lady.sk
AKLINIK B 468X60
  * 2024
  * 2023
  * 2022
  * 2021
  * 2020
  * 2019
  * 2018
  * 2017
  * 2016
  * 2015
  * 2014
  * 2013
       December
       November
       Október
       September
       August
       Júl
       Jún
       Máj
       Apríl
       Marec
       Február
       Január
  * 2012
  * 2011
  * 2010
  * 2009
  * 2008
  * 2007
  * 2006
  * 2005
  * 2004
  * 2003
  * 2002
  * 2001
  * 2000

 
Napíšte nám svoje otázky, pripomienky, návrhy, nápady, požiadavky na redakcia(`na`)lady.sk
 
PRIHLÁSENIE


  Zapamätať heslo

Nová registrácia
Zabudnuté heslo

Registráciou získavate ochranu mena v poradni a v komentároch k článkom.
 
PORADŇA

Dnes pribudlo:
1 tém, a 2 reakcií.
Včera pribudlo:
1 tém, a 0 reakcií.

 
Z ARCHÍVU
 
Štvrtok, 18. Apríl, , Dnes oslavuje Valér
  KATALÓG Informácie    Pridať firmu 
Móda, módne odevy, bielizeň Obuv, kabelky Módne doplnky, klenotníctva Kozmetika, parfuméria Skrášľovacie salóny, služby, pobyty Zdravie, výživa
Chuť plná vitamínov

  Spracoval(a) : Monika
Dátum : 26.9.2013
späť
Späť

Poslať
 

Šťava bez konzervačných látok – to je FRUXI FRESH 100 %. Neobsahuje umelé farbivá, je lisovaná za studena bez pridania vody a cukru. Týmito vlastnosťami a procesom spracovania patrí medzi špičku vo svojom segmente. Je vhodná na každodenné pitie pre deti aj dospelých.

Tajomstvo výroby  100% šťavy FRUXI FRESH sa ukrýva v niekoľkých krokoch. Vysoko kvalitný proces výroby pozostáva z technologicky dôkladných postupov, od starostlivého výberu plodov ovocia a zeleniny, umývania a mletia, lisovania za studena až po pasterizáciu a plnenie za prísnych hygienických podmienok. Kvalitu 100% štiav FRUXI FRESH určujú v prvom rade suroviny použité k ich výrobe.

Aktuálne sa vyrába už 9. druhov chutí,  z toho  päť sú 100%  odšťavené šťavy  z jabĺk, pomarančov, grapefruitov a kombinácie mrkvy s jablkami a malín s jablkami ,  ďalšie štyri príchute sú šťavy z jabĺk   “ so zachovaním  vitamínov z čerstvého ovocia a prídavných bylín“

 

Nová kombinácia 100% šťavy : Nové štyri príchute sú šťavy z jabĺk “so zachovaním  vitamínov z čerstvého ovocia a prídavných bylín“

 

Jablko a malina - zdravé srdce

Jablká a maliny predstavujú jednu z najzdravších a najchutnejších kombinácii, ktoré príroda ponúka. Jablká obsahujú najmä látky, ktoré povzbudzujú trávenie a znižujú hladinu cholesterolu. Sú účinné aj pri bolestiach  hlavy a závratoch. Maliny obsahujú veľa vápnika,  horčíka, železa, draslíka, vitamínu C a vitamíny  skupiny B. Už v starej čínskej medicíne boli maliny využívané na liečbu šeroslepoty.  Tým, že obsahujú kyselinu salicylovú, znižujú horúčku, obzvlášť u malých detí.

 

Jablko a mäta pieporná - zdravé telo:

Mäta pieporná zvyšuje telesnú kondíciu, posilňuje celú nervovú sústavu a dokonca sa v starých prameňoch odporúča pri problémoch s ďasnami. Jej výnimočné účinky utišujú bolesti žlčníka a žalúdka, používa sa pri liečbe nádchy, znižuje horúčky a je účinným liekom proti kašľu a pľúcnym ťažkostiam.

 

Jablko a baza čierna - mladosť

Baza čierna je osvedčeným liekom proti nachladnutiu vďaka obsiahnutým vitamínom C a B, ovocným kyselinám a éterickým olejom. Pôsobí ako antioxidant, chráni bunkové membrány a spomaľuje proces starnutia buniek živých organizmov. Baza má jednoznačne protizápalové účinky, pomáha aj pri migrénach  a podporuje imunitný systém.

 

Jablko a klinčeky - antistres

Klinčeky sa celé stáročia zaradovali medzi všelieky, najmä pre svoje protizápalové účinky.

Najznámejšia je jeho schopnosť zastaviť bolesť zubov. Navyše sa odporúča pri zlom trávení a kŕčoch. Dokáže stimulovať nervový systém, no okrem toho posilní organizmus v stave jeho celkovej slabosti alebo pri nervovom vyčerpaní.

 

 

Jablko a zmes bylín - prevencia

Jablká v kombinácii so zmesou 14 bylín a liečivých rastlín má nepochybne široké spektrum blahodarných účinkov na organizmus.

 

ZMES BYLÍN pozostáva  z:

• Koriander siaty • Medovka lekárska • Pomaranč sladký Muškatovník voňavý, miešok Yzop lekársky Archangelika lekárska Levanduľa lekárska Citrónovník limonový Kardamom malabarský Škoricovník ceylonský Klinčekovec voňavý, kvet Puškvorec zvyčajný Ďumbier lekársky Grapefruit, oplodie.

Povzbudivé účinky škoricovníka cejlónskeho v spojení s yzopom lekárskym, ktorý je výborným pomocníkom pri ochoreniach dýchacích ciest, spolu s upokojujúcimi účinkami medovky lekárskej odstránia väčšinu príznakov chrípky a jej komplikácii.

Baza čierna je osvedčeným liekom proti nachladnutiu vďaka obsiahnutým vitamínom C a B, ovocným kyselinám a éterickým olejom. Pôsobí ako antioxidant, chráni bunkové membrány a spomaľuje proces starnutia buniek živých organizmov. Baza má jednoznačne protizápalové účinky, pomáha aj pri migrénach a podporuje imunitný systém. Klinčeky sa celé stáročia zaradovali medzi všelieky, najmä pre svoje protizápalové účinky. Najznámejšia je jeho schopnosť zastaviť bolesť zubov. Navyše sa odporúča pri zlom trávení a kŕčoch. Dokáže stimulovať nervový systém, no okrem toho posilní organizmus v stave jeho celkovej slabosti alebo pri nervovom vyčerpaní.


Diskusia k článku:

Príspevok :
Autor :
E-mail :
Prispievate ako neregistrovaný používateľ. Prihlásiť sa môžete v ľavom stĺpci.
NAJČÍTANEJŠIE
 
REKLAMA
BIOTRUE banner 109 sutaz
 
REKLAMA
 
PARTNERI
Slovensky paraolypijsky vybor
 
NAJNOVŠIE
 
HĽADAŤ

v článkoch
v poradni
v katalógu
 
 
(c)2016 Fornet. Všetky práva vyhradené. redakcia(`na`)lady.sk
Nezodpovedáme za obsah príspevkov pridaných zvonku!!!