lady.sk
AKLINIK B 468X60
  * 2024
  * 2023
  * 2022
  * 2021
  * 2020
  * 2019
  * 2018
  * 2017
  * 2016
  * 2015
  * 2014
  * 2013
  * 2012
  * 2011
  * 2010
  * 2009
  * 2008
  * 2007
  * 2006
  * 2005
       December
       November
       Október
       September
       August
       Júl
       Jún
       Máj
       Apríl
       Marec
       Február
       Január
  * 2004
  * 2003
  * 2002
  * 2001
  * 2000

 
Napíšte nám svoje otázky, pripomienky, návrhy, nápady, požiadavky na redakcia(`na`)lady.sk
 
PRIHLÁSENIE


  Zapamätať heslo

Nová registrácia
Zabudnuté heslo

Registráciou získavate ochranu mena v poradni a v komentároch k článkom.
 
PORADŇA

Dnes pribudlo:
1 tém, a 0 reakcií.
Včera pribudlo:
1 tém, a 2 reakcií.

 
Z ARCHÍVU
 
Štvrtok, 28. Marec, , Dnes oslavuje Sona
  KATALÓG Informácie    Pridať firmu 
Móda, módne odevy, bielizeň Obuv, kabelky Módne doplnky, klenotníctva Kozmetika, parfuméria Skrášľovacie salóny, služby, pobyty Zdravie, výživa
MEXX “Body & Beach” Jar 2006: Páni

  Spracoval(a) : Kristína Farkašová
Dátum : 21.12.2005
späť
Späť

Poslať
 

Denná a nočná kolekcia jar 2006 MEXX je ako svieži vánok ponúkajúci povzbudzujúce stimule a energiu stelesnenú v mužskej móde. Nová kolekcia predvádza módne námety SEASCAPE, SOFT COLOURS a SUMMER DANDY, ktorým dominuje vzrušujúca škála mužských, atletických a sofistikovaných vzorov. Rady sú charakterizované nápadnými vzormi a farebnými odtieňmi - všetkým, čo sa vymyká všednosti.

SEASCAPE
Inspiration
Seascape ponúkne oslnivé odtiene modrej farby oceánov, ktoré sa hodia k prírodným farbám. Modely zahŕňajú športový, čistý a nenápadne sofistikovaný vzhľad, ktorému vládne úmyselná zdržanlivosť. Vzory zahŕňajú úzké prúžky a potlače pásikov. Módne témy ponúkajú na výber zo štyroch sérií. 

“Concept Fashion”
Pozoruhodnej Basic Series dominujú výrazné farby, ktoré boli pozorne vybraté a namiešané do celého radu denných odevov. Farby modrá a piesková dodávajú prekrásný vzhľad konečnému vypracovaniu. Rad zahŕňa ria a retro šortky, ktoré sú vyrobené z jemnej bavlny a mixu micromodal a žerzej.  Šortky a slipy majú logo na elastickom opasku.

“Line Print”
Denný rad prezentuje výber úžasných "kravatových" potlačí, vzory charakterizuje intergrovaná ikonka E. Farebná škála zahŕňa vzrušující odtiene tmavomodrej, ktorá pasuje k modrej a odtieňom šedej, ktoré sú kombinované s pieskovou. Tieto farebné kombinácie vytvárajú perfektný dojem na nízko strihaných slipoch a boxerkách vyrobených z bavlny a mixu micromodal-žerzej. Slipy a boxerky majú na tkanom elastickom opasku logo MEXX.

“Knitted Stripes”
Modely sú vyrobené z extra jemného materiálu Tactel a sú veľmi príjemné k pokožke. Horizontálne prúžky v odtieni modrej pasujú k jemným prúžkom v odtieňoch tmavomodrej, rovnako ako v šedočiernej farbe sa hodia k prúžkom v krémovej – úžasná kombinácia. Rad zahŕňa nízko strihnuté slipy a bederné boxerky. Slipy a boxerky charakterizuje opasok s nápisem loga MEXX.

