lady.sk
AKLINIK B 468X60

 
Napíšte nám svoje otázky, pripomienky, návrhy, nápady, požiadavky na redakcia(`na`)lady.sk
 
PRIHLÁSENIE


  Zapamätať heslo

Nová registrácia
Zabudnuté heslo

Registráciou získavate ochranu mena v poradni a v komentároch k článkom.
 
PORADŇA

Dnes pribudlo:
1 tém, a 0 reakcií.
Včera pribudlo:
1 tém, a 1 reakcií.

 
Z ARCHÍVU
 
Piatok, 29. Marec, , Dnes oslavuje Miroslav
  KATALÓG Informácie    Pridať firmu 
Móda, módne odevy, bielizeň Obuv, kabelky Módne doplnky, klenotníctva Kozmetika, parfuméria Skrášľovacie salóny, služby, pobyty Zdravie, výživa
Päť pomocníkov k perfektným raňajkám

  Spracoval(a) : Peter
Dátum : 14.6.2015
späť
Späť

Poslať
 

Odborníci na výživu sa zhodujú, že raňajky sú najdôležitejším jedlom dňa. Napriek tomu im nevenujeme potrebný čas a často na ne zabúdame. Máme pár trikov, ktorými si ich prípravu uľahčíte.

Raňajky by mali byť plné vitamínov  a živín, aby nám dodali energiu na celé predpoludnie. Nechce sa vám ráno skôr vstávať a ísť do obchodu pre čerstvé pečivo? S novým modelom domácej pekárne gorenje BM900BKC nebudete musieť. Stačí večer nasypať všetky suroviny do pekárne, nastaviť časovač a ráno budete mať prichystaný čerstvý chlieb podľa vašich predstáv. Tento model ponúka 15 programov vrátane možnosti upiecť si bezlepkový chlieb. Môžete si tak pripraviť zdravšiu verziu bieleho pečiva priamo doma. Ak uprednostňujete sladké raňajky, určite oceníte jeho špeciálny program na varenie džemov „Marmalade“. Čo môže byť lepšie ako krajec čerstvého domáceho chleba s domácou marmeládou? Raňajkám, ktoré zasýtia celú rodinu, tak nasadí korunu domáci džem vlastnej výroby. 

Kuchárske umenie sa nehodnotí iba podľa chuti jedla, ale aj podľa celkového vizuálneho dojmu. Aby bol efekt perfektných raňajok naozaj dokonalý, pomôže vám k tomu krájač gorenje  s minimálnou hrúbkou rezu 0 mm a maximálnou 15 mm. Zúbkový nôž s čepeľou Soligen z nehrdzavejúcej ocele sa postará o dokonalé plátky chleba, šunky alebo salámy.

Uprednostňujete na raňajky ovsenú alebo krupicovú kašu? S indukčnými varnými doskami gorenje ju uvaríte skôr ako ste si mysleli. S funkciou PowerBoost Supreme trvá ohriatie 2 l vody z 15°C na 90°C len 4,2 minúty! Unikátna senzorová technológia IQ Cook sleduje čas varenia a požadovanú teplotu za vás. Nestane sa, aby voda alebo mlieko pretiekli z hrnca. Doska totiž automaticky zníži teplotu po bode varu a udržiava ju tak dlho ako treba. Funkcia XpandZone umožňuje varenie takmer po celej ploche varného panela. To vytvára dostatok miesta pre väčšie hrnce či panvice, prípadne kombináciu niekoľkých menších. Maximálny výkon v ultrakrátkom čase, to je ďalší vítaný bonus nových indukčných dosiek gorenje. Krupicovú alebo ovsenú kašu tak budete mať oveľa rýchlejšie ako ste čakali.

 

So vstavaným kávovarom z novej generácie spotrebičov gorenje budú rána oveľa radostnejšie. Svoju preferovanú kombináciu chuti a množstva kávy si môžete uložiť ako predvoľbu programu. Vaša obľúbená šálka kávy tak bude pripravená jediným dotykom. Vďaka funkcii AutoCappuccino si môžete ľahko nastaviť úroveň mliečnej peny pomocou posuvného ovládača, čím pripravíte cappuccino alebo latte jedným dotykom. 

 

Potrebné vitamíny si môžete doplniť pohárom čerstvého džúsu. Pripravíte si ho jednoducho vďaka odšťavovaču gorenje JC801G v štýlovej zelenej farbe. Má špeciálnu technológiu filtrácie, ktorá prináša hustejšie a jemnejšie odšťavovanie, väčšie množstvo džúsu a lepšiu kvalitu. K nej výrazne prispeje aj mikrofilter pre dokonalú filtráciu a možnosť plynule nastaviť potrebnú rýchlosť. Odšťavovač je tiež vybavený extra veľkým XXL otvorom pre vkladanie celých surovín. Ušetríte tak čas a námahu so zdĺhavým krájaním. Príjemným bonusom je tichá, užívateľsky nenáročná a bezpečná prevádzka.

zdroj Gorenje Slovakia


Diskusia k článku:

Príspevok :
Autor :
E-mail :
Prispievate ako neregistrovaný používateľ. Prihlásiť sa môžete v ľavom stĺpci.
NAJČÍTANEJŠIE
 
REKLAMA
BIOTRUE banner 109 sutaz
 
REKLAMA
 
PARTNERI
Slovensky paraolypijsky vybor
 
NAJNOVŠIE
 
HĽADAŤ

v článkoch
v poradni
v katalógu
 
 
(c)2016 Fornet. Všetky práva vyhradené. redakcia(`na`)lady.sk
Nezodpovedáme za obsah príspevkov pridaných zvonku!!!