lady.sk
AKLINIK B 468X60

REKLAMA
MOBIVENAL banner 109x109 sutaz
 
 
Napíšte nám svoje otázky, pripomienky, návrhy, nápady, požiadavky na redakcia(`na`)lady.sk
 
PRIHLÁSENIE


  Zapamätať heslo

Nová registrácia
Zabudnuté heslo

Registráciou získavate ochranu mena v poradni a v komentároch k článkom.
 
PORADŇA

Dnes pribudlo:
1 tém, a 0 reakcií.
Včera pribudlo:
1 tém, a 1 reakcií.

 
Z ARCHÍVU
 
Piatok, 29. Marec, , Dnes oslavuje Miroslav
  KATALÓG Informácie    Pridať firmu 
Móda, módne odevy, bielizeň Obuv, kabelky Módne doplnky, klenotníctva Kozmetika, parfuméria Skrášľovacie salóny, služby, pobyty Zdravie, výživa
Klasika v modernom šate

  Spracoval(a) : Eva
Dátum : 29.4.2014
späť
Späť

Poslať
 

To, ako sa prezentujeme, je takmer rovnako dôležité, ako naše schopnosti – či sa nám to už páči, alebo nie... Classifield je jedným zo štyroch moderných štýlov Schwarzkopf Looks 2014. Je určený ženám, ktoré vedia, čo chcú a idú za svojim cieľom.

 

Štýl Classifield je dokonalý pre ženu, ktorá chce byť úspešná a obdivovaná svojim okolím. Táto moderná, cieľavedomá a silná žena vie, že klasika a vkusný minimalizmus sú dokonalým partnerom pri každom obchodnom rokovaní. Vie, že menej je niekedy viac, že v jednoduchosti je krása,  a že skutočnú hodnotu má nadčasová elegancia, nie módne výstrelky. Táto žena je uhladená a jemná, ako jej dlhé vlnité vlasy. „Nové interpretácie starej-známej klasiky hrajú túto sezónu kľúčovú rolu. Look Classifield je jemný a elegantný, ale v žiadnom prípade nie je staromódny, preto sa dokonale hodí k imidžu úspešnej ženy – predstavuje look vlasový expert pre Schwarzkopf Armin Morbach.

 

Absolútnym základom Looku Classifield sú zdravé a lesklé vlasy. Použite šampón Gliss Kur Million Gloss s koncentrovaným elixírom pre lesk a komplexom tekutého keratínu, ktorý dodá nevýrazným vlasom dlhotrvajúci lesk a milióny žiarivých odleskov vďaka inovatívnej technológii Shine-Lamination. Po umytí naneste do vlasov penové tužidlo got2b Rise´n Shine, vďaka ktorému budú vaše kučery krásne tvarované, pevné a oslnivé. Vlhké vlasy následne vyfúkajte takmer do sucha cez okrúhlu kefu. Jednu stranu vlasov si založte za ucho a účes zafixujte lakom na vlasy got2b Rise ´n Shine, ktorý účes spevní a dodá mu finálny žiarivý lesk.

 

K looku Classifield sa dokonale hodí nugátová farba na vlasy Nectra Color 662, ktorá je obohatená o kvetinový nektár a botanické oleje pre maximálnu starostlivosť, žiarivý lesk a neodolateľnú kvetinovú vôňu. Poskytuje intenzívnu sýtosť farby bez amoniaku. Vďaka tejto farbe dosiahnete svetlé, trblietavé odtiene hnedej, ktoré dodajú štýlu Classifield podmanivú ženskosť. K tomuto looku vám postačí nahý make-up a môžete si byť istá, že budete hviezdou každého obchodného stretnutia, pracovného obeda či firemnej párty!

 

 


Diskusia k článku:

Príspevok :
Autor :
E-mail :
Prispievate ako neregistrovaný používateľ. Prihlásiť sa môžete v ľavom stĺpci.
NAJČÍTANEJŠIE
 
REKLAMA
BIOTRUE banner 109 sutaz
 
REKLAMA
 
PARTNERI
Slovensky paraolypijsky vybor
 
NAJNOVŠIE
 
HĽADAŤ

v článkoch
v poradni
v katalógu
 
 
(c)2016 Fornet. Všetky práva vyhradené. redakcia(`na`)lady.sk
Nezodpovedáme za obsah príspevkov pridaných zvonku!!!