PORADŇA |
Dnes pribudlo: 0 tém, a 1 reakcií. Včera pribudlo: 0 tém, a 1 reakcií. |
|
|
Štvrtok, 19. December,
,
Dnes oslavuje Judita |
|
KATALÓG |
Informácie Pridať firmu |
Móda, módne odevy, bielizeň |
Obuv, kabelky |
Módne doplnky, klenotníctva |
Kozmetika, parfuméria |
Skrášľovacie salóny, služby, pobyty |
Zdravie, výživa |
Fazuľovky
|
|
Spracoval(a) : Jana Osuská
Dátum : 5.3.2002 |
Späť |
|
Poslať |
|
|
200 g údeného mäsa, 3 vajcia, 200 g suchej bielej fazule, 100 g varených zemiakov, 1 cibuľa, 20 g hladkej múky, masť na vyprážanie, strúhanka, majorán, mleté čierne korenie, soľ.
Umytú a cez noc namočenú fazuľu uvaríme a pomelieme. Potom k nej pridáme nastrúhané zemiaky, soľ, majorán, mleté čierne korenie, nakrájanú opraženú cibuľu, vajcia a na kocky nakrájané údené alebo pečené mäso - môžu byť aj škvarky. Všetko dobre premiešame a podľa potreby zahustíme strúhankou. Na pomúčenej doske sformujeme rezne, ktoré namáčame v rozšľahanom vajci a strúhanke a na rozpálenej masti z oboch strán vypražíme. Podávame s kyslou dusenou kapustou alebo so zemiakovou kašou.
Diskusia k článku:
60196d400eda07c0207707a2226ad347 Neregistrovaný - 60196d400eda07c0207707a2226ad347, 11.7.2007 21:57, billy(`na`)gates.com, jqxmbde mkfeayhpw rgkxz wakizs meoxltvq gywszxam tcpxq Neregistrovaný - eqnbwyvra yvnujzp, 18.8.2007 14:24, mycrak(`na`)mail.com, gkoqapie natpeli eykquow lxwpejgzu pdlzhx nvmrzhs fhoaspxy Neregistrovaný - wlhp dhzlnk, 1.10.2007 19:20, wktlv(`na`)mail.com,
|
|
|