lady.sk
AKLINIK B 468X60

REKLAMA
MOBIVENAL banner 109x109 sutaz
 
 
Napíšte nám svoje otázky, pripomienky, návrhy, nápady, požiadavky na redakcia(`na`)lady.sk
 
PRIHLÁSENIE


  Zapamätať heslo

Nová registrácia
Zabudnuté heslo

Registráciou získavate ochranu mena v poradni a v komentároch k článkom.
 
PORADŇA

Dnes pribudlo:
1 tém, a 1 reakcií.
Včera pribudlo:
1 tém, a 2 reakcií.

 
Z ARCHÍVU
 
Štvrtok, 28. Marec, , Dnes oslavuje Sona
  KATALÓG Informácie    Pridať firmu 
Móda, módne odevy, bielizeň Obuv, kabelky Módne doplnky, klenotníctva Kozmetika, parfuméria Skrášľovacie salóny, služby, pobyty Zdravie, výživa
Pätoro chutí (nielen) pre letné grilovanie

  Spracoval(a) : Gabika
Dátum : 25.7.2014
späť
Späť

Poslať
 

Keď vykukne prvé slniečko, prebúdzajú sa zo zimného spánku aj zanietení grilovači. Onedlho je zo záhradiek, ale aj balkónov cítiť vôňa dreveného uhlia a opekaného mäska, všade počuť typické škvrčanie pečienky. Aby boli vaše popoludňajšie a večerné seansy pri rozpálenom grile chuťovo rozmanitejšie, prináša obľúbená značka Hellmann's hneď päť rozličných omáčok k mäsu. Vyberie si naozaj každý!

Omáčky sú tradičnou súčasťou slovenskej kuchyne. Nejde pritom len o omáčky našich starých mám, Slováci milujú aj tatársku omáčku a studené omáčky k mäsu. Hellmann´s túto vášeň podporuje a ponúka hneď päť chuťovo vyvážených variácií omáčok, ktoré sú vyrobené z tých najkvalitnejších ingrediencií. Vďaka nim bude vaša grilpárty dokonalá a hostia spokojní . Navyše sa nemusíte obmedzovať len na grilovanie, omáčky sa hodia aj ku všetkým druhom duseného, pečeného alebo prírodne upraveného mäsa, údenín a rýb, ako aj ku rozličným prílohám, ako sú pečené zemiaky a grilovaná zelenina.

Rad omáčok  k mäsu Hellmann's obsahuje obľúbené aj rafinovanejšie príchute. Medzi najvyhľadávanejšie príchute patria cesnaková omáčka, omáčka zo zeleného korenia alebo chilli omáčka. Cesnaková omáčka so svojou príjemnou chuťou sa výborne hodí k bravčovému mäsu. Skvelo chutí aj v kombinácii s grilovaným syrom alebo s pečenými zemiakmi. Omáčka zo zeleného korenia so svojou ostrejšou korenistou chuťou je ideálnym doplnkom všetkých druhov steaku. Vynikajúco chutí aj ako doplnok k pečeným zemiakom. Chilli omáčka je vďaka svojej príjemne ostrej pikantnej chuti  je vhodná k čerstvým morským plodom, či grilovanej zelenine. Pre milovníkov pikantnej chuti je výborným doplnkom akéhokoľvek grilovaného mäsa.

Ak však radi skúšate niečo nové, siahnite po rafinovanejších príchutiach. Zvoliť si môžete zo špeciálnych omáčok s výrečnými názvami ako Samba alebo Steak. Jemne pikantné chuťové variácie nových omáčok sú pripravené dobyť srdce každého gurmána.

Omáčka Samba v sebe skrýva príchuť stredomorských diaľok. Kombinácia sladkých paradajok a paprík je doplnená príchuťou cesnaku a byliniek. Skvele sa hodí k bielemu mäsu a rybám, ale podčiarkne aj chuť grilovanej zeleniny. Vyskúšajte ju s morskými plodmi!

Ak chcete svoje grilované mäsko doplniť niečím pikantným, rozhodne zvoľte omáčku Steak. Snúbi sa v nej kombinácia sladkých paradajok s príchuťou cibule. Dodá tú správnu chuť hovädziemu mäsu.

Všetky omáčky sú tento rok v novom šate. S novým imidžovým obalom si určite získajú vaše srdce aj miesto pri grile.

 

 

Cesnaková omáčka

Cesnakovou omáčkou svojim hosťom vyrazíš dych. Čestné upírske!

 

Omáčka zo zeleného korenia

Kto po tebe „bramborou“, ty po ňom „pepřovou“! Vyskúšaj ju napríklad k pečeným zemiakom.

 

Chilli omáčka

Chýba ti ostrý jazyk? Pribrús si ho s chilli omáčkou! Je ideálna ku grilovanému mäsu a zelenine.

 

Steak omáčka

Keď je život „shaky“, hoď na gril dva steaky. Steak omáčku k tomu, potom dôjde k zlomu!

 

Samba omáčka

Vyskúšaj tajný gurmánsky recept, samba omáčku ku grilovanému kuraťu. Ale nikomu ani píp!


Diskusia k článku:

Príspevok :
Autor :
E-mail :
Prispievate ako neregistrovaný používateľ. Prihlásiť sa môžete v ľavom stĺpci.
NAJČÍTANEJŠIE
 
REKLAMA
BIOTRUE banner 109 sutaz
 
REKLAMA
 
PARTNERI
Slovensky paraolypijsky vybor
 
NAJNOVŠIE
 
HĽADAŤ

v článkoch
v poradni
v katalógu
 
 
(c)2016 Fornet. Všetky práva vyhradené. redakcia(`na`)lady.sk
Nezodpovedáme za obsah príspevkov pridaných zvonku!!!