lady.sk
AKLINIK B 468X60

 
Napíšte nám svoje otázky, pripomienky, návrhy, nápady, požiadavky na redakcia(`na`)lady.sk
 
PRIHLÁSENIE


  Zapamätať heslo

Nová registrácia
Zabudnuté heslo

Registráciou získavate ochranu mena v poradni a v komentároch k článkom.
 
PORADŇA

Dnes pribudlo:
1 tém, a 1 reakcií.
Včera pribudlo:
1 tém, a 2 reakcií.

 
Z ARCHÍVU
 
Štvrtok, 28. Marec, , Dnes oslavuje Sona
  KATALÓG Informácie    Pridať firmu 
Móda, módne odevy, bielizeň Obuv, kabelky Módne doplnky, klenotníctva Kozmetika, parfuméria Skrášľovacie salóny, služby, pobyty Zdravie, výživa
Bohaté Vianoce s ošetrujúcimi balíkmi Dove

  Spracoval(a) : Lenka
Dátum : 7.11.2015
späť
Späť

Poslať
 

Značka Dove si pre vianočné obdobie pripravila 12 exkluzívne zostavených kaziet s produktmi pre ženy, ktorými môžete obdarovať svojich najmilších. Pokiaľ zháňate malý darček, siahnite po jednej z menších škatuliek s dvomi či tromi produktmi pre starostlivosť o telo, alebo vlasy. Ak hľadáte atraktívnejší variant, môžete zvoliť väčšiu kazetu s piatimi produktmi pre celé telo. Alebo chcete potešiť luxusným darčekom? Potom si vyberte dizajnové taštičky plné kozmetiky Dove, ktoré sú aj po jej spotrebovaní skvele využiteľné na cesty či skladovanie najrôznejších dámskych pokladov.

 

Sortiment Dove je veľmi široký a ponúka ucelené rady mydiel, sprchovacích gélov, šampónov, kondicionérov, vlasových masiek či sér, antiperspirantov, telových mliek, krémov, alebo olejov. Všetky produkty však majú jedno spoločné - obsahujú ¼ hydratačného krému a starajú sa o výživu a zdravie pokožky a vlasov. Vďaka svojmu jemnému zloženiu a decentným vôňam navyše skvele vyhovujú aj ženám s citlivou pokožkou.

 

Produkty Dove sú skvelým darčekom pre ženu akejkoľvek generácie. Babičke môžete venovať škatuľku s ikonickou mydlovou tabletou a sprchovacím gélom, mamičke špeciálny vlasový rad Youthful Vitality vyvinutý špeciálne pre zrelé ženy. Kamarátku potešíte šampónom a kondicionérom pre väčší objem vlasov Oxygen Moisture alebo kombinovanou súpravou so sprchovacími produktmi, šampónom a antiperspirantom. A ak chcete urobiť špeciálnu radosť, siahnite po luxusnej toaletnej taške s novými produktmi Dove DermaSpa, ktoré snúbia poznatky popredných dermatológov so zážitkami ako v luxusných kúpeľoch.

 

Potešte svojich blízkych a darujte im starostlivosť o pokožku aj vlasy, ktorú si zamilujú.

 

Balíček pre všetkých milovníkov klasiky

Darujte tradičnú starostlivosť so základnými produktmi Dove. Sprchovací gél Dove Deeply Nourishing s jedinečným zložením a technológiou Nutrium Moisture ™ pomáha vyživovať aj hydratovať pokožku. Šampón a kondicionér Intensive Repair sú špeciálne vyvinuté pre poškodené vlasy. Obsahujú Fiber Actives technológiu, ktorá pomáha naprávať poškodené proteínové vlákna vnútri vlasu. Šampón je navyše obohatený o Micro Moisture Serum, ktorý prepožičia vlasom hebkosť a zdravý vzhľad.

 

Univerzálny balíček pre starostlivosť o celé telo

Balík ponúka vyváženú starostlivosť o celé telo. Sprchovací gél Dove Deeply Nourishing s jedinečným zložením a technológiou Nutrium Moisture ™ pomáha vyživovať aj hydratovať pokožku. Telové mlieko Dove Essential Nourishment je obohatené o unikátnu technológiu DeepCare Complex s esenciálnym olejom a niektorými, pokožke prirodzenými, tukmi, ktoré hydratujú a vyživujú pokožku do hĺbky. Šampón Intensive Repair špeciálne vyvinutý pre poškodené vlasy obsahuje Fiber Actives technológiu, ktorá pomáha naprávať poškodené proteínové vlákna vnútri vlasu. Šampón je navyše obohatený o Micro Moisture Serum, ktorý prepožičia vlasom hebkosť a zdravý vzhľad. Antiperspirant v spreji Dove Original poskytuje dokonalú ochranu proti poteniu po celých 48 hodín a zároveň sa stará o jemnú pokožku podpazušia.

