lady.sk
AKLINIK B 468X60

 
Napíšte nám svoje otázky, pripomienky, návrhy, nápady, požiadavky na redakcia(`na`)lady.sk
 
PRIHLÁSENIE


  Zapamätať heslo

Nová registrácia
Zabudnuté heslo

Registráciou získavate ochranu mena v poradni a v komentároch k článkom.
 
PORADŇA

Dnes pribudlo:
0 tém, a 0 reakcií.
Včera pribudlo:
0 tém, a 4 reakcií.

 
Z ARCHÍVU
 
Pondelok, 23. December, , Dnes oslavuje Nadežda
  KATALÓG Informácie    Pridať firmu 
Móda, módne odevy, bielizeň Obuv, kabelky Módne doplnky, klenotníctva Kozmetika, parfuméria Skrášľovacie salóny, služby, pobyty Zdravie, výživa
Jelenie medailóniky na šípkovej omáčke

  Spracoval(a) : Natália Križova
Dátum : 18.10.2000
späť
Späť

Poslať
 


Potrebujeme:
600g jelenieho stehna, čierne mleté korenie, údená slanina, šípkový džem, soľ, výpek, 1dl červeného vína, kompótová hruška, olej na opečenie

Postup:
Jelenie stehno odblaníme, nakrájame na medailóniky a necháme odstáť v marináde. Mäso vyberieme, necháme odkvapkať, osolíme, okoreníme a z oboch strán prudko opečieme na oleji, spolu so slaninkou nakrájanou na vejáriky. Opečené medailóniky a slaninku vyberieme a do výpeku pridáme šípkový džem, ktorý rýchlo orestujeme a zalejeme červeným vínom. Takto pripravenú omáčku necháme dobre prevariť. Dochutíme soľou, korením a prelejeme ňou medailóniky. Preložíme opečenou slaninkou a ozdobíme kompótovou hruškou naplnenou šípkovou zaváraninou.

Dobrú chuť...

Diskusia k článku:

rrltxlpleqmevyifjxjofdvsxhsojc
Neregistrovaný - , 8.5.2011 14:44, xnqcak(`na`)hxhnif.com
Príspevok :
Autor :
E-mail :
Prispievate ako neregistrovaný používateľ. Prihlásiť sa môžete v ľavom stĺpci.
NAJČÍTANEJŠIE
 
REKLAMA
BIOTRUE banner 109 sutaz
 
REKLAMA
 
PARTNERI
Slovensky paraolypijsky vybor
 
NAJNOVŠIE
 
HĽADAŤ

v článkoch
v poradni
v katalógu
 
 
(c)2016 Fornet. Všetky práva vyhradené. redakcia(`na`)lady.sk
Nezodpovedáme za obsah príspevkov pridaných zvonku!!!