná prastarých tajomstiev a múdrostí, ktoré urobia zázraky s vašimi rozstrapatenými, unavenými, spľasnutými či donekonečna česanými vlasmi bez objemu. Pomôžu aj v tom najťažšom prípade, keď vaše vlasy nemáte pod kontrolou. Testovanie výrobkov Aussie ukázalo, že ich zloženie, konkrétne avokádový olej, pomáha vašim vlasom cítiť sa dobre v každej situácii, aj keď vy sa tak možno necítite.

Do pozornosti dávame tieto výrobky:

Šampón a balzam na vlasy Miracle Moist

Pomáhajú ošetriť suché, poškodené vlasy. Sú plné hydratačných zložiek, ktoré za okamih premenia vaše unavené vlasy na krásnu hrivu.

Šampón a balzam na vlasy Colour Mate

Pomáhajú chrániť farbené vlasy. Jemne a šetrne umývajú a ošetrujú vlasy i pokožku hlavy, a tak zachovávajú žiarivý lesk farby.

Šampón a balzam na vlasy Mega

Určené pre každodenný zážitok z používania. Vaše vlasy zanechajú pružné a plné úžasného lesku.

Šampón a balzam na vlasy Aussome Volume

Vlasom dodávajú objem od korienkov až po končeky, aby sa všetci čudovali, odkiaľ ste zobrali také nádherné vlasy plné života... (vaše tajomstvo však bezpečne ustrážime).

Šampón a balzam na vlasy Luscious Long

Pre hodvábnu hebkosť dlhých vlasov, aby svišťali vzduchom.

 

A potom je tu ešte zázračný hĺbkový balzam 3 Minute Miracle. Áno, dobre počujete, zázračný s veľkým „Z”. Hĺbkový balzam 3 Minute Miracle Reconstructor je najpredávanejším výrobkom radu Aussie. Jeho úžasné zloženie s austrálskou medovkou lekárskou vyhladzuje drsný povrch kutikuly. Preniká priamo do poškodených vlasov, ktoré obnovuje. Čarovná víla pre vlasy, ktorá účinkuje už za 3 minúty. To znamená, že vy sa zatiaľ môžete zabávať: zatancovať si makarenu, skočiť si bungee jumping, zaspievať si karaoke alebo robiť čokoľvek, na čo máte práve chuť, a to bez starostí o vlasy.

Veríme, že si rad výrobkov Aussie zamilujete. Presvedčte sa sami o ich skvelých vlastnostiach. Na každom našom výrobku nájdete vyjadrenie našej filozofie: „Život je o niečom inom ako o vlasoch, tie sú však dobrým miestom, kde začať.”

 

 


Diskusia k článku:

Príspevok :
Autor :
E-mail :
Prispievate ako neregistrovaný používateľ. Prihlásiť sa môžete v ľavom stĺpci.
NAJČÍTANEJŠIE
 
REKLAMA
BIOTRUE banner 109 sutaz
 
REKLAMA
 
PARTNERI
Slovensky paraolypijsky vybor
 
NAJNOVŠIE
 
HĽADAŤ

v článkoch
v poradni
v katalógu
 
 
(c)2016 Fornet. Všetky práva vyhradené. redakcia(`na`)lady.sk
Nezodpovedáme za obsah príspevkov pridaných zvonku!!!