lady.sk
AKLINIK B 468X60
  * 2024
  * 2023
  * 2022
  * 2021
  * 2020
  * 2019
  * 2018
  * 2017
  * 2016
  * 2015
  * 2014
  * 2013
       December
       November
       Október
       September
       August
       Júl
       Jún
       Máj
       Apríl
       Marec
       Február
       Január
  * 2012
  * 2011
  * 2010
  * 2009
  * 2008
  * 2007
  * 2006
  * 2005
  * 2004
  * 2003
  * 2002
  * 2001
  * 2000

 
Napíšte nám svoje otázky, pripomienky, návrhy, nápady, požiadavky na redakcia(`na`)lady.sk
 
PRIHLÁSENIE


  Zapamätať heslo

Nová registrácia
Zabudnuté heslo

Registráciou získavate ochranu mena v poradni a v komentároch k článkom.
 
PORADŇA

Dnes pribudlo:
1 tém, a 1 reakcií.
Včera pribudlo:
1 tém, a 2 reakcií.

 
Z ARCHÍVU
 
Štvrtok, 28. Marec, , Dnes oslavuje Sona
  KATALÓG Informácie    Pridať firmu 
Móda, módne odevy, bielizeň Obuv, kabelky Módne doplnky, klenotníctva Kozmetika, parfuméria Skrášľovacie salóny, služby, pobyty Zdravie, výživa
Nové Zoner Photo Studio 16 - prehľadnejšie, efektívnejšie, rýchlejšie

  Spracoval(a) : Peter
Dátum : 12.10.2013
späť
Späť

Poslať
 

Česká spoločnosť ZONER software, a. s. vydala novú verziu programu Zoner Photo Studio. Program, ktorý na správu a editáciu fotografií používajú milióny ľudí po celom svete, ponúka vo verzii 16 jednoduchšie triedenie a popis fotografií, kompletne prepracované ovládanie nástrojov v Editore, plnú podporu dotykového ovládania a mnoho ďalších funkcií a noviniek.

„Zamerali sme sa na to, čo robí s fotografiami na počítači každý - od prezerania nových snímok až po ich úpravy. Tie činnosti, ktoré vykonávate s fotografiou najčastejšie, sú tak v Zoner Photo Studiu 16 oveľa pohodlnejšie, logickejšie a jednoduchšie. Prácu v novom používateľskom rozhraní si určite zamilujete,” hovorí Aleš Hasala, vedúci vývojového tímu programu.

Najväčšie zmeny zaznamenal v novej verzii programu Správca. V tomto module je teraz, okrem klasického zobrazenia v režime Prieskumník, na výber zobrazenie v režimoch Náhľad, Mapa a Porovnať. Nové režimy sú navyše doplnené filmovým pásom, ktorý funkcia Prieskumníka nahrádza.

Náhľad je ideálny na prvotné prechádzanie a triedenie fotografií, navyše je v ňom vďaka vylepšenému panelu informácií jednoduché priraďovať hodnotenia, značky, popis a kľúčové slová. V režime Mapa je možné fotkám jednoducho priraďovať GPS súradnice len pretiahnutím snímky na mapu.

Nový Editor je na prvý pohľad prehľadnejší a práca v ňom efektívnejšia, prináša totiž kompletne zjednotené ovládanie a nastavenie editačných funkcií. Dialógové okná sú minulosťou, teraz sú všetky nástroje aj filtre v Editore umiestnené v pravom paneli. Vďaka tomu sa radikálne zjednodušila práca pri úpravách fotografií, používateľ nemusí funkcie hľadať, má ich výber aj nastavenie na jednom mieste. Editor však prináša aj nové funkcie, napríklad Zmeniť rozmer podľa obsahu, ktorá dáva možnosť zmeniť pomer strán fotografie bez nutnosti orezať niektorú jej dôležitú časť.

Zoner Photo Studio 16 je prvá desktopová aplikácia pre prácu s fotografiami, ktorá je plne optimalizovaná pre dotykové ovládanie. Technologický pokrok je možné vidieť aj na rýchlosti programu, od náhľadov v RAW module po bežné otáčanie fotografií, všetko je svižnejšie a plynulejšie vďaka GPU a hardvérovej akcelerácii.

Zoner Photo Studio 16 je v predaji za cenu 59 €, používatelia predchádzajúcej verzie zaplatia iba 33 €. Krabicová verzia za príplatok 12 € obsahuje úplne novú knihu praktických rád na používanie programu.

Plnú verziu Zoner Photo Studia 16 je možné stiahnuť a vyskúšať na 30 dní zadarmo na adrese www.zoner.sk, zároveň tu nájdete ďalšie informácie o programe a jeho novinkách.

ZONER software je autoritou v oblasti digitálnej fotografie. Cez desať rokov prináša riešenie pre fotografov, od najpopulárnejšieho fotografického programu Zoner Photo Studio cez rovnomennú aplikáciu pre Android po širokú ponuku fotopublikácií a kurzov.


Diskusia k článku:

Príspevok :
Autor :
E-mail :
Prispievate ako neregistrovaný používateľ. Prihlásiť sa môžete v ľavom stĺpci.
NAJČÍTANEJŠIE
 
REKLAMA
BIOTRUE banner 109 sutaz
 
REKLAMA
 
PARTNERI
Slovensky paraolypijsky vybor
 
NAJNOVŠIE
 
HĽADAŤ

v článkoch
v poradni
v katalógu
 
 
(c)2016 Fornet. Všetky práva vyhradené. redakcia(`na`)lady.sk
Nezodpovedáme za obsah príspevkov pridaných zvonku!!!