lady.sk
AKLINIK B 468X60

REKLAMA
MOBIVENAL banner 109x109 sutaz
 
 
Napíšte nám svoje otázky, pripomienky, návrhy, nápady, požiadavky na redakcia(`na`)lady.sk
 
PRIHLÁSENIE


  Zapamätať heslo

Nová registrácia
Zabudnuté heslo

Registráciou získavate ochranu mena v poradni a v komentároch k článkom.
 
PORADŇA

Dnes pribudlo:
1 tém, a 1 reakcií.
Včera pribudlo:
1 tém, a 2 reakcií.

 
Z ARCHÍVU
 
Štvrtok, 28. Marec, , Dnes oslavuje Sona
  KATALÓG Informácie    Pridať firmu 
Móda, módne odevy, bielizeň Obuv, kabelky Módne doplnky, klenotníctva Kozmetika, parfuméria Skrášľovacie salóny, služby, pobyty Zdravie, výživa
Nová permanentná penová farba na vlasy Wellaton - Intenzita farby je teraz vo vašich rukách

  Spracoval(a) : Lenka
Dátum : 24.10.2011
späť
Späť

Poslať
 

Wella, známy dlhoročný priekopník v oblasti farbenia vlasov, dnes predstavil nový, revolučný výrobok, ktorý ženám výrazne uľahčí celý proces farbenia. Moderná, permanentná penová farba na vlasy Wellaton plní sny tých žien, ktoré túžili po jednoduchej aplikácii a dlhotrvajúcom efekte. Jednoducho sa nanáša, nesteká a ženám ponúka presne to, čo chcú – intenzívnu žiarivú farbu a úplnú kontrolu nad farbením.

 

Na zlepšenie nálady nejestvuje lepší spôsob, než pocit, že vyzeráme naozaj dobre. Súčasťou dokonalého vzhľadu a sebadôvery je aj krásne upravený účes s intenzívnou a žiarivou farbou. Domáce farbenie však bolo pre ženy vždy veľmi náročné. Hoci celý proces prebehol bez problémov, výsledok často nezodpovedal vynaloženému úsiliu – farba nevydržala, alebo nedosiahla žiadaný odtieň. Wella starostlivo analyzovala skúsenosti žien s farbami na vlasy a vytvorila výrobok, ktorý úplne zmenil pohľad na domáce farbenie vlasov. Nová permanentná penová farba na vlasy Wellaton predstavuje skutočnú revolúciu – poskytuje dlhotrvajúcu farbu a vďaka jednoduchej aplikácii umožňuje úplnú kontrolu procesu farbenia.

Ľahká aplikácia v troch krokoch!

Penová farba na vlasy Wellaton bola vytvorená v súlade so štandardmi Wella. „S novou penovou farbou na vlasy Wellaton zvládnete farbenie v troch jednoduchých intuitívnych krokoch – stačí pretrepať, stlačiť a aplikovať,“ hovorí Bobo Lassu, profesionálny kaderník. Keďže penová farba na vlasy Wellaton ponúka šesťkrát väčší objem než bežné farby na vlasy, jej nanášanie je jednoduchšie. A to aj v prípade farbenia dlhých vlasov, takže už nemusíte žiadať o pomoc kamarátku. Vďaka unikátnemu zloženiu je celý proces jednoduchší a pohodlnejší. Nová penová farba na vlasy Wellaton kombinuje výhody troch rôznych foriem. Pri stlačení pumpičky sa tekutina premení na ľahko aplikovateľnú penu. „Počas aplikácie na vlasy má pena stabilnú konzistenciu, takže farba nesteká a nepadá. Potom sa premení späť na tekutinu, ktorá preniká hlboko do štruktúry vlasov a dá sa ľahko opláchnuť,“ dodáva Bobo Lassu.

Intenzívna farba

Prieskum uskutočnený značkou Wella odhalil, že jestvuje súvislosť medzi intenzitou farby a sebavedomím. Ukázalo sa, že krátko po farbení vlasov, keď je farba intenzívna a krásna, sebavedomie a pocit pohody sa zvyšuje. Zvyčajne však farba postupne stráca na intenzite a približne o tri týždne po farbení  začína byť matnejšia. V tejto fáze sa spokojnosť z novej farby postupne znižuje, čo môže negatívne ovplyvniť aj ženské sebavedomie. Nuž a to je dôvod, prečo odborníci značky Wella vyvinuli inovatívnu penovú farbu,  ktorá dodáva vlasom dlhodobé a intenzívne farebné odtiene.

 

Objem penovej farby na vlasy Wellaton umožňuje rovnomerné pokrytie každého vlasu a rýchle preniknutie do jeho štruktúry. Výsledkom je očarujúca, intenzívna farba, dokonca aj na tmavých vlasoch.

Wellaton, permanentná penová farba, je skutočným prelomom  v domácom farbení. Je to výrobok, s ktorým dosiahnete intenzívne a dlhotrvajúce farebné výsledky. Po jeho použití majú ženy pocit uspokojenia, pretože najlepší farebný efekt dosiahli práve vlastnými rukami. A čo je najdôležitejšie, penová farba na vlasy Wellaton navyše prekrýva až 100 % šedín. Sme presvedčení, že ženy po vyskúšaní penovej farby na vlasy Wellaton navždy zmenia názor na domáce farbenie.

 

 

 

 


Diskusia k článku:

Príspevok :
Autor :
E-mail :
Prispievate ako neregistrovaný používateľ. Prihlásiť sa môžete v ľavom stĺpci.
NAJČÍTANEJŠIE
 
REKLAMA
BIOTRUE banner 109 sutaz
 
REKLAMA
 
PARTNERI
Slovensky paraolypijsky vybor
 
NAJNOVŠIE
 
HĽADAŤ

v článkoch
v poradni
v katalógu
 
 
(c)2016 Fornet. Všetky práva vyhradené. redakcia(`na`)lady.sk
Nezodpovedáme za obsah príspevkov pridaných zvonku!!!