lady.sk
AKLINIK B 468X60
  * 2024
  * 2023
  * 2022
  * 2021
  * 2020
  * 2019
  * 2018
  * 2017
  * 2016
  * 2015
  * 2014
  * 2013
  * 2012
  * 2011
  * 2010
  * 2009
  * 2008
  * 2007
  * 2006
  * 2005
  * 2004
  * 2003
  * 2002
  * 2001
  * 2000
       December
       November
       Október
       September
       August
       Júl
       Jún
       Máj

 
Napíšte nám svoje otázky, pripomienky, návrhy, nápady, požiadavky na redakcia(`na`)lady.sk
 
PRIHLÁSENIE


  Zapamätať heslo

Nová registrácia
Zabudnuté heslo

Registráciou získavate ochranu mena v poradni a v komentároch k článkom.
 
PORADŇA

Dnes pribudlo:
1 tém, a 0 reakcií.
Včera pribudlo:
1 tém, a 1 reakcií.

 
Z ARCHÍVU
 
Piatok, 29. Marec, , Dnes oslavuje Miroslav
  KATALÓG Informácie    Pridať firmu 
Móda, módne odevy, bielizeň Obuv, kabelky Módne doplnky, klenotníctva Kozmetika, parfuméria Skrášľovacie salóny, služby, pobyty Zdravie, výživa
Vzrušujúce varenie

  Spracoval(a) : Silvia Petrasova
Dátum : 13.12.2000
späť
Späť

Poslať
 



Po výskume spojitosti medzi tým čo konzumujeme a ako vzrušene sa cítime, sa mi už nepodarilo vidieť jedlá ako obyčajné nosiče energie. Keď som dávala na špagety paradajkovo-cesnakovú omáčku voňajúcu bazalkou a oregánom, len som si oblizovala prsty.
A to boli iba obyčajné cestoviny s omáčkou - pravdepodobne tá najjednoduchšia večera na svete a možno aj preto veľmi obľúbená v našom dome.
Pre môjho partnera je to iba nevinná misa cestovín, ale pre mňa, s mojím novým objavom vedomostí, je to časovaná bomba lásky, skutočný roh hojnosti potenciálnej sexuálnej rozkoše naplnený zdravou dávkou bazalky a cesnaku – oboje napustené silnými afrodizačnými vlastnosťami. Nedávno som pozorovala na svojho partnera, so skrytým úmyslom odhaliť hoci aj ten najmenší náznak, že omáčka už začala účinkovať.
Môj skúmavý pohľad ho začal o chvíľu znervózňovať. Aj špagety sa mu už prejedli. Po tom, čo nimi bol tento týždeň už štvrtýkrát násilne nakŕmený. To je život..., keď sa zaoberáte najnovšími metódami medicínskych výskumov a chcete dodať svojmu milostnému životu trochu vzrušenia. Dokonca som vymyslela diétu lásky. Keď ju chcete držať, prvým krokom je, rozhodnúť sa pre nízko-kalorické jedlá a uistiť sa , že jete dostatočné množstvo ovocia a zeleniny, ktoré sú prepchaté vitamínmi a minerálmi potrebnými na produkovanie sexuálnych hormónov, testosterónu a estrogénu.
Tieto hormóny taktiež závisia na adekvátnom množstve proteínov . Výskumy v USA ukazujú, že nízko-kalorická, vysoko proteínová strava je schopná vylepšiť vašu sexuálnu potenciu už po šiestich týždňoch.
Ak plánujete zviesť manžela počas futbalu, čo nie je práve najlepší nápad, určite znížte prísun uhlohydrátov a zvýšte prísun proteínov. Proteíny vás totiž dynamizujú, zatiaľ čo uhlohydráty z vás urobia spiacu princeznú. Nie vždy to však vyjde. Buďte opatrná pri kombinovaní. U nás mali špagety nulový efekt na libido môjho drahého – omáčka ho síce nabudila, ale cestoviny ho uspali. Vymyslela som preto nový akčný plán.
Navarím čínsku polievku Elixír lásky. Pozná ju každý skúsený čínsky kuchár a vie aj o jej účinkoch na telo a dušu konzumenta.
Dôkazom je počet Číňanov. Polievka sa pripravuje z 1,5 litra vody, 900 g bravčového kolienka, 450g bravčového bôčika, polovice rozporcovaného kuraťa s kosťami alebo troch morčacích kostier, 300ml čínskeho žltého vína alebo suchého sherry, siedmich lyžíc sójovej omáčky, dvoch lyžíc cukru a troch plátkov ďumbieru/ zázor, ginger/ Fór je v tom, že vo veľkom hrnci varíme vo vode všetko mäso iba 5 minút. Potom vodu celú zleje. Namiesto nej pridáme polovicu vína, sójovú omáčku, cukor, ďumbier a všetko spolu premiešame.
Hrniec vložíme do rúry a pri 140 stupňoch tri aj pol hodiny varíme. Potom pridáme ďalších 125 ml vody a zvyšok vína a premiešame. Kosti vyhodíme, kúsky mäsa odložíme a použijeme na iné jedlo a vývar scedíme.
Po vychladnutí z neho odstránime masť, nalejeme ho do sklenej nádoby a dáme do chladničky, kde vydrží štyri dni. Môžete ho podávať, po prvé: s krupicovo, vaječno- syrovými knedlička, po druhé: so slížikmi a surovou bielou kapustou nakrájanou na tenké slížiky, po tretie: s mäsom a zeleninou uvarenou v slanej vode, po štvrté: s morskými potvorami...nech sa opováži povedať, že nemá chuť na polievku.!!!

P.S.
Manžel odišiel k susedke. Nevarí mu síce polievku, nie je krajšia, lepšia, ani múdrejšia, ale je nová. A to mužov vzrušuje viac ako homár na kaviáre so šampanským. Nevzdávam sa. On sa vráti a v chladničke bude čakať elixír lásky.

Diskusia k článku:

Príspevok :
Autor :
E-mail :
Prispievate ako neregistrovaný používateľ. Prihlásiť sa môžete v ľavom stĺpci.
NAJČÍTANEJŠIE
 
REKLAMA
BIOTRUE banner 109 sutaz
 
REKLAMA
 
PARTNERI
Slovensky paraolypijsky vybor
 
NAJNOVŠIE
 
HĽADAŤ

v článkoch
v poradni
v katalógu
 
 
(c)2016 Fornet. Všetky práva vyhradené. redakcia(`na`)lady.sk
Nezodpovedáme za obsah príspevkov pridaných zvonku!!!