lady.sk
AKLINIK B 468X60

REKLAMA
MOBIVENAL banner 109x109 sutaz
 
 
Napíšte nám svoje otázky, pripomienky, návrhy, nápady, požiadavky na redakcia(`na`)lady.sk
 
PRIHLÁSENIE


  Zapamätať heslo

Nová registrácia
Zabudnuté heslo

Registráciou získavate ochranu mena v poradni a v komentároch k článkom.
 
PORADŇA

Dnes pribudlo:
1 tém, a 0 reakcií.
Včera pribudlo:
1 tém, a 1 reakcií.

 
Z ARCHÍVU
 
Piatok, 29. Marec, , Dnes oslavuje Miroslav
  KATALÓG Informácie    Pridať firmu 
Móda, módne odevy, bielizeň Obuv, kabelky Módne doplnky, klenotníctva Kozmetika, parfuméria Skrášľovacie salóny, služby, pobyty Zdravie, výživa
Pre krásne nohy: Jednoducho a rýchlo!

  Spracoval(a) : Zuzana
Dátum : 25.3.2015
späť
Späť

Poslať
 

Zimné mesiace, uzatvorená, nepriedušná obuv a každodenné státie na nohách. To všetko má za následok nepríjemný pocit popraskanej kože na nohách. Obdobie teplých dní, kedy vystavujeme nôžky na obdiv, sa pomaly, ale isto blíži. Suché a nepekné chodidlá sa málokomu z nás chce ukazovať, preto je dôležité začať s ich starostlivosťou práve teraz. Návšteva profesionálneho salónu býva častokrát drahšou záležitosť a väčšina z nás na ňu ani nemá čas. Kvalitnú starostlivosť môžete svojím nohám dopriať z pohodlia domova s novou radou Velvet Smooth od značky Scholl.

Scholl Velvet Smooth – elektrický pilník s diamantovými kryštálmi

Elektrický pilník Velvet Smooth prináša novinku v podobe novej rotačnej hlavice, ktorá je obohatená o jemne mleté diamantové kryštáliky, ktoré pôsobia na veľmi tvrdú a ťažko odstrániteľnú kožu. Pomocou jemných krúživých pohybov odstránite tvrdú kožu behom niekoľkých minút a vaše chodidla budú znovu jemné a hladké. Elektrický pilník je určený k suchému použitiu, takže nie je vhodný do vody. Naviac disponuje ergonomickým tvarom rúčky, ktorá perfektne padne do ruky.

Scholl Velvet Smooth – kúpeľ na nohy  

Pre dosiahnutie krásnych a jemných chodidiel nezabudnite na kúpeľ nôh, ktorý zjemní stvrdnutú a nepeknú kožu. Po kúpeli pokožka lepšie absorbuje krém alebo akékoľvek ďalšie prípravky. Do 3 až 5 litrov teplej vody stačí pridať 15 ml kúpeľa na

 

nohy a chodidla v nej namáčať po dobu 15 minút.

Scholl velvet Smooth – Intenzívne Sérum                            

Rovnako, ako pokožka na tvári potrebuje hĺbkovú starostlivosť, tak aj koža na chodidlách vyžaduje intenzívnu hydratáciu. Intenzívne sérum Velvet Smooth obsahuje kyslinu hyaluronovú, Pentavitin a zelený kaviár. Kyselina hyaluronová je známa pre svoju schopnosť udržať a zachovať vodu viac ako akékoľvek iné látky. Pentavitin sa vyznačuje tým, že viaže keratín ku koži, pomáha tým udržiavať rovnováhu vlhkosti v pokožke. Sérum je vhodné používať pravidelne alebo kedykoľvek pri pocite suchosti kože, najlepšie však po odstránení stvrdnutej kože.

Scholl Velvet Smooth – Esenciálny hydratačný krém

Tak, ako si každé ráno nanášame krém na tvár, mali by sme svojim nohám dopriať rovnakú starostlivosť minimálne raz za deň. K tomu je vhodné použiť esenciálny hydratačný krém Velvet Smooth, ktorý nie je mastný, rýchle sa vstrebáva a obsahuje vitamíny A, E a omega 6.

Scholl Velvet Smooth – Nočná Maska

Hydratujte svoje nohy zatiaľ čo spíte. S nočnou maskou Velvet Smooth nie je nič jednoduchšie. Maska obsahuje zložky ako Pentavitin, vitamín A, E, omega 6 a mandľový olej, ktoré udržia vaše chodidlá hydratované po dobu 24 hodín. Maska účinkuje a vstrebáva sa ako krém, takže jej opla chovanie nie je potrebné. Ráno sa stačí len zobudiť, obliecť sa, nazuť si otvorené topánky a hrdo vystavovať svoje dokonalé chodidlá na obdiv.


Diskusia k článku:

Príspevok :
Autor :
E-mail :
Prispievate ako neregistrovaný používateľ. Prihlásiť sa môžete v ľavom stĺpci.
NAJČÍTANEJŠIE
 
REKLAMA
BIOTRUE banner 109 sutaz
 
REKLAMA
 
PARTNERI
Slovensky paraolypijsky vybor
 
NAJNOVŠIE
 
HĽADAŤ

v článkoch
v poradni
v katalógu
 
 
(c)2016 Fornet. Všetky práva vyhradené. redakcia(`na`)lady.sk
Nezodpovedáme za obsah príspevkov pridaných zvonku!!!