lady.sk
AKLINIK B 468X60
  * 2024
  * 2023
  * 2022
  * 2021
  * 2020
  * 2019
  * 2018
  * 2017
  * 2016
  * 2015
  * 2014
  * 2013
  * 2012
  * 2011
  * 2010
  * 2009
  * 2008
       December
       November
       Október
       September
       August
       Júl
       Jún
       Máj
       Apríl
       Marec
       Február
       Január
  * 2007
  * 2006
  * 2005
  * 2004
  * 2003
  * 2002
  * 2001
  * 2000

 
Napíšte nám svoje otázky, pripomienky, návrhy, nápady, požiadavky na redakcia(`na`)lady.sk
 
PRIHLÁSENIE


  Zapamätať heslo

Nová registrácia
Zabudnuté heslo

Registráciou získavate ochranu mena v poradni a v komentároch k článkom.
 
PORADŇA

Dnes pribudlo:
0 tém, a 0 reakcií.
Včera pribudlo:
1 tém, a 0 reakcií.

 
Z ARCHÍVU
 
Utorok, 19. Marec, , Dnes oslavuje Jozef
  KATALÓG Informácie    Pridať firmu 
Móda, módne odevy, bielizeň Obuv, kabelky Módne doplnky, klenotníctva Kozmetika, parfuméria Skrášľovacie salóny, služby, pobyty Zdravie, výživa
PRÉMIOVÁ NOVINKA SUNAR PREMIUM BANÁN – TO NAJLEPŠIE PRE NAJMENŠÍCH!

  Spracoval(a) : Jana Osuská
Dátum : 19.6.2008
späť
Späť

Poslať
 

Pokračovacia mliečna výživa SUNAR PREMIIUM BANÁN je určená všetkým dojčatám a batoľatám od ukončeného 6. mesiaca veku. Vynikajúco chutí a obsahuje všetky potrebné látky pre ich zdravý rast a vývoj. Tým je vo svojej kategórii prvým produktom na trhu v Slovenskej republike, ktorý vychádza z odporúčaní Svetovej zdravotníckej organizácie (WHO).

Svetová zdravotnícka organizácia (WHO) podporuje dojčenie ako najprirodzenejšiu výživu dieťaťa aspoň do ukončeného 6. mesiaca veku. No zhruba od pol roka už vášmu dieťatku samotné materské mlieko spravidla nestačí a preto je vhodné začať prikrmovať a postupne obohacovať jeho jedálniček. Detská strava by mala byť pestrá, primeraná veku a predovšetkým kvalitná – mala by mať vyvážený príjem všetkých dôležitých látok pre ďalší rast a vývoj dieťatka.

Spoločnosť HERO, ktorá sa už dlhé roky snaží svojimi produktami zabezpečiť tú správnu výživu pre vašich najmenších, prichádza na trh s ďalšou novinkou. V komplexnej ponuke mliečnej výživy SUNAR PREMIUM pre dojčatá a batoľatá predstavuje novú banánovú príchuť.

SUNAR PREMIUM BANÁN je určený pre výživu dojčiat od ukončeného 6. mesiaca veku ako súčasť zmiešanej stravy. Ide o produkt, ktorý sleduje doporučenia Svetovej zdravotníckej organizácie (WHO). Jeho unikátne zloženie sa vyznačuje obsahom mlliečneho tuku, vyváženým obsahom minerálov a vitamínov, optimálnou hladinou jódu a ucelenou skupinou antioxidantov. Okrem toho je obohatený o ďalšie významné nutrienty - prebiotikum - oligofruktózu, betakarotén, navýšený obsah vápnika, maltodextrín a fluór.

Mliečny tuk dodáva SUNARU charakteristickú lahodnú chuť a podieľa sa pri tvorbe buniek a tkanív. Je významným zdrojom energie. Antioxidanty sú dôležité pre správny vývoj imunitného systému a optimálna hladina jódu podporuje správny vývoj centrálnej nervovej sústavy.

Prebiotická vláknina – oligofruktóza vytvára optimálne podmienky pre rozvoj prospešnej črevnej mikroflóry. Je tiež dôležitá pre posilnenie obranyschopnosti a imunity. Betakarotén sa spolu s vitamínom A podieľa na rozvoji zraku dieťaťa. Má významné antioxidačné účinky. Zvýšená hladina vápnika je dôležitá pre tvorbu kostného tkaniva a ako prevencia osteoporózy v staršom veku. Vápnik je spoločne s fluórom a fosforom dôležitý aj pre spevnenie kostí a zúbkov. Navyše fluór pôsobí ako prevencia pred vznikom zubného kazu. Maltodextrín zvyšuje sýtiacu schopnosť a priaznivo ovplyvňuje chuť a vôňu mlieka.

Mlieka SUNAR sú tradične vyvíjané a zdokonaľované v spolupráci s českými a slovenskými odborníkmi na detskú výživu. Zlúčením všetkých významných zložiek vznikla prémiová rada, do ktorej patrí aj SUNAR PREMIUM BANÁN.

Ak chcete poskytnúť vášmu polročnému dieťatku ideálnu výživu s vyváženým obsahom všetkých dôležitých látok a zabezpečiť mu tak správny duševný a fyzický vývoj,  doprajte mu nový SUNAR PREMIUM s lahodnou banánovou príchuťou, ktorú si váš drobček určite zamiluje!


Diskusia k článku:

Príspevok :
Autor :
E-mail :
Prispievate ako neregistrovaný používateľ. Prihlásiť sa môžete v ľavom stĺpci.
NAJČÍTANEJŠIE
 
REKLAMA
BIOTRUE banner 109 sutaz
 
REKLAMA
 
PARTNERI
Slovensky paraolypijsky vybor
 
NAJNOVŠIE
 
HĽADAŤ

v článkoch
v poradni
v katalógu
 
 
(c)2016 Fornet. Všetky práva vyhradené. redakcia(`na`)lady.sk
Nezodpovedáme za obsah príspevkov pridaných zvonku!!!