 

Ošetrujúci balíček pre hodvábne jemný pocit

Zlatý balíček sa skladá z vyživujúcich produktov so zamatovým finišom. Sprchovací gél Dove Silk Glow obsahuje luxusné spojenie zjemňujúcich zložiek a unikátnej technológie Nutrium MoistureTM intenzívne starajúcej sa o pokožku, ktorú nielen hydratuje, ale dodáva jej hodvábnu jemnosť. Šampón Dove Nourishing Oil Care so vzácnym arganovým olejom vlasy jemne čistí, vyživuje, zanecháva ich hladké a lesklé bez pocitu mastnoty. Telové mlieko Dove Silky Shimmer je obohatené o jemné čiastočky odrážajúce svetlo, ktoré dodávajú pokožke hodvábny pocit a prirodzený trblietavý lesk. Unikátna technológia DeepCare Complex s bohatým esenciálnym olejom a niektorými pokožke prirodzenými tukmi hydratuje a vyživuje pokožku do hĺbky. Antiperspirant Dove Silk Dry poskytuje dokonalú ochranu proti poteniu po celých 48 hodín a zároveň sa stará o jemnú pokožku podpazušia .

 

Maličkosť pre dokonalý peeling

Roztomilé balenie v sebe ukrýva základné produkty pre dokonalý peeling. Sprchovací gél Dove Gentle Exfoliating aj mydlová tableta Dove Gentle Exfoliating vďaka svojmu zloženiu s mikročasticami napomáhajú pokožku nielen dôkladne očistiť, ale zároveň zjemniť a zregenerovať. Sprchovací gél vytvára bohatú krémovú penu a vďaka technológii Nutrium MoistureTM zanechá pokožku hydratovanú. Balenie navyše obsahuje umývaciu špongiu pre ešte intenzívnejší peelingový zážitok.

 

Krása nie je obmedzená vekom – ošetrujúci balíček pre všetky dámy

Sprchovací gél Dove Pro Age vďaka presnej kombinácii zložiek dlhodobo podporuje správnu funkciu pokožky - aktívne zložky napomáhajú prirodzenej obnove buniek pokožky a zároveň ju jemne čistia. Šampón aj kondicionér Dove Colour Care pre farbené vlasy vďaka svojmu ľahkému zloženiu nezaťažujú vlasy, takže účes nestráca na objeme. Obsahujú UV filter, ktorý účinne chráni farbu vlasov pred negatívnym pôsobením ultrafialového žiarenia. Technológia Fibre Actives pomáha naprávať vlasy zvnútra vlasových vlákien. Balíček dopĺňajú hrejivé ponožky, praktické pre chladné zimné večery.

 

Balíček pre krásne a zdravé vlasy žien vo veku 40+

Každej sebavedomej žene, ktorá sa rada o seba stará, urobíte radosť s darčekovou kazetou obsahujúcou expertný rad Dove Youthful Vitality pre zrelé ženy. Šampón a kondicionér Dove Youthful Vitality vyživujú vlasy do hĺbky a zanechávajú ich lesklé, pevné a plné objemu. Unikátny BB ponúka vlasom koncentrovanú starostlivosť v podobe deviatich benefitov - vlasy vyživí, posilní, pritom budú tvárne, jemné, mäkké, lesklé, plné objemu, menej krepovité a lepšie sa budú rozčesávať.

 

Darčekový balíček pre nadýchané vlasy plné objemu

Táto kazeta predstavuje univerzálny darček pre každú ženu túžiacu po väčšom objeme vlasov. Šampón a kondicionér Oxygen Moisture sú vhodné pre slabé, jemné a namáhané vlasy, ktoré jemne ošetria a dodajú im stratenú ľahkosť a objem. Maska Oxygen Moisture vyživuje vlasy do hĺbky, zanechá ich hodvábne jemné, a to bez zbytočného zaťaženia .

 

Starostlivosť zbalená na cesty

Praktická elegantná taštička je nevyhnutnosť, ktorú ocení každá žena. Sprchovací gél Dove Deeply Nourishing s jedinečným zložením s technológiou Nutrium Moisture ™ pomáha vyživovať a hydratovať pokožku. Telové mlieko Dove Essential Nourishment je obohatené o unikátnu technológiu DeepCare Complex s esenciálnym olejom a niektorými pokožke prirodzenými tukmi, ktoré hydratujú a vyživujú pokožku do hĺbky. Tuhý antiperspirant Dove Original poskytuje dokonalú ochranu proti poteniu po celých 48 hodín a zároveň sa stará o jemnú pokožku podpazušia.

