PORADŇA |
Dnes pribudlo: 0 tém, a 1 reakcií. Včera pribudlo: 0 tém, a 1 reakcií. |
|
|
Štvrtok, 19. December,
,
Dnes oslavuje Judita |
|
KATALÓG |
Informácie Pridať firmu |
Móda, módne odevy, bielizeň |
Obuv, kabelky |
Módne doplnky, klenotníctva |
Kozmetika, parfuméria |
Skrášľovacie salóny, služby, pobyty |
Zdravie, výživa |
Baranina na ražni
|
|
Spracoval(a) : Jana Osuská
Dátum : 30.1.2002 |
Späť |
|
Poslať |
|
|
Baraní chrbát alebo baranie stehno, olej, mletá červená paprika, mleté čierne korenie, soľ. Marináda: 3 strúčiky cesnaku, 100 ml octu, lyžička ostrého korenia alebo podrvených chilli papričiek, na hrot noža cukru, pol lyžičky mletého čierneho korenia.
Mäso potrieme olejom, v ktorom sme rozmiešali mletú červenú papriku, a necháme odpočívať 3 hodiny. Potom ho osolíme, vtrieme doň mleté čierne korenie, napichneme ho na ražeň alebo len položíme na rošt a opekáme. Na rošte musíme mäso po hodine pečenia otočiť a znova potrieť paprikovým olejom, na ražni ho potrieme viackrát. Pred koncom pečenia mäso potrieme marinádou a dopečieme. Keď po vpichnutí grilovacej ihly nevyteká z mäsa krv, je upečené. Marinádu si pripravíme tak, že ocot premiešame so všetkými prísadami (cesnak pretlačíme).
Diskusia k článku:
Kto má rád baraninu recept iste ocení. Je celkom šikovný.
Ale čo z toho, keď mi tu nemá kto sekundovať. Nena sa stratila a Zdenka zarába bubáčiky ktovie kde....
Halló číta na Lady niekto recepty okrem mňa????
Neregistrovaný - Jan, 31.1.2002 09:43
|
|
|