lady.sk
AKLINIK B 468X60

 
Napíšte nám svoje otázky, pripomienky, návrhy, nápady, požiadavky na redakcia(`na`)lady.sk
 
PRIHLÁSENIE


  Zapamätať heslo

Nová registrácia
Zabudnuté heslo

Registráciou získavate ochranu mena v poradni a v komentároch k článkom.
 
PORADŇA

Dnes pribudlo:
1 tém, a 0 reakcií.
Včera pribudlo:
1 tém, a 1 reakcií.

 
Z ARCHÍVU
 
Piatok, 29. Marec, , Dnes oslavuje Miroslav
  KATALÓG Informácie    Pridať firmu 
Móda, módne odevy, bielizeň Obuv, kabelky Módne doplnky, klenotníctva Kozmetika, parfuméria Skrášľovacie salóny, služby, pobyty Zdravie, výživa
ŠKODA vyzýva slovenských motoristov: Nechajte svoje auto zajtra doma!

  Spracoval(a) : Peter
Dátum : 21.9.2015
späť
Späť

Poslať
 

Líder slovenského trhu podporuje iniciatívu Európskeho týždňa mobility

ŠKODA AUTO Slovensko vyzýva motoristov: Nechajte svoje auto zajtra doma!

120-ročnú históriu ŠKODA AUTO odštartovala výroba bicyklov

 

Spoločnosť ŠKODA AUTO Slovensko sa aktívne zapojila do iniciatívy Európsky týždeň mobility. Zamestnanci spoločnosti vymenili svoje automobily za bicykle a vyrazili do práce na dvoch kolesách. Pred posledným dňom Európskeho týždňa mobility chcú motivovať a vyzvať slovenských motoristov, aby sa k nim pridali a nechali svoje auto zajtra doma. Práve na 22. september pripadá Európsky deň bez áut.

 

Zamestnanci ŠKODA AUTO Slovensko nechali dnes svoje automobily doma a do práce prišli na bicykloch, aby tak podporili hlavnú myšlienku Európskeho týždňa mobility. Zároveň pripravili pre slovenských motoristov zaujímavú výzvu. „Práve 22. september je posledný deň Európskeho týždňa mobility a zároveň je Európskym dňom bez áut. Spolu s našimi zamestnancami chceme vyzvať motoristov na celom Slovensku, aby sa k nám pridali a nechali zajtra svoje auto doma. Podporia tak nielen myšlienku rozvoja udržateľnej mobility vo svojom regióne, ale urobia niečo aj pre seba a svoje okolie,“ hovorí Ing. Karel Sklenář, konateľ spoločnosti ŠKODA AUTO Slovensko.

 

Hlavnou témou tohtoročného Európskeho týždňa mobility je multimodalita dopravy, ktorá poukazuje na možnosť kombinovania rôznych druhov dopravy v meste. Jedným z nich je aj jazda na bicykli, ku ktorej má ŠKODA veľmi blízko. Pred 120 rokmi začala spoločnosť svoju úspešnú históriu práve výrobou bicyklov. „ŠKODA na Slovensku dlhodobo podporuje vrcholovú, ako aj masovú cyklistiku a hendikepovaných športovcov. Zapojenie sa do iniciatívy bolo pre nás prirodzeným spojením našej vášne pre cyklistiku a zodpovednosti za rozvoj mobility na Slovensku, veď viac ako 650 000 Slovákov jazdí na aute značky ŠKODA,“ dodáva Ing. Karel Sklenář, konateľ spoločnosti ŠKODA AUTO Slovensko.

 

Európsky týždeň mobility je iniciatívou Európskej komisie a každoročne sa koná v dňoch 16. až 22. septembra. Iniciatíva si dáva za cieľ motivovať samosprávy a ďalšie organizácie, aby podporovali opatrenia pre udržateľnú mestskú mobilitu. Zároveň je výzvou pre obyvateľov, aby vyskúšali kombináciu rôznych druhov dopravy po meste. Motto aktuálnej kampane 2015 znie: „Vyber. Zmeň. Kombinuj". Vyvrcholením iniciatívy je Európsky deň bez áut, ktorý sa už od roku 2 000 koná vždy 22. septembra.


Diskusia k článku:

Príspevok :
Autor :
E-mail :
Prispievate ako neregistrovaný používateľ. Prihlásiť sa môžete v ľavom stĺpci.
NAJČÍTANEJŠIE
 
REKLAMA
BIOTRUE banner 109 sutaz
 
REKLAMA
 
PARTNERI
Slovensky paraolypijsky vybor
 
NAJNOVŠIE
 
HĽADAŤ

v článkoch
v poradni
v katalógu
 
 
(c)2016 Fornet. Všetky práva vyhradené. redakcia(`na`)lady.sk
Nezodpovedáme za obsah príspevkov pridaných zvonku!!!