lady.sk
AKLINIK B 468X60
  * 2024
  * 2023
  * 2022
  * 2021
  * 2020
  * 2019
  * 2018
  * 2017
  * 2016
  * 2015
  * 2014
  * 2013
       December
       November
       Október
       September
       August
       Júl
       Jún
       Máj
       Apríl
       Marec
       Február
       Január
  * 2012
  * 2011
  * 2010
  * 2009
  * 2008
  * 2007
  * 2006
  * 2005
  * 2004
  * 2003
  * 2002
  * 2001
  * 2000

 
Napíšte nám svoje otázky, pripomienky, návrhy, nápady, požiadavky na redakcia(`na`)lady.sk
 
PRIHLÁSENIE


  Zapamätať heslo

Nová registrácia
Zabudnuté heslo

Registráciou získavate ochranu mena v poradni a v komentároch k článkom.
 
PORADŇA

Dnes pribudlo:
1 tém, a 0 reakcií.
Včera pribudlo:
1 tém, a 2 reakcií.

 
Z ARCHÍVU
 
Štvrtok, 28. Marec, , Dnes oslavuje Sona
  KATALÓG Informácie    Pridať firmu 
Móda, módne odevy, bielizeň Obuv, kabelky Módne doplnky, klenotníctva Kozmetika, parfuméria Skrášľovacie salóny, služby, pobyty Zdravie, výživa
Účinne a nekompromisne v boji proti alergénom

  Spracoval(a) : Peter
Dátum : 8.4.2013
späť
Späť

Poslať
 

Nikto nežije v sterilnom prostredí. Či máte v byte plávajúce podlahy, dlažbu alebo husté koberce, prach a špina sa tvorí všade. Každý musí občas upratovať. Ak vás trápi alergia na prach a roztoče, upratovanie je nepríjemnou záležitosťou. Preto je dôležité zaobstarať si čo najkvalitnejší vysávač. Mal by mať schopnosť zadržať nečistoty vo vnútri a eliminovať ich návrat späť do vzduchu. Preto si treba všímať prachové vrecko, účinnosť HEPA filtra, vzduchotesnosť prístroja a konštrukciu sacej hubice. Vysávače Miele predstavujú dokonalú súhru jednotlivých komponentov.

Vysávač s HEPA filtrom a prachovým vreckom

Ak sa vám podarilo prach z podláh a kobercov úspešne dostať, je dôležité ho vo vysávači aj úspešne udržať. K tomu slúžia rôzne prepracované filtračné systémy. Čím viac vrstiev filtračný systém vysávača má, tým máte väčšiu istotu, že vaša námaha nebola zbytočná a prach sa s vyfukovaným vzduchom nedostane naspäť do miestnosti. Vysoký počet samotných filtrov, či prítomnosť HEPA filtra vhodného pre alergikov, však ešte nemusí byť vždy zárukou kvalitného filtračného systému. Do počtu filtrov sa okrem klasického filtra vyfukovaného vzduchu a motorového filtra započítavajú aj vrstvy vrecka na prach. Preto aj tak na prvý pohľad zanedbateľnému detailu treba venovať veľkú pozornosť. Inú filtráciu vám poskytne jednoduché papierové vrecko, ktoré je navyše veľmi citlivé na pretrhnutie ostrými predmetmi a inú vrecko z rúna, ktoré môže mať vrstiev niekoľko. Vrecko na prach Miele HyClean, ktoré sa skladá až z deviatich vrstiev a spolu s oboma filtrami tak tvorí                        až 12-stupňový filtračný systém, vďaka ktorému je vyfukovaný vzduch čistejší ako okolitý vzduch  v miestnosti. Po otvorení vysávača sa automaticky uzavrie, takže s prachom sa už nedostanete do kontaktu.

Podlahová hubica Allergotec pre hygienickú čistotu

Univerzálna podlahová hubica s hygienickým senzorom Allergotec neustále vyhodnocuje koncentráciu prachu a alergénov v podlahovej krytine, čo signalizuje sfarbenie displeja:

  • červená: normálny stupeň znečistenia 
  • oranžová: nízky stupeň znečistenia
  • zelená: hygienicky čisté, takmer bez alergénov

 

Vysávač Miele S8 BrilliantLight XL

Je vybavený aktívnym filtrom HEPA a spolu s motorovým filtrom a vreckom na prach vytvára až 12-stupňový filtračný systém. Ten zaručí, že vzduch vyfukovaný z vysávača je čistejší ako okolitý vzduch v miestnosti. Okrem klasickej podlahovej hubice je vysávač vybavený aj podlahovou kefou na parkety veľkosti XL. Preto je univerzálnym pomocníkom na každú podlahovú krytinu. Vďaka rukoväti s osvetlením SpotLight s prehľadom vyčistíte aj prach z tmavých kútov alebo pod nábytkom.

 


Diskusia k článku:

Príspevok :
Autor :
E-mail :
Prispievate ako neregistrovaný používateľ. Prihlásiť sa môžete v ľavom stĺpci.
NAJČÍTANEJŠIE
 
REKLAMA
BIOTRUE banner 109 sutaz
 
REKLAMA
 
PARTNERI
Slovensky paraolypijsky vybor
 
NAJNOVŠIE
 
HĽADAŤ

v článkoch
v poradni
v katalógu
 
 
(c)2016 Fornet. Všetky práva vyhradené. redakcia(`na`)lady.sk
Nezodpovedáme za obsah príspevkov pridaných zvonku!!!