lady.sk
AKLINIK B 468X60

REKLAMA
MOBIVENAL banner 109x109 sutaz
 
 
Napíšte nám svoje otázky, pripomienky, návrhy, nápady, požiadavky na redakcia(`na`)lady.sk
 
PRIHLÁSENIE


  Zapamätať heslo

Nová registrácia
Zabudnuté heslo

Registráciou získavate ochranu mena v poradni a v komentároch k článkom.
 
PORADŇA

Dnes pribudlo:
1 tém, a 1 reakcií.
Včera pribudlo:
1 tém, a 2 reakcií.

 
Z ARCHÍVU
 
Štvrtok, 28. Marec, , Dnes oslavuje Sona
  KATALÓG Informácie    Pridať firmu 
Móda, módne odevy, bielizeň Obuv, kabelky Módne doplnky, klenotníctva Kozmetika, parfuméria Skrášľovacie salóny, služby, pobyty Zdravie, výživa
Extra zhustené, predĺžené a krásne nadýchané riasy celý deň!

  Spracoval(a) : Monika
Dátum : 15.4.2014
späť
Späť

Poslať
 

Túžite po krásnych a dlhých riasach a stále hľadáte tú pravú riasenku alebo spôsob, ako ich dosiahnuť? Dokonalé nalíčenie dokáže s celkovým výrazom urobiť zázraky. Kozmetická značka Dermacol uvádza na trh novú riasenku 1000 Lashes Volume Build Up Mascara vyvinutú pre extra zhustené, predĺžené a krásne nadýchané riasy. Pomôžte im a nechajte svoje oči vyniknúť.

 

1000 Lashes Volume Build Up Mascara

Či už máte kratšie alebo dlhé riasy, iste viete, že ak ste nenalíčená, vyzerajú oči nevýrazne. Je to dané predovšetkým tým, že riasy sú bez ohľadu na svoju dĺžku na koncoch svetlejšie. Preto vyzerajú kratšie, než v skutočnosti sú. Vďaka špeciálnej krémovej textúre a sýto čiernej farbe 1000 Lashes nanášate maskaru v niekoľkých vrstvách za sebou bez toho,  aby sa  zlepili alebo  vytvorili hrudky. Nemusíte sa báť, že by vám na pleti zostávali čiastočky, ktoré by ste museli neustále odstraňovať. O zahustenie a doplnenie rias sa postarajú jemné nylonové vlákna, ktorá tiež fixujú predĺženie. Svoj podiel na výslednom efekte krásnych hustých rias má aj unikátna objemová kefka so špeciálnymi štetinkami, vďaka ktorým na riasy nanesiete viac farby.

Riasy dostanú najlepšiu starostlivosť nielen vďaka týmto vychytávkam, ale tiež vďaka účinným látkam riasenky 1000 Lashes. Olej z hroznových jadierok a sladkých mandlí obsahuje množstvo posilňujúcich zložiek poskytujúcich riasam výživu a celodennú ochranu pred nepriaznivými vplyvmi. Ďalšou súčasťou sú kmeňové bunky z jabĺk prispievajúce k regenerácii vašich rias.

Tieto vlastnosti riasenky Dermacol 1000 Lashes Volume Build Up Mascara zabezpečia, že riasy budú dokonale extra zhustené, predĺžené a krásne nadýchané celý dlhý deň. A naozaj nezáleží na ich dĺžke. Nech už máte akýkoľvek typ rias, nová 1000 Lashes vás dokonale prekvapí. Dokáže totiž zvýrazniť a zhustiť aj tie najjemnejšie a najkratšie z nich.

 

Aplikácia: Kefku pridržte vo vodorovnej polohe a ťahajte ňou tesne od korienkov ku končekom tak, aby ste riasy nalíčili po celej dĺžke. Opakujte do dosiahnutia požadovaného objemu rias.

 

 

Zosilnite účinok riasenky s podkladovou bázou Dermacol Lash Booster!

Ak chcete efekt riasenky ešte viac zosilniť, použite podkladovú bázu Dermacol Lash Booster, ktorá riasy okamžite maximalizuje. Riasy budú dlhšie, hustejšie a dokonale natočené. Stačí aplikovať jednu až dve vrstvy bázy pred nanesením maskary. Krémová textúra rýchlo schne a nemusíte sa báť ani opadávania či vytvárania hrudiek. Plastová kefka s hrebienkom riasy starostlivo oddelí a umožní precízne nanesenie od korienkov až ku končekom. Špeciálne vosky a polyméry zlepšujú priľnavosť k riasam, spevňujú a fixujú ich natočenie. Aby boli vaše riasy dostatočne hydratované, Dermacol Lash Booster obsahuje tiež glycerín a arabskú gumu.


Diskusia k článku:

Príspevok :
Autor :
E-mail :
Prispievate ako neregistrovaný používateľ. Prihlásiť sa môžete v ľavom stĺpci.
NAJČÍTANEJŠIE
 
REKLAMA
BIOTRUE banner 109 sutaz
 
REKLAMA
 
PARTNERI
Slovensky paraolypijsky vybor
 
NAJNOVŠIE
 
HĽADAŤ

v článkoch
v poradni
v katalógu
 
 
(c)2016 Fornet. Všetky práva vyhradené. redakcia(`na`)lady.sk
Nezodpovedáme za obsah príspevkov pridaných zvonku!!!