lady.sk
AKLINIK B 468X60
  * 2024
  * 2023
  * 2022
  * 2021
  * 2020
  * 2019
  * 2018
  * 2017
  * 2016
  * 2015
  * 2014
  * 2013
       December
       November
       Október
       September
       August
       Júl
       Jún
       Máj
       Apríl
       Marec
       Február
       Január
  * 2012
  * 2011
  * 2010
  * 2009
  * 2008
  * 2007
  * 2006
  * 2005
  * 2004
  * 2003
  * 2002
  * 2001
  * 2000

 
Napíšte nám svoje otázky, pripomienky, návrhy, nápady, požiadavky na redakcia(`na`)lady.sk
 
PRIHLÁSENIE


  Zapamätať heslo

Nová registrácia
Zabudnuté heslo

Registráciou získavate ochranu mena v poradni a v komentároch k článkom.
 
PORADŇA

Dnes pribudlo:
0 tém, a 0 reakcií.
Včera pribudlo:
1 tém, a 1 reakcií.

 
Z ARCHÍVU
 
Sobota, 20. Apríl, , Dnes oslavuje Marcel
  KATALÓG Informácie    Pridať firmu 
Móda, módne odevy, bielizeň Obuv, kabelky Módne doplnky, klenotníctva Kozmetika, parfuméria Skrášľovacie salóny, služby, pobyty Zdravie, výživa
Značka Salomon otvorila svoju prvú slovenskú predajňu

  Spracoval(a) : Zuzana
Dátum : 19.6.2013
späť
Späť

Poslať
 

Svetový líder v oblasti zimných športov dobre známy aj medzi slovenskými milovníkmi hôr, a adrenalínových outdoorových aktivít svoju expanziu u nás započal slávnostným otvorením značkovej predajne v bratislavskej Eurovei.

 

Produkty Salomon sa dnes predávajú v 160 krajinách sveta, na Slovensku však bola ich ponuka doteraz obmedzená len na výber v sortimente veľkých športových predajní. Značka je pojmom najmä v oblasti zjazdového lyžovania, bežkovania a snowboardingu, zameriava sa však aj na ďalšie outdoorové aktivity ako terénny beh, horolezectvo, turistika či adventure racing.

 

Slávnostné otvorenie prvej značkovej predajne Salomon na Slovensku sa udialo v sobotu 15. júna v priestoroch bratislavského shopping centra Eurovea. Ako symbolickí krstní rodičia sa otvárania zúčastnili aj tváre značky, dvojica úspešných slovenských zjazdárov Veronika Velez-Zuzulová a Adam Žampa.

 

„Cieľom novootvorenej predajne je ponúknuť najširší a najaktuálnejší sortiment značky Salomon na slovenskom trhu. Slovenskí priaznivci oblečenia a vybavenia Salomon tak konečne na jednom mieste nájdu kompletnú ponuku svojej obľúbenej značky,“ objasnil Miroslav Jankovič,  konateľ spoločnosti prevádzkujúca predajne Salomon v SK.

 

V predajni tak zákazníci okrem športového oblečenia a obuvi Salomon nájdu širokú paletu doplnkov ako ruksaky, lyžiarske okuliare či impregnačné pomôcky, ale napríklad aj sortiment športovej značky Suunto. „Zákazníci budú môcť využiť aj technológiu tvarovania lyžiarok na mieru Salomon Custom Shell,“ upozornil Jankovič. Nevylúčil pritom, že značka v budúcnosti plánuje predajne aj v ďalších slovenských mestách.

„Značku Salomon mimoriadne teší vstup na nový trh formou samostatnej predajne SALOMON. Materská spoločnosť SALOMON France veľmi aktívne bude podporovať ďalšiu expanziu“ dodal Marek Novotný, manažér SALOMON pre Český a Slovenský trh.

 

Značka Salomon sa v segmente outdoorového oblečenia a technológií pohybuje už od roku 1947 a neustále prináša inovácie športového vybavenia, s cieľom umožniť čo najslobodnejší pohyb v horskom teréne a prekonávanie adrenalínových výziev.


Diskusia k článku:

Príspevok :
Autor :
E-mail :
Prispievate ako neregistrovaný používateľ. Prihlásiť sa môžete v ľavom stĺpci.
NAJČÍTANEJŠIE
 
REKLAMA
BIOTRUE banner 109 sutaz
 
REKLAMA
 
PARTNERI
Slovensky paraolypijsky vybor
 
NAJNOVŠIE
 
HĽADAŤ

v článkoch
v poradni
v katalógu
 
 
(c)2016 Fornet. Všetky práva vyhradené. redakcia(`na`)lady.sk
Nezodpovedáme za obsah príspevkov pridaných zvonku!!!