lady.sk
AKLINIK B 468X60
  * 2024
  * 2023
  * 2022
  * 2021
  * 2020
  * 2019
  * 2018
  * 2017
  * 2016
  * 2015
  * 2014
  * 2013
  * 2012
  * 2011
  * 2010
  * 2009
  * 2008
       December
       November
       Október
       September
       August
       Júl
       Jún
       Máj
       Apríl
       Marec
       Február
       Január
  * 2007
  * 2006
  * 2005
  * 2004
  * 2003
  * 2002
  * 2001
  * 2000

 
Napíšte nám svoje otázky, pripomienky, návrhy, nápady, požiadavky na redakcia(`na`)lady.sk
 
PRIHLÁSENIE


  Zapamätať heslo

Nová registrácia
Zabudnuté heslo

Registráciou získavate ochranu mena v poradni a v komentároch k článkom.
 
PORADŇA

Dnes pribudlo:
1 tém, a 0 reakcií.
Včera pribudlo:
1 tém, a 0 reakcií.

 
Z ARCHÍVU
 
Utorok, 19. Marec, , Dnes oslavuje Jozef
  KATALÓG Informácie    Pridať firmu 
Móda, módne odevy, bielizeň Obuv, kabelky Módne doplnky, klenotníctva Kozmetika, parfuméria Skrášľovacie salóny, služby, pobyty Zdravie, výživa
ZÁVER ŠKOLSKÉHO ROKA S DARČEKOM Z HEJ.SK

  Spracoval(a) : Miriam Kruhlová
Dátum : 26.6.2008
späť
Späť

Poslať
 

Školský rok sa blíži k záveru a vy určite netrpezlivo očakávate, aké známky prinesú domov vaše deti. Celý rok sa predsa poctivo učili, robili si domáce úlohy a zbytočne nevymeškávali z vyučovania. Vravíte si, že to na vaše deti až tak nesedí. To ale nevadí - odmenu si určite zaslúžia všetci, ktorí sa tento rok aspoň trochu snažili.

Ak ich chcete prekvapiť a potešiť naozaj skvelými darčekmi, nechajte sa inšpirovať a kliknite si na HEJ.sk!

Ak neviete svoje deti dostať od počítačových hier a internetu ani počas krásneho slnečného dňa, máme pre vás tip, ktorý poteší vás oboch. Notebook ACER Aspire 5315-200508MI je jedným z najlacnejších na našom trhu, čo mu však ani trochu neuberá na kvalite, spoľahlivosti a využiteľnosti. Vaše ratolesti si ho so sebou môžu vziať úplne všade. Na kúpalisko, výlet či k starej mame. A počas dlhých slnečných dní aj vy nepochybne oceníte jeho služby. 


Prázdniny sú dlhé, zážitky nevyčerpateľné a pamäť krátka. Aby sa aj Vašim deťom nestalo, že si na konci prázdnin nebudú pamätať čo robili na začiatku, potešte ich týmto fotoaparátom. OLYMPUS MJU 840 v štyroch moderných farbách je to pravé pre malých dobrodruhov. Duálna stabilizácia obrazu a technológia pre rozpoznávanie tvárí zabezpečí kvalitné a ostré fotky aj v tých najbláznivejších situáciách.

Máme pre vás ešte jednu lahôdku, ktorá bude tým správnym zadosťučinením aj pre tých najväčších snaživcov. Hudobný telefón SONY ERICSSON W200i podporuje hudobné skladby MP3, AAC. Jeho súčasťou je internetový – webový prehliadač NetFron, ktorý zabezpečuje  okamžitý prístup k obľúbeným skladbám na jedno stlačenie. Písanie e-mailov, surfovanie  po internete, robenie fotografií pod zvukom obľúbenej hudby je pre neho úplnou samozrejmosťou.

Nenechajte svoje deti na pochybách o tom, či ste na ne hrdí a že si za svoju celoročnú námahu odmenu skutočne zaslúžia! Pokiaľ ste si z našej ponuky nevybrali, nezúfajte - na stránkach najväčšieho internetového obchodného centra HEJ.sk ste vítaní 24 hodín denne.

 


Diskusia k článku:

E, jebi ga, char, uvek cemo se piatti da li smo mogli bolje i lepse, da li smo im dali dovoljno ljubavi i poljubaca i da li to sto radimo, bas ono pravo i da li ce iz toga ispasti normalni i zdravi ljudi! Koliko vidim, ti si skroz normalna. Vidim sebe u tebi (blizanci). I ako treba da ti kazem kakva si majka, po meni si dobra, volis svoju decu i to im pokazujes, sto je najvaznije. Samo tako i na dalje! Bice tesko, sigurno, u odredjenim periodima njihovog odrastanja, ali, i to ce proci! Samo da ne lazu NIKADA, to je vazno da im se usadi, jer ti ces uvek stajati ispred njih KAD GOD TREBA DA SE BRANE PA MAKAR I NE BILI U PRAVU! A sto si prepadnuta?
Neregistrovaný - OapMFFPlFoQB, 29.2.2012 08:53, oswapini(`na`)seznam.cz
Príspevok :
Autor :
E-mail :
Prispievate ako neregistrovaný používateľ. Prihlásiť sa môžete v ľavom stĺpci.
NAJČÍTANEJŠIE
 
REKLAMA
BIOTRUE banner 109 sutaz
 
REKLAMA
 
PARTNERI
Slovensky paraolypijsky vybor
 
NAJNOVŠIE
 
HĽADAŤ

v článkoch
v poradni
v katalógu
 
 
(c)2016 Fornet. Všetky práva vyhradené. redakcia(`na`)lady.sk
Nezodpovedáme za obsah príspevkov pridaných zvonku!!!