 

Rozmaznávajúca súprava pre všetkých pôžitkárov

Milovníci kozmetiky uvítajú luxusné taštičky plné ošetrujúcich produktov Dove. Sprchovací gél Dove Deeply Nourishing s jedinečným zložením s technológiou Nutrium Moisture™ pomáha vyživovať a hydratovať pokožku. Telové mlieko Dove Essential Nourishment je obohatené o unikátnu technológiu DeepCare Complex s esenciálnym olejom a niektorými pokožke prirodzenými tukmi, ktoré ju hydratujú a vyživujú do hĺbky. Šampón Intensive Repair špeciálne vyvinutý pre poškodené vlasy obsahuje Fiber Actives technológiu, ktorá pomáha naprávať poškodené proteínové vlákna vo vnútri vlasu. Šampón navyše v sebe ukrýva Micro Moisture Serum, ktoré prepožičia vlasom hebkosť a zdravý vzhľad. Guľôčkový antiperspirant Dove Original poskytuje dokonalú ochranu proti poteniu po celých 48 hodín a zároveň sa stará o jemnú pokožku podpazušia. Krémová tableta na umývanie Dove Original s ¼ hydratačného krému nevysuší ani citlivú pokožku, ale zbaví ju nečistôt a prachu po celom dni.

 

Ošetrujúca kolekcia pre hodvábne jemnú pokožku aj vlasy

Zlatá variácia atraktívnej kozmetickej tašky plnej produktov Dove poteší všetkých milovníkov delikátnej starostlivosti . Sprchovací gél Dove Silk Glow v sebe snúbi zjemňujúce zložky a unikátnu technológiu Nutrium MoistureTM ,intenzívne starajúcu sa o pokožku, ktorú nielen hydratuje, ale dodáva jej aj hodvábnu jemnosť. Šampón a kondicionér Dove Nourishing Oil Care so vzácnym arganovým olejom vlasy jemne čistí, vyživuje, zanecháva ich hladké a lesklé bez pocitu mastnoty. Antiperspirant Dove Silk Dry poskytuje dokonalú ochranu proti poteniu po celých 48 hodín a zároveň sa stará o jemnú pokožku podpazušia. Krémová tableta na umývanie Dove Silk Cream Oil obsahuje ¼ hydratačného krému. Citlivú pokožku preto nevysuší, ale zbaví ju nečistôt a prachu po celom dni.

 

Nadštandardná starostlivosť pre milovníkov luxusného rozmaznávania

Exkluzívne taštičky s úplne novými produktmi Dove DermaSpa potešia každú ženu, ktorá sa rada nechá rozmaznávať. Rad telovej starostlivosti Goodness3 obsahuje vzácny omega olej prispievajúci k obnove ochrannej bariéry pokožky. Vyznačuje sa vôňou, v ktorej sa snúbia hrejivé tóny krémovej vanilky so šťavnatým kokosom a nádychom pižma. Majiteľka si môže vychutnať bohatstvo telového mlieka Goodness3 od chvíle, kedy si ním ráno natrie pokožku až do doby, než vkĺzne večer do postele. Rozžiarená, zjednotená, zamatovo hebká - trojnásobne nádherná pokožka. Súpravu dopĺňa výživný krém na ruky Goodness3, ktorý sa rýchlo vstrebáva a vyživuje suchú pokožku rúk. Všetko v elegantnej kozmetickej taštičke s efektným zlatým zipsom.

 

Luxusná spevňujúca súprava pre krajšiu pokožku každej ženy

Nové produkty Dove DermaSpa radu Uplifted + využívajú technológiu Cell - MoisturisersTM pre obnovenie pružnosti a pevnosti pokožky. Dominuje im nádherná vôňa roztancovaných lekien a uhorky, ktorým dodávajú sviežosť lístky zelenej fialky v kombinácii so zmyselným santalovým drevom, indonézskou pačulou a sladkým pižmom. Jedinečný telový masážny roll - on Uplifted + s jednoduchou aplikáciou prispeje k spevneniu problémových partií. Chladivý gél navyše zanechá hodvábne jemný pocit pokožky. Ľahké telové mlieko Uplifted+ obsahuje hlboko vyživujúce a hydratačné zložky poskytujúce pokožke spevnenie už od prvého použitia. Úžasná súprava produktov Uplifted+ spolu s elegantnou kozmetickou taštičkou s efektným zlatým zipsom je ideálnym vianočným darčekom pre každú ženu.


Diskusia k článku:

Príspevok :
Autor :
E-mail :
Prispievate ako neregistrovaný používateľ. Prihlásiť sa môžete v ľavom stĺpci.
NAJČÍTANEJŠIE
 
REKLAMA
BIOTRUE banner 109 sutaz
 
REKLAMA
 
PARTNERI
Slovensky paraolypijsky vybor
 
NAJNOVŠIE
 
HĽADAŤ

v článkoch
v poradni
v katalógu
 
 
(c)2016 Fornet. Všetky práva vyhradené. redakcia(`na`)lady.sk
Nezodpovedáme za obsah príspevkov pridaných zvonku!!!