lady.sk
AKLINIK B 468X60
  * 2024
  * 2023
  * 2022
  * 2021
  * 2020
  * 2019
  * 2018
  * 2017
  * 2016
  * 2015
  * 2014
  * 2013
  * 2012
  * 2011
  * 2010
  * 2009
  * 2008
       December
       November
       Október
       September
       August
       Júl
       Jún
       Máj
       Apríl
       Marec
       Február
       Január
  * 2007
  * 2006
  * 2005
  * 2004
  * 2003
  * 2002
  * 2001
  * 2000

 
Napíšte nám svoje otázky, pripomienky, návrhy, nápady, požiadavky na redakcia(`na`)lady.sk
 
PRIHLÁSENIE


  Zapamätať heslo

Nová registrácia
Zabudnuté heslo

Registráciou získavate ochranu mena v poradni a v komentároch k článkom.
 
PORADŇA

Dnes pribudlo:
1 tém, a 1 reakcií.
Včera pribudlo:
1 tém, a 2 reakcií.

 
Z ARCHÍVU
 
Štvrtok, 28. Marec, , Dnes oslavuje Sona
  KATALÓG Informácie    Pridať firmu 
Móda, módne odevy, bielizeň Obuv, kabelky Módne doplnky, klenotníctva Kozmetika, parfuméria Skrášľovacie salóny, služby, pobyty Zdravie, výživa
Tchibo: voňavý obchod plný inšpirácie po prvý raz na Slovensku

  Spracoval(a) : Katarína Stupková
Dátum : 3.11.2008
späť
Späť

Poslať
 

30. októbra 2008, bude v novej prístavbe obchodného centra Avion otvorený prvý Tchibo obchod na Slovensku, ktorý je postavený na úspešnej a medzinárodne osvedčenej koncepcii „3 v 1“. Popri kaviarni čaká na zákazníkov široký sortiment kávových výrobkov na doma a každý týždeň nová limitovaná kolekcia spotrebného tovaru Tchibo na inú tému. Tento obchodný model sa vo svete teší veľkej obľube a má silný potenciál ďalšieho rozvoja.

Dizajn a koncepcia obchodu Tchibo stojí na troch pomyselných pilieroch, spájajúcich kávovú expertízu a stálu inšpiráciu spotrebným tovarom. Obchod Tchibo tak popri zďaleka voňajúcej kaviarni ponúka široký výber kávy na doma vrátane siedmych druhov prémiovej zrnkovej kávy Tchibo Exclusive Origins a každý týždeň novú kolekciu asi 30tich výrobkov na inú tému. Preto bude vždy iste dobrý dôvod zájsť do príjemného prostredia Tchibo obchodu. Vedeli ste, že Tchibo je jedinou obchodnou firmou na svete, ktorá mení svoj tovar, merchandising a komunikáciu na mieste predaja každý týždeň? Od sortimentu cez výklady, usporiadanie tovaru na pultoch predajne, až po katalógy a svoje internetové stránky. V Tchibo obchode je stále niečo nové, a tak tu zákazníci vždy spoľahlivo nájdu inšpiráciu popri svojich každodenných nákupoch.

Koncept 3in1 Kaviareň: kávové špeciality a príjemné miesto pre posedenie

Prostredníctvom kaviarní spoločnosť Tchibo chcela už od roku 1955 svojim zákazníkom umožniť, aby ochutnali kávu skôr, než si zakúpia celé balenie. Táto základná myšlienka sa v priebehu niekoľkých rokov ďalej rozvíjala. Kaviareň Tchibo vo svojej ponuke zahŕňa množstvo kávových špecialít a zákuskov a je miestom priateľských posedení v útulnej, kávou prevoňanej atmosfére.

Pestrá ponuka kávy na doma

V obchode Tchibo nakúpite čerstvo praženú zrnkovú kávu Tchibo Exclusive Origins. Na výber máte sedem druhov tejto prémiovej kávy, z tých najlepších svetových plantáží. Mimoriadny chuťový zážitok ponúkajú druhy Guatemala Grande a Brazil Mild, kávové špeciality Vienna Melange a Espresso Originale i jemná káva bez kofeínu Decaf Blend. Pravým pokladom sú Pearl Beans z Kordiller a Volcano Coffee zo sopečných pohorí Východnej Afriky. Môžete si samozrejme vybrať aj akúkoľvek kávu z bežného maloobchodného sortimentu. Aby ste si vychutnali plnú a bohatú arómu, nechajte si ju tu zomlieť priamo v obchode a pripravte si ju podľa svojej chuti alebo odbprúčaní skúseného personálu.

Spotrebný tovar Tchibo

Predaj spotrebného tovaru je založený na myšlienke „Každý týždeň nový svet“. Každý týždeň je uvedená nová kolekcia asi 30 nových výrobkov zameraných na novú tému vo výbornom pomere ceny a kvality. Témy sa v priebehu roka striedajú a postupne zahŕňajú všetky oblasti: od domácnosti, kuchyne cez módu, šport, elektroniku, hračky, šperky až po záhradu. Kolekcie sú limitované a predávajú sa vždy len obmedzenú dobu, do vypredania zásob. Ročne uvedie Tchibo 52 nových kolekcií na rôzne témy.


Diskusia k článku:

Príspevok :
Autor :
E-mail :
Prispievate ako neregistrovaný používateľ. Prihlásiť sa môžete v ľavom stĺpci.
NAJČÍTANEJŠIE
 
REKLAMA
BIOTRUE banner 109 sutaz
 
REKLAMA
 
PARTNERI
Slovensky paraolypijsky vybor
 
NAJNOVŠIE
 
HĽADAŤ

v článkoch
v poradni
v katalógu
 
 
(c)2016 Fornet. Všetky práva vyhradené. redakcia(`na`)lady.sk
Nezodpovedáme za obsah príspevkov pridaných zvonku!!!