PORADŇA |
Dnes pribudlo: 0 tém, a 1 reakcií. Včera pribudlo: 0 tém, a 1 reakcií. |
|
|
Štvrtok, 19. December,
,
Dnes oslavuje Judita |
|
KATALÓG |
Informácie Pridať firmu |
Móda, módne odevy, bielizeň |
Obuv, kabelky |
Módne doplnky, klenotníctva |
Kozmetika, parfuméria |
Skrášľovacie salóny, služby, pobyty |
Zdravie, výživa |
Cestoviny a la Neapol
|
|
Spracoval(a) : Kristína Farkašová
Dátum : 6.2.2002 |
Späť |
|
Poslať |
|
|
400 g makarónov, 100 g šunky, 50 g údenej slaniny, 100 g nastrúhaného syra, 50 g paradajkového pretlaku, 100 ml bieleho vína, 3 strúčiky cesnaku, 1 lyžica nadrobno nasekanej zelenej petržlenovej vňate, soľ.
Makaróny uvaríme v osolenej vode, precedíme a necháme odkvapkať. Údenú slaninu nakrájame na malé kocky, pridáme rozotrený cesnak a opražíme. Posypeme petržlenovou vňaťou, zalejeme paradajkovým pretlakom, ktorý sme rozriedili vínom a chvíľu povaríme. Uvarené makaróny vložíme do vyhriatej misy, posypeme šunkou, zalejeme paradajkovou omáčkou a posypeme nastrúhaným syrom.
Diskusia k článku:
... a zapichneme zástavku , najlepšie nejakej spriatelenej krajiny, alebo neapolskú? Neregistrovaný - , 6.2.2002 16:18
|
|
|