lady.sk
AKLINIK B 468X60
  * 2024
  * 2023
  * 2022
  * 2021
  * 2020
  * 2019
  * 2018
  * 2017
  * 2016
  * 2015
  * 2014
       December
       November
       Október
       September
       August
       Júl
       Jún
       Máj
       Apríl
       Marec
       Február
       Január
  * 2013
  * 2012
  * 2011
  * 2010
  * 2009
  * 2008
  * 2007
  * 2006
  * 2005
  * 2004
  * 2003
  * 2002
  * 2001
  * 2000

 
Napíšte nám svoje otázky, pripomienky, návrhy, nápady, požiadavky na redakcia(`na`)lady.sk
 
PRIHLÁSENIE


  Zapamätať heslo

Nová registrácia
Zabudnuté heslo

Registráciou získavate ochranu mena v poradni a v komentároch k článkom.
 
PORADŇA

Dnes pribudlo:
1 tém, a 1 reakcií.
Včera pribudlo:
1 tém, a 2 reakcií.

 
Z ARCHÍVU
 
Piatok, 19. Apríl, , Dnes oslavuje Jela
  KATALÓG Informácie    Pridať firmu 
Móda, módne odevy, bielizeň Obuv, kabelky Módne doplnky, klenotníctva Kozmetika, parfuméria Skrášľovacie salóny, služby, pobyty Zdravie, výživa
Krásne a bohaté Vianoce so značkou Dove

  Spracoval(a) : Monika
Dátum : 11.12.2014
späť
Späť

Poslať
 

Značka Dove pripravila na tohtoročné Vianoce širokú ponuku darčekových balíčkov, ktorými zaručene urobíte radosť každej žene. Darčekové kazety a toaletné taštičky obsahujú rôzne kombinácie prípravkov z celého portfólia značky Dove. Balíčky tak ponúkajú veľa variantov výrobkov, predovšetkým s telovou a vlasovou kozmetikou, antiperspiranty, ale aj ďalšie produkty pre starostlivosť o ženskú krásu. Rovnako tak široké cenové rozpätie zaručí, že z vianočných balíčkov Dove vyberiete vždy ten pravý darček, či už pre babičku, mamičku alebo kamarátku.

 

Tohtoročné Vianoce si pre vás značka Dove prichystala naozaj pestrú ponuku balíčkov starostlivosti o ženskú krásu tak, aby si z nich vybral určite každý. K dispozícii sú balenia nie len v darčekových kazetách, ale aj v luxusných a zároveň praktických toaletných taškách. Vďaka nim môžete potešiť svojich blízkych kvalitnou kozmetikou, ktorá je synonymom prirodzenej ženskej krásy.

 

Mamičky a babičky určite ocenia rad pre zrelé ženy Dove pro•age, ktorý obsahuje vyživujúce prípravky pre starostlivosť o pokožku a tiež elegantný biely šál, ktorý skvele doplní šatník každej dámy.

 

 

Vaša kamarátka si bude pochvaľovať neuveriteľne zmyselnú vôňu výrobkov Dove Purely Pampering (k dispozícii vo variante Pistácia a magnólia alebo Mandľový krém a ibištek), ktoré budú rozmaznávať jej zmysly a hydratovať pokožku.

 

Milovníčky zimy ocenia špeciálnu darčekovú kazetu s ošetrujúcimi produktmi Dove Winter Care. Výrobky chrániace ženskú krásu aj v chladnom období sú ladené do nežnej ružovej farby a určite potešia každú ženskú dušu.

 

Tie, ktoré sú verné klasickej "čistej" vôni Dove, si tiež majú z čoho vyberať: pre intenzívnu výživu vlasov i pokožky je tu vlasová starostlivosť Dove Intensive Repair v balíčku s krémovým sprchovacím gélom. Prípadne môžete siahnuť po podobnej kazete Dove Nourishing Oil Care, v ktorej nájdete olejovú starostlivosť o vlasy spolu s novým vyživujúcim sprchovacím gélom Dove Caring Protection.

 

 

Luxusnejšie balenie môžete dopriať fanúšičkám trendy kokosovej vône vo variante Dove Purely Pampering s kokosovým mliekom a vôňou jazmínu. Vyživujúci sprchovací gél, telové mlieko a šampón na farbené vlasy sa nachádzajú v praktickej a dizajnovo čistej toaletnej taštičke.

 

Značka Dove je synonymom prirodzenej krásy, ktorá je vlastná každej žene a jej cieľom je, aby si ženy na celom svete uvedomili svoj ​​potenciál krásy. Vianočné balíčky Dove obsahujú nielen kvalitné produkty pre dokonalú starostlivosť o telo a vlasy, ale prostredníctvom nich značka Dove zároveň vysiela jasnú správu ženám, aby sa nebáli objaviť svoju skutočnú krásu.

 


Diskusia k článku:

Tak presne toto červené darčekové balenie Dove ProAge som dostala k narodeninám. A výborná je aj nová rada pre zrelé vlasy Youthful Vitality. S vekom prichádzam na chuť kvalitnejšej kozmetike.
Neregistrovaný - Silva, 28.4.2015 22:10, silta(`na`)seznam.cz
8.11.2015
Neregistrovaný - Monika, 30.5.2015 10:37, monika(`na`)lady.sk
Príspevok :
Autor :
E-mail :
Prispievate ako neregistrovaný používateľ. Prihlásiť sa môžete v ľavom stĺpci.
NAJČÍTANEJŠIE
 
REKLAMA
BIOTRUE banner 109 sutaz
 
REKLAMA
 
PARTNERI
Slovensky paraolypijsky vybor
 
NAJNOVŠIE
 
HĽADAŤ

v článkoch
v poradni
v katalógu
 
 
(c)2016 Fornet. Všetky práva vyhradené. redakcia(`na`)lady.sk
Nezodpovedáme za obsah príspevkov pridaných zvonku!!!