lady.sk
AKLINIK B 468X60
  * 2024
  * 2023
  * 2022
  * 2021
  * 2020
  * 2019
  * 2018
  * 2017
  * 2016
  * 2015
  * 2014
  * 2013
  * 2012
  * 2011
  * 2010
  * 2009
  * 2008
       December
       November
       Október
       September
       August
       Júl
       Jún
       Máj
       Apríl
       Marec
       Február
       Január
  * 2007
  * 2006
  * 2005
  * 2004
  * 2003
  * 2002
  * 2001
  * 2000

 
Napíšte nám svoje otázky, pripomienky, návrhy, nápady, požiadavky na redakcia(`na`)lady.sk
 
PRIHLÁSENIE


  Zapamätať heslo

Nová registrácia
Zabudnuté heslo

Registráciou získavate ochranu mena v poradni a v komentároch k článkom.
 
PORADŇA

Dnes pribudlo:
1 tém, a 1 reakcií.
Včera pribudlo:
1 tém, a 2 reakcií.

 
Z ARCHÍVU
 
Piatok, 19. Apríl, , Dnes oslavuje Jela
  KATALÓG Informácie    Pridať firmu 
Móda, módne odevy, bielizeň Obuv, kabelky Módne doplnky, klenotníctva Kozmetika, parfuméria Skrášľovacie salóny, služby, pobyty Zdravie, výživa
Štvorčatá ošetrované kozmetikou babylove

  Spracoval(a) : Jana Osuská
Dátum : 28.11.2008
späť
Späť

Poslať
 

Koncom októbra sa v bratislavskej nemocnici narodili manželom Kyselicovým z Trenčianskych Teplíc štvorčatá. Pravdepodobnosť takéhoto pôrodu je jedna k pol miliónu a tehotenstvo sa považuje za rizikové. No v tomto prípade prebehla radostná udalosť bez komplikácii a na svet prišli štyri zdravé bábätká - Ondrík, Petrík, Hanka a Janka. Spoločnosť dm drogerie markt považuje sociálnu pomoc za súčasť svojho poslania, a tak je prirodzené, že podala pomocnú ruku aj šťastným rodičom v ich nových milých starostiach. Začiatkom novembra odovzdala oblastná manažérka dm drogerie markt Anna Chlebáková šťastným rodičom Milošovi a Andrei Kyselicovcom poukaz na neobmedzený odber babylove kozmetiky počas jedného roka.

Táto situácia so sebou prináša aj množstvo nových starostí a problémov. Najmä enormne zvýšený finančný nápor na rozpočet domácnosti sa javí ako najväčší problém. Na šťastie aj u nás je stále veľa dobrých ľudí a subjektov, ktoré cítia a konajú správnym smerom. Nepochybne medzi ne patrí aj spoločnosť dm drogerie markt, ktorá si veľmi dobre uvedomuje, že úspech je spojený so spoločenskou zodpovednosťou a okrem tvorby zisku je dôležitá aj sociálna angažovanosť ako prostriedok všeobecného zlepšovania atmosféry v spoločnosti.

„Chceme Vám poďakovať za prejavený záujem a pomoc v situácii, ktorá nastala po narodení našich štvorčiat. Sme nesmierne vďační, že v dnešnom čase sa nájdu spoločnosti ako i jednotlivci, ktorí sú ochotní pomôcť druhým ľuďom v ich neľahkých situáciách. Môžeme Vás ubezpečiť, že Vami vynaložené prostriedky budú v plnej miere použité na účel, pre ktorý boli poskytované a to pre skvalitnenie života Janky, Hanky, Ondrejka a Peťka. Ešte raz Vám veľmi pekne ďakujeme!“, napísali spoločnosti dm drogerie markt šťastní rodičia Kyselicoví.

Pod značkou babylove je v ponuke kompletný sortiment kvalitných a cenovo výhodných
detských produktov, plienok a doplnkov. Všetky tieto produkty sú vyrábané s ohľadom na potreby jemnej detskej pokožky, neobsahujú farbivá a kde je to možné, ani konzervačné látky. Babylove plienky  sú špeciálne vyrobené v niekoľkých veľkostiach tak, aby spĺňali všetky potreby postupného vývoja dieťaťa. Poskytujú príjemný pocit sucha, keďže buničina rýchlo odvádza vlhkosť do jadra plienky a savý materiál spoľahlivo viaže vlhkosť. Dobrá znášanlivosť s detskou pokožkou je garantovaná. Nepoužíva sa latex, ale flaušová buničina. Babylove plienky majú mäkké zapínanie, spoľahlivú bočnú ochranu a široké a pružné okraje s elastickým zakončením, ktoré sa prispôsobia detskému telu.

 


Diskusia k článku:

to je super podpora, nech su štvorčiatka zdravé a určite začne rodina mat super veselé vianoce, ratolesti sa o to rok čo rok postaraju
Neregistrovaný - daniela, 7.12.2008 07:04
Príspevok :
Autor :
E-mail :
Prispievate ako neregistrovaný používateľ. Prihlásiť sa môžete v ľavom stĺpci.
NAJČÍTANEJŠIE
 
REKLAMA
BIOTRUE banner 109 sutaz
 
REKLAMA
 
PARTNERI
Slovensky paraolypijsky vybor
 
NAJNOVŠIE
 
HĽADAŤ

v článkoch
v poradni
v katalógu
 
 
(c)2016 Fornet. Všetky práva vyhradené. redakcia(`na`)lady.sk
Nezodpovedáme za obsah príspevkov pridaných zvonku!!!