PORADŇA |
Dnes pribudlo: 0 tém, a 1 reakcií. Včera pribudlo: 0 tém, a 0 reakcií. |
|
|
Pondelok, 06. Január,
,
Dnes oslavuje Antónia |
|
KATALÓG |
Informácie Pridať firmu |
Móda, módne odevy, bielizeň |
Obuv, kabelky |
Módne doplnky, klenotníctva |
Kozmetika, parfuméria |
Skrášľovacie salóny, služby, pobyty |
Zdravie, výživa |
Čakanka s lievancami
|
|
Spracoval(a) : Natália Krížová
Dátum : 7.3.2002 |
Späť |
|
Poslať |
|
|
500 g čakanky, cesto na omeletu, jarná cibuľka, tuk, citrónová šťava, petržlen.
Čakanku podusíme na malom množstve tuku. Z cesta na omeletu v horúcom tuku vypražíme lievance. Na každý kus uložíme 2 až 3 výhonky čakanky, ktoré pokvapkáme citrónovou šťavou, posypeme malým množstvom strúhanej citrónovej kôry, jarnej cibuľky a petržlenovej vňate. Dolky s čakankou uložíme do ohňovzdornej misy, zakryjeme dolkami bez plnky a zapečieme v rúre.
Diskusia k článku:
|
|
|