“Placed Stripes”
Nočná škála predstavuje športové vzory, ktorým dominujú farebné potlače. Tričká s raglánovými rukávmi a postrannými prúžkami zaujmú rovnako ako nohavice s vreckami na zadnej časti. Žerzejový materiál vyrobený ze 100% bavlny zaistí extra pohodlie a výborný nočný spánok. Farebná schéma MEXX zahŕňa odtiene od tmavomodrej, ku ktorej sa hodí svetlejšia modrá a modrá, po šedočiernu, ktorá pasuje ku krémovej a pieskovej. Pyžamá zahŕňajú dlhé a krátke nohavice.

SOFT COLOURS
Inspiration
Námet predstavuje oslnivú škálu farieb. Nové odtiene Coast – prekrásnej zelenej farby - v kombinácii s odtieňmi šedej a modrej vytvárajú naozaj sofistikovaný vzhľad. Pastelové farby sú aplikované ako kontrastné a podporujú mužskú auru tohto radu. Dennej sérii dominujú grafické potlače a celkový vzhľad završuje lemovanie v jednoduchých farbách. Mimoriadne jemný materiál meryl zabezpečí výnimočný komfort. Škála nočných odevov preberá niektoré charakteristiky z denného radu.  Soft Colours ponúka štyri série.

“Solid”
Jednoduché, ale tak presvedčivé! Jednoduché modely na denné nosenie v tmavošedej farbe pasujú k sebe so šedobielou, rovnako ako sa svetlo modrošedá hodí k odtieňom staroružovej. Séria ponúka slipy a retro šortky vyrobené z mixu 95% bavlny a 5% elastanu. Slipy a retro šortky majú nápis MEXX na elastickom opasku.

“Clean Print”
Denná séria zabezpečí vzrušujúci vzhľad založený na veľmi pútavých grafických potlačiach. Nízko strihané slipy a šortky vyrobené z mixu 95% bavlny a 9% elastanu; sérii dominujú odtiene svetlej zelenošedomodrej farby doplnené tmavošedou, a tmavomodrá skombinovaná so šedočiernou.  Všetky modely majú športové tlačené logo MEXX.

“Polo Pyjama”
Na námet dennej série “Clean Prints” nadväzuje nočná škála Polo Pyjama. Športové potlače dopĺňajú tričká jednoduchých farieb. Krátke pyžamá charakterizuje potlačk série  “Clean Print” na šortkách, a tričká s krátkými rukávmi majú kontrastné švy a pólo límček. Modely sú vyrobené ze 100% bavlneného žerzeju. Farebná schéma predstaví odtiene zelenošedomodrej doplnené farbou šedou a kontrastnými odtienmi šedomodrej, rovnako ako v kombinácii tmavomodrej so šedočiernou a kontrastnými odtieňmi v staroružovej. Všetky modely majú tlačené logo  MEXX umiestnené priamo na srdci.

“Neutral Structures”
Vysoko módna v tom najlepšom slova zmysle! Séria je určená pre mužov, ktorí majú náročný, sofistikovaný módny vkus. Jemné materiály meryl piqué a ultra hebký meryl žerzej poskytnú mimoriadny komfort a pocit spokojnosti. Skrytý elastický opasok v kontrastných odtieňoch dodá celkovému vypracovaniu výnimočný vzhľad. Farby tejto série sú zelenošedomodrá a tmavomodrá a modely majú nízko strihané slipy a šortky. Elegantné kovové logo MEXX je perfektným doplnkom celkového vzhľadu.

SUMMER DANDY
Inspiration
“Summer Dandy” dominuje štýlová línia obľúbených námetov ponúkajúcich športový šmrnc a sofistikovanost perfektne prevedené v troch sériach. Vzory charakterizujú maličké potlače a prúžky a sú na výber v jemných farebných odtieňoch. Tričká majú športové límčeky a sú vyrobené z jemných materiálov.

“Colour Blocking”
Uctievanie atletiky je séria charakterizovaná farebnými vložkami po stranách v kontrastných farbách, lemami vyrobenými z jemnej bavlny a zmesi elastického žerzeju. Modely tejto série sa dajú kombinovať a hodia sa k modelom z ostatných denných radov. Farebná škála zahŕňa odtiene svetlošedej, ktoré dopĺňa farba antracitu a lemovanie v odtieňoch staroružovej. Hnedá pasuje k bledomodrej a lemovanie je v bielej farbe. Modely zahŕňajú nízko strihané slipy alebo šortky, buď s tlačeným logom MEXX alebo s tkaným logom na elastickom opasku.

“Tie Print”
Golierik a kravata? Nie, ďakujeme! Potlače kravát sú klasickým vzorom, ktorý sa objavuje na odevoch na denné nosenie v podobe maličkých potlačí na slipoch a retro šortkách  (47% bavlna, 46% micro modal, 7% elastan). Sériu charakterizujú odtiene sveltošedej s kontrastnými farbami antracitu, staroružovej a bielej, nájdeme tu tiež bledomodrú v kombinácii s hnedou a bielou. Logo Mexx je umiestnené na elastickom tkanom opasku.

“Stripes & Tie Prints”
Táto séria MEXX ponúka potlače kravát na pyžamách a je jednoducho nutnosťou na leto pre všetkých elegantných dandy chlapíkov! Alternatíva v športovom prevedení ponúka pyžamá s plátenými nohavicami, ktoré majú tkané logo MEXX v elastickom opasku a pólo tričká bez pásiku na gombíčky s kontrastným lemovaním na límčeku. Krátke pyžamá zahŕňajú tričká s pólo límčekmi a pruhovanými vzormi a nohavice, vyrobené z bavlneného žerzeju v jednoduchých farbách. Hlavné odtiene antracitu a hnedej dopĺňajú rozličné ďalšie farebné variácie podčiarkujúce elegantné vzory tejto série. Modely mají tiež tlačené logo MEXX.

Dátumy dodania:
Seascape: január (16.01. – 15.02.2006)
Soft Colours: február (16.02. – 15.03.2006)
Summer Dandy: marec (16.03. – 15.04.2006)
Materiály:
Bavlna a  micromodal žerzej mix (47% bavlny, 46% micromodalu, 7% elastanu), Tactel (71% tactel, 24% polyesteru, 5% elastanu), 100% bavlnený žerzej, 100% bavlna
Veľkosti: S - XXL
Farebná škála:
Seascape:
Modrá, tmavomodrá, piesková, šedočierna, krémová
Soft Colours:
Svetlá zelenošedomodrá, šedobiela, tmavošedá, modrá, staroružová, tmavomodrá
Summer Dandy:
Svetlošedá, šedá
Kontrastné farby: staroružová, biela, hnedá
Rady:
Seascape: Concept Fashion, Line Print, Knitted Stripes,
Placed Stripes
Soft Colours: Solid, Clean Print, Polo Pyjama, Neutral Structures
Summer Dandy: Colour Blocking, Tie Print, Stripes & Tie Prints

 


Diskusia k článku:

Príspevok :
Autor :
E-mail :
Prispievate ako neregistrovaný používateľ. Prihlásiť sa môžete v ľavom stĺpci.
NAJČÍTANEJŠIE
 
REKLAMA
BIOTRUE banner 109 sutaz
 
REKLAMA
 
PARTNERI
Slovensky paraolypijsky vybor
 
NAJNOVŠIE
 
HĽADAŤ

v článkoch
v poradni
v katalógu
 
 
(c)2016 Fornet. Všetky práva vyhradené. redakcia(`na`)lady.sk
Nezodpovedáme za obsah príspevkov pridaných zvonku!!!