lady.sk
AKLINIK B 468X60
  * 2024
  * 2023
  * 2022
  * 2021
  * 2020
  * 2019
  * 2018
  * 2017
  * 2016
  * 2015
  * 2014
  * 2013
  * 2012
  * 2011
  * 2010
  * 2009
  * 2008
  * 2007
  * 2006
  * 2005
  * 2004
  * 2003
  * 2002
  * 2001
  * 2000
       December
       November
       Október
       September
       August
       Júl
       Jún
       Máj

 
Napíšte nám svoje otázky, pripomienky, návrhy, nápady, požiadavky na redakcia(`na`)lady.sk
 
PRIHLÁSENIE


  Zapamätať heslo

Nová registrácia
Zabudnuté heslo

Registráciou získavate ochranu mena v poradni a v komentároch k článkom.
 
PORADŇA

Dnes pribudlo:
1 tém, a 1 reakcií.
Včera pribudlo:
1 tém, a 0 reakcií.

 
Z ARCHÍVU
 
Štvrtok, 18. Apríl, , Dnes oslavuje Valér
  KATALÓG Informácie    Pridať firmu 
Móda, módne odevy, bielizeň Obuv, kabelky Módne doplnky, klenotníctva Kozmetika, parfuméria Skrášľovacie salóny, služby, pobyty Zdravie, výživa
Klebety

  Spracoval(a) : Mária Novická
Dátum : 7.12.2000
späť
Späť

Poslať
 



1

Podľa britského denníka Daily Mail sa po 14. mesiacoch skončil vzťah 30 ročnej topmodelky Claudie Schifferovej, ktorá by sa rada venovala už iba filmu / proti , ktorému je štepená / a reklame .s jej 38 ročným priateľom Timom Jefferiesom. Pikantný je dôvod ich rozchodu. Vraj nerovnováha v príjmoch oboch partnerov. Kým Claudia “urobila „ ročne 10 miliónov mariek, Tim sa horko - ťažko zmohol, odkvapakať z dedičstva 1,5 milióna. Pár sa zoznámil vlani v lete na jachte módneho návrhára Valentina a počas celého roka sa tešili obľube bulvárnej tlače. Po oficiálnych prehláseniach, ktoré vydávali v časoch lásky s Davidom Copperfieldom sa zrazu po boku krásnej Nemky objavil muž z mäsa a kostí a papparazzi mali čo fotografovať. Niekoľkokrát sa hovorilo aj o svadbe. Asi z nej nič nebude. Nič to, podľa posledných správ sa Claudia už utešuje s bohatým bankárom, ktorý je zatiaľ ženatý.

2

Ani modelka a herečka Liz Hurleyová to nemá ľahké. Nazývajú ju večná snúbenica, pretože sa jej milovaný Hugh Grant nedokáže rozhýbať a požiadať ju o ruku. Posledná správa z ich spoločného života hovorila o rozchode. A všetci si mysleli, že tentoraz o konečnom. Dobrá priateľka však Liz nevinne prezradila, že jej bývalý milenec, je v Saint Tropez s mladučkou nemeckou modelkou Aline. Tridsaťpäťročná modelka vzkypela hnevom, nakúpila si novú zvodnú spodnú bielizeň, ktorú Hugh obľubuje a sadla do lietadla. Hughovi po príchode hneď naznačila, že medzi káčatkom do postele a jeho jedinou osudovou láskou, teda ňou, je určitý rozdiel. Aby mal čas to pochopiť, vytrhla ho z náruče Aline a odviezla si ho na Sardíniu, kde prežili krásny ľúbostnú románik, bez jej psa v spoločnej posteli a bez jeho večne pustenej športovej stanice v televízii. Dlho im to po návrate do Londýna vydržalo. Bulvárna tlač je presvedčená, že Hugh má novú priateľku.

3

Do tretice rieši rozchod speváčka Jennifer Lopezová. Opustila svojho priateľa Puffa Daddyho, po tom, čo využil chvíľku, kým sa sprchovala, aby si zavolal na linku so sexom cez telefón. Okrem toho mu dokázala niekoľko afér počas ich spoločného chodenia. Daddy nehnevá iba ju. V poslednom čase sa mu pekne darí napĺňať aj svoj register trestov. Najskôr za nedovolené nosenie zbraní, potom za krivú prísahu, za neprimeranú jazdu...Dúfajme, že po rozchode s krásnou a temperamentnou Jennifer nevyvedie ďalšiu hlúposť. Ku komui by sa potom vrátila?

4

Kto by uveril, že dámy, ktoré majú peniaze, krásu a slávu, majú rovnaké problémy v láske ako my chudobné, škaredé a neznáme. Nositeľka Oscara Gwyneth Paltrowová prišla o priateľa Bena Afflecka. Odviedla jej ho potvora Britney Spearsová. Kým ona doma plače Ben a Britney si užívajú v Los Angeles. Hoci ich spoloční priatelia predpovedajú, že sa mladučkej speváčky rýchlo nasýti a vráti sa ku Gwyneth, veľké víťazstvo to nebude. Kto by už chcel použitého Bena? Gwyneth doprial osud aj malé víťazstvo. Jej sokyňa Britney sa totiž dostala do veľkej nepríjemnosti. Nikto nevie ako, ale do jej vily v Kentwoode vošiel neznámy páchateľ, ktorý sa nahý odfotografoval v jej spálni a v jej vani a potom jej tieto fotografie cez internet poslal. Najhoršie je, že ani polícia nedokázala zistiť, či išlo o nemiestny žartík alebo o hrozbu.


5

Meg Ryanová to má ešte zložitejšie. Vo svojich tridsiatichôsmych rokoch zistila, že láska k manželovi Dennisov Quaidovi je tatam, čo znamená nielen rozchod, ale aj rozvod. Nádej na nový život jej dáva vášnivý vzťah s kolegom Russellom Crowom, pod ktorého vplyvom na to všetko prišla, čo je radosť a spojenie, pretože sa vraj rozpráva aj o svadbe. Manžel však chce od nej za slobodu, ktorú jej poskytne 12 miliónov dolárov a syna do opatery. Meg súhlasí. Aspoň bude mať dôvod na „debku“, keď jej „dojde“, že manželmi sme iba istý čas, ale rodičmi celý život.

6

Zdá sa, že monacká kňažná Caroline je momentálne veľmi spokojná. Jej manžel Ernst August už nie je stredobodom pozornosti bulvárnej tlače a ona sa môže pokojne venovať rodinnému životu, ktorý miluje nadovšetko. Jediné starosti má so sťahovaním. Jej rodina sa rozhodla opustiť pokojné St. Rémy, kde doteraz žili a presťahovať sa do rovnako pokojnej dediny Le Manoir en Mée, asi 65 kilometrov južne od Paríža. Urobili to preto, aby boli bližšie synovi Andreovi, ktorý sa z internátu iba málokedy dostal domov k svojim súrodencom Pierrovi a Charlotte, kým žili v St. Rémy. Ich novým domovom sa stala kúria v štýle Ľudovíta XIV. Vylepšili ju iba svetlou maľovkou a moderným nábytkom. Bodygardi a „sluhovia“ budú bývať vo vedľajšom dome slúžiacom kedysi hosťom. Čo teší Caroline najviac je, že v kráľovskej záhrade sa nachádza veľká stajňa a škola jazdectva. Ako milovníčka koní chce byť denne so svojimi obľúbenými zvieratami.
Aj Carolinina mladšia sestra Stephanie sa sťahuje. Z horskej dedinky Auron, kde doteraz žila pokojným vidieckým životom aj so svojimi tromi deťmi , priamo do Monte Carla. Pred nedávnom totiž ich ocko knieža Rainier zmenil testament a za prvú dámu Monaka vymenoval svoju mladšiu dcéru Stephanie, ktorá sa na život v paláci s výhľadom na prístav Fontvielle veľmi teší.

7

Herečka Nicole Kidmanová to asi so svojím umením prepískla. Vo filme Birthday girl hrala Rusku, ktorá sa na internete zoznámila s bankárom, za ktorého sa vydala, najmä preto, lebo zdieľali spoločnú záľubu v perverznom sexe. Úlohu, ale najmä ľúbostné scény zvládla tak dokonale, že šokovaní diváci, na predpremiére v istom londýnskom kine, húfne opúšťali sálu znechutení jej naturálnym výkonom.

8

Liza Minnelliová skončila v nemocnici. Pôvodne lekári predpokladali, že dostala infarkt. Neskôr sa z toho vykľul zápal mozgových blán. Jej hlavným problémom sú však hlavne drogy, alkohol a obezita. Našťastie je už mimo bezprostredného nebezpečenstva ohrozenia života, ak sa jej nepodarí zbaviť svojich nerestí, je len otázkou času, kedy sa do nemocnice vráti.

9

Dara Rolins alias Darina Rolincová sa tiež dostala do nemocnice. Neliečila si chorobu, ale komplexy z pŕs po ockovi. Keďže s nimi nebola spokojná, vymenila ich za nové. Proti gustu, žiaden dišputát, hlavne, že sú ona a jej priateľ spokojní.




Diskusia k článku:

Príspevok :
Autor :
E-mail :
Prispievate ako neregistrovaný používateľ. Prihlásiť sa môžete v ľavom stĺpci.
NAJČÍTANEJŠIE
 
REKLAMA
BIOTRUE banner 109 sutaz
 
REKLAMA
 
PARTNERI
Slovensky paraolypijsky vybor
 
NAJNOVŠIE
 
HĽADAŤ

v článkoch
v poradni
v katalógu
 
 
(c)2016 Fornet. Všetky práva vyhradené. redakcia(`na`)lady.sk
Nezodpovedáme za obsah príspevkov pridaných zvonku